*** LA REDOUTE (29)***
Raspunsuri - Pagina 15
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by canda_h
Hello,
Fetele spuneti-mi si mie unde mai gasesc ceva coduri de reducere (cu FDP=0 daca sunt). Am vazut cele de pe prima pagina da' multe sunt expirate
madau ai o minunatie de fetitza
multumesc
Angi de motanel (5.02.2006)
Toate sunt cu fdp 0:
61441 - fdp 0 ptr un produs SM + cadou: GLACIERE CAMPING BLEU
61484 - pour une commande solution maison avec FDP à o euro et un cadeau "ensemble 3 pots (jardinière + graines).
61492 - encore un code avec FDP = 0 (si au moins 1 article dans solution maison)
+ en cadeau un service à dessert 14 pièces en mélaminé.
15768 - carioci
37656
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
felicia74 spune:
Madau mama, super poze! Cate stele a avut hotelul?
claujro spune:
foooarte frumoase pozele...mai, mada, miruna e un picutz bronzata! dar nu atat de mult ca Mara mea Foarte frumos a fost...dar nu va vad facand plaja/baie? Sau alea sunt in partea a II-a?
Iote ca au aia si palmieri!!!!
croco, cum adica erau mai uratei pe vreme ta?!
Ceva raspunsuri bulversante de la Sabine, azi? Sau e prea devreme? Hai ca astept cu interes sa vad ce mai coace....
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Eforie Nord- 10 iunie 2007
felicia74 spune:
claujro in franta e 7:45 acum...
Insa nu cred ca LR renunta la piata Ro ci Sabine si usureaza munca. Daca ar sti ei cati romani ar fi incantati de preturile lor (asta daca ar sti de site) ar gandi altfel. Insa lucrurile acestea pe Sabine nu o intereseaza. Si nu cred ca daca punem plangerile direct pe site le va citi numai ea. Cand vor incepe sa curga, poate se va mai sesiza cineva, stiu eu? Insa corespondarea numai cu individa e in detrimentul nostru.
claujro spune:
quote:
Originally posted by felicia74
Insa corespondarea numai cu individa e in detrimentul nostru.
Ai dreptate!
lavi02 spune:
quote:
Originally posted by claujro
Bine ar fi sa fie asa... Dar cum intelegi asta: because in case of lost parcels, we will not reimburse them. Asta ma sperie pe mine!
Comand, ei imi iau banii si apoi...?! Coletul nu ajunge din vina cui..a postei romane, a lor?! Eu pe cine iau la intrebari?! Pana la urma sunt niste bani la mijloc. Mai bine ma duc la magazin si stiu pe ce dau banii... Sincer, acum! Daca nu isi pun la punct sistemul de livrare, sa ai posibilitatea sa urmaresti coletul, sa vezi cand a intrat in tara... totul devine o loterie! Si chestia asta nu-mi place!
Pai claujro, tu n-ai citit pe forum, ca tot asta se discuta de cateva zile incoace, ca nu va mai rambursa pachetele pierdute???
Eu in conditiile astea nu mai comand, am spus, pana acum am avut rata de 25% colete pierdute si n-am chef sa-mi risc banii.
Chiar stau si ma tot mir cum comandati la greu in aceste conditii.
In alta ordine de idei: super pozicile de la mare!
claujro spune:
cred ca am vrut sa nu "pricep" ...da pana la urma am constientizat ca nu mai e de noi p'acilea....in conditiile astea.
lavi02 spune:
Nu stiu, dar pt mine cumparaturile pe LR au devenit ceva foarte stresant, care pana la urma imi mananca mai mult timp si nervi decat prin oras. Dai mai mult in oras dar vezi ce iei si iei pe loc. Si sigur.