*** LA REDOUTE (29)***
Raspunsuri - Pagina 16

diana_jors spune:
Salut,
din apcate exprimarea in engleza era absolut corecta. Imi livreaza comanda, dar in plus mai zice:
Je vous invite à ne plus commander sur notre site car nous ne livrons plus dans votre pays. Si vous passez commande, l'expédition serait probablement annulée et au cas où l'expédition est partie et que le colis est perdu, vous ne serez plus remboursée.
Adica nu mai comandati ca nu se mai livreaza in Romania, si daca pachetul se pierde nu se mai despagubeste. Punct.
Diana de
Alex (23 aprilie 2007)

claujro spune:
Da. Nasol. Sper totusi sa ma anunte cineva ca mi-a fost anulata comanda si sa-mi bage banii la loc pe card. Si ar fi bine sa ii atentionam sa scoata Romania de pe lista de tari...nu?!
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Eforie Nord- 10 iunie 2007

diana_jors spune:
Eu o sa astept sa vad daca ajunge acuma ce am comandat, si daca da, atunci o sa mai astept putin sa vad daca scot ei Romania din lista. Daca n-o scot, o sa mai comand.
Diana de
Alex (23 aprilie 2007)

danilamonica spune:
AM intrat si tot nu pot sa-mi vad cosul de produse..deci nici comanda sa mai dau...cred ca s-au hotarat sa nu ne mai lase sa comandam...O sa incerc sa-mi fac alt cont...
Monica

claujro spune:
Diana si daca nu-ti ajunge coletul...o sa o iei ca pe o pierdere..si o sa zici...asta e...am ramas fara 50 de euro...sau oricat o fi suma?!
Cine stie sa caute pe site la conditii de vanzare...sau in alta parte sa vada ce e trecut la contract, se despagubesc sau nu coletele pierdute?! Edit: pentru ca une e ce scrie oficial pe site si alta e ce scriu ei in mailuri private, eu pot sa nu stiu de asta, nu, daca nu fac parte din grupul nostru....
Am verificat acum: pot sa intru pe toate 3 conturile si imi parae si comanda la suivi....

anka-maria spune:
Fetelor, mailul spune ca o eventuala comanda poate fi direct anulata si atunci nu stiu ce se intampla cu banii luati sau poate sa plece totusi dar daca se pierde nu veti putea fi rambursate.
In ambele situatii sanse foarte mari sa pierdeti banii.
Tampenia mare este ca va lasa in continuare sa dati comenzi desi ei stiu foarte bine ca vor fi anulate.
Mai bine fiti intelepte si aveti grija de banii vostri, n-are rost sa le mai umflati buzunarele.
p.s Din ce inteleg io par a fi niste departamente separate care nu prea comunica. In sensul ca site-ul si comenzile merg foarte bine, banii se iau din cont dar odata ce comanda ajunge la distributie/expediere aia se uita daca e vorba de Ro si anuleaza comanda. In loc sa blocheze comenzile, blocheaza expeditia. E ca la nebuni.
---------------
Just me

claujro spune:
va citesc si nu-mi vine sa cred ca am ajuns in punctul asta...suntem o tara de ***** Si probabil totul din cauza angajatilor postei romane...vezi si subiectul de la generale....

diana_jors spune:
Sincer, eu cred ca e acuma panica prea mare din cauza ca s-au adunat multe reclamatii din Romania... daca ar fi vrut sa renunte ar fi scos deja Romania de pe site... de-aia zic ca vreau sa mai astept sa vad ce se intampla.
Daca nu imi ajunge coletul, o sa ma conversez telefonic cu cine trebuie si unde trebuie, si la ei si la noi, sa vad unde i s-a pierdut urma.
Si daca astia de la Posta Romana sunt vinovati, sunt dispusa sa fac orice sa se regleze situatia macar pentru oficiul postal de care apartin...
O sa vad cum decurg lucrurile...
Diana de
Alex (23 aprilie 2007)