*** LA REDOUTE (29)***
Raspunsuri - Pagina 14
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by croco21
De produsele primite azi pot sune ca sunt f. multumita:
http://www.laredoute.fr/vente-debardeur-taillissime.aspx?productid=324104218&documentid=473907&categoryid=22904632&single=&hasnext=1&hasprev=1
Croco
Croco,zi-mi si mie cum e bluzita asta?Merita banii?
croco21 spune:
Jasmine, e din matase naturala, inchisa cu fermoar intr-o parte. Pe mine vine foarte bine dar cu decolteul putin mai adanc decat se vede in poza. Eu am luat-o si pe asta tot pentru vacanta ca trece de fund si merge foarte bine la pantaloni.
Croco
madau spune:
Acum bag un oki si eu pe site, am vazut ca au bagat deja colectia AH 2007, am vazut niste chestii ptr Miruna o frumusete...dar nu-s disponibile deocamdata. Am dat azi o comanda ptr cineva, a luat-o fara probleme. Aaa, si am fost si la posta dupa coletul ratacit din 18..cica nu au nimic.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by croco21
Jasmine, e din matase naturala, inchisa cu fermoar intr-o parte. Pe mine vine foarte bine dar cu decolteul putin mai adanc decat se vede in poza. Eu am luat-o si pe asta tot pentru vacanta ca trece de fund si merge foarte bine la pantaloni.
Croco
mersi de info,ma cam tenteaza si pe mine bluzita.
Am vazut si eu ca multe bluze si trcouri au decolteul cam mare,probabil ca asa se poarta.
addya spune:
hmm, zic astia ca nu mai livreaza in Ro???
maine le bag o intrebare pe sit sa stiu ce fac, daca mai dau vreo comanda sau ma abtin...
madau, , ai la mine o geanta neagra!
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
croco21 spune:
Jasmine, la bluza asta nu e mare decolteul doar ca e un pic mai adanc decat in poza. Oricum eu zic ca merita, bluza sta bine, sper sa stea la fel si cand oi pleca in vacanta - pana atunci cred ca mai scad o masura ca de trei saptamani tin un regim super misto, daca-l vrea careva sa-mi spuna si imi fac timp sa il scriu in weekend.
Croco
madau spune:
Gata si pozele...le aveti aici POZE TURCIA 2007. Prima parte
Addya poate ajung maine sa iau geanta. Sa-mi spui cat a costat pana la urma? E misto?
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
croco21 spune:
Mada, am si vazut pozele. Super draguta pitica ta! Am vazut si pozele Claudiei, ce copii frumosi sunt acum, pe vremea mea parca erau mai uratei :)
Croco
canda_h spune:
Hello,
Fetele spuneti-mi si mie unde mai gasesc ceva coduri de reducere (cu FDP=0 daca sunt). Am vazut cele de pe prima pagina da' multe sunt expirate
madau ai o minunatie de fetitza
multumesc
Angi de motanel (5.02.2006)
nushulica spune:
mada foarte frumoase pozele...mirunica e o dulceatzasi ce bine ii sta cu okelarii de soare