*** LA REDOUTE (29)***
Raspunsuri - Pagina 17

chiara.2005 spune:
am facut comanda in 31.05 si mi-a ajuns in 11.06...eu zic ca s-au miscat destul de repede.
Am insa unele lucruri care imi sunt mare. e prima data cand comand de la ei . Imi puteti spune ce pot sa fac? Pot sa rambursez produsele si sa cer sa imi trimita cu un nr mai mici sau cum se procedeaza in aceste situatii?

claujro spune:
Daaaaaaaar intrebarea e, ne anunta ca au fost anulate comenzile pe care le-am dat??? Sau stau cu okii pe card sa vad..iau banii..nu iau banii...oricum bani blocati aiurea-n tramvai am si acum, de aproape 1 luna...
Pe mine, la inceputuri cand nu stiam (ca nu zicea nicaieri) ca nu poti face comenzi mai mici de 10 euro decat cu plata la livrare... m-au lasat sa dau comanda sub 10 euro, mi-au luat plata cu card bancar si apoi mi-au anulat 3 comenzi din 5 pe motiv ca am ales plata la livrare si asta e imposibil penrtu cei din afara Frantei. M-a anuntat sabine ca mi-a anulat 1...dar de restul de 2 comenzi anulate nu m-a anuntat nimeni niciodata, am presupus eu!!!!!!!!!!!!!
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Eforie Nord- 10 iunie 2007

claujro spune:
quote:
Originally posted by chiara.2005
am facut comanda in 31.05 si mi-a ajuns in 11.06...eu zic ca s-au miscat destul de repede.
Am insa unele lucruri care imi sunt mare. e prima data cand comand de la ei . Imi puteti spune ce pot sa fac? Pot sa rambursez produsele si sa cer sa imi trimita cu un nr mai mici sau cum se procedeaza in aceste situatii?
Poti sa le returnezi... costa 500 si ceva de mii coletul + cam 100 de mii pe kilogram. Nu merita. Mai bine le vinzi aici!

madau spune:
Bai pana la urma io tot nu inteleg nimic...ba zice ca nu mai livreaza, ba zice ca nu se mai retrimit coletele, ba zice ca nu se mai retrimit doar se restituie banii daca nu ajung. Pana la urma..poate sa scrie cineva un mail...dar nu lui Sabine...in care sa ceara sa i se explice exact ce si cum se procedeaza? Iar apropo...a citit cineva ce scrie in contractul de pe site..ref la livrare si ce se intamlpa in cazul in care coletul n7u ajunge la destinatar?
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare

aissa spune:
Nu pot acum dar ma gandeam sa incerc sa creez un nou cont sa vad daca ma lasa sa il creez cu Romania si daca scrie undeva ceva ca nu ii priveste despre coletele nesosite. Oricum, accept o astfel de clauza DACA si numai daca ei dovedesc in orice fel expedierea. Pana la urma eu de unde stiu SIGUR ca mi-au trimis coletul???? Poate cei ce trag banii ii trag si cei ce fac coletele ma sar, nu? Pot presupune orice.
Andreap sper sa iti vina coletul asta, imi pare rau pe de o parte ca n-am comandat mai multe daca o fi sa fie ultimul . Abia asteptam banii de sapt viitoare sa mai dau o comanda dar....
Poze

Jasmine spune:
treaba e in sfarsit clara.Mi-a raspuns si mie Sabine :
"Yes, you well understood. We have stopped our sendings to Romanian. The reason is a lot of lost parcels, we cannot sell at a lost. Sincerely sorry !"
scurt si la obiect!
Imi pare foarte,foarte rau,nici nu-mi vine sa cred ca tocmai cand gasisem si eu o sursa super de haine pt mine si pt pitic...se taie macaroana din cauza ca traiesc in tara asta de kko.
Eu n-o acuz pe Sabine sau LR pentru ca LR are o multime de clienti in tari civilizate si treaba merge foarte bine,numai la noi s-au adunat problemele gramada.Mi se pare o decizie fireasca din partea lor.
Si eu ce faaaac???

claujro spune:
Moama ce rau imi pare! M-a mancat in *** sa dau ieri comanda, mai bine imi vedeam de treaba mea!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jasmine, si mie mi se pare o decizie fireasca din partea lor! sincer!

madau spune:
mai fetelor care stiti mai bine franceza, ii scrieti un mail sabinei in care sa-i spuneti ca atat timp cat ei nu pot dovedi ca au trimis pachetele, nici noi nu putem acuza pe nimeni? Asa ca pachetele se pot pierde foarte bine din vina lor...asta e singura lor rezolvare, nu mai trimit?????Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare

claujro spune:
Dap, acuma banuiesc ca subiectul va muri incet incet! Mi-a parut bine ca v-am cunoscut si am facut cumparaturi impreuna!!!!