*** LA REDOUTE (29)***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Secman, ai dreptate! Acum nu pot decat sa sper , nu am avut probleme cu pachetele..sper sa vina si asta... Altceva nu am ce face! Raul e facut acum!

Jasmine, am asa o senzatie de rahat pe 50 de euro , banii mei!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Eforie Nord- 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Claudia,eu ma incapatanez sa cred ca e vorba de sistarea retrimiterii coletelor pierdute.

De asemenea,cred ca Sabine asta nu e chiar asa de proasta.Parerea mea e ca intentionat raspunde asa neclar,ca sa descurajeze comenzile din Romania.Au destui clienti,se pot lipsi linistiti de piata din Romania,chiar daca e una cu potential mare (zic eu).Cred ca pur si simplu prefera sa renunte la un nr de clienti ca sa scape de un nr de probleme.

Cat timp nu se spune clar ca nu se mai primesc comenzi din Romania,eu continui sa cred ca putem comanda pe riscul nostru.Care risc e acelasi ca acum 2 saptamani,cand a inceput Sabine sa ne abureasca ccc cu amenintarea ei celebra.

Mergi la inceput

Bine ar fi sa fie asa... Dar cum intelegi asta: because in case of lost parcels, we will not reimburse them. Asta ma sperie pe mine!

Comand, ei imi iau banii si apoi...?! Coletul nu ajunge din vina cui..a postei romane, a lor?! Eu pe cine iau la intrebari?! Pana la urma sunt niste bani la mijloc. Mai bine ma duc la magazin si stiu pe ce dau banii... Sincer, acum! Daca nu isi pun la punct sistemul de livrare, sa ai posibilitatea sa urmaresti coletul, sa vezi cand a intrat in tara... totul devine o loterie! Si chestia asta nu-mi place!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Secman spune:

Una peste alta primesc super oferte pe email si nu mai zic coduri pentru cadouri etc. sa nu te oftici,am putea sa ne legam si de asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Offf, intru si io sa ma mai inveselesc si gasesc numai probleme...deci chiar e posibil sa nu mai livreze in Ro...? nasol

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Secman spune:

Mi-a venit o idee ce-ar fi sa comndam din alta tara tot de la LR.trebuie sa fie o alta tara care sa livreze si in Romania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Acuma ca ai dat ideea m-am uitat eu pe site-urile de la Belgia, Elvetia, Spania (unde inteleg limbile) si ca tara de domiciliu nu ma lasa sa aleg decat un numar limitat de tari, din zona (Belgia-Luxemburg / Elvetia-Lichtenstein)... n-am mers pana la capat sa incerc o comanda sa vad daca livreaza in afara tarilor din care accepta domiciliul, dar sincer ma indoiesc...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Numai laredoute.fr livreaza international...Am cautat si noi la inceputuri...

Iar daca comnadati la prieteni, prin Europa, nu se mai deduce tva-ul din suma si luati la pret intreg. Ati vazut ca pt ro se fac niste detaxe...Poate merita cativa euro in plus pe produs si sa ai garantia ca va ajunge coletul la destinatie...nu stiu nici eu ce sa zic... E complicat!

Imi pare rau ca m-am complicat azi. Trebuia sa astept...

Andreea, problema e nu ca nu mai livreaza in ro ci ca daca iti dispare coletul...asta e! Te alegi cu pierderea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Fetelor, eu zic ca Sabine vrea doar sa ne descurajeze. Eu interpretez ce zice ea ca pe o recomandare: in prezent nu mai expediem in tara dvs deci nu mai plasati comenzi online deoarece in caz de pierdere a coletului nu va vom mai rambursa banii. Eu zic sa asteptam una-doua saptamani sa vedem daca cele care am comandat in ultimele zile primim sau nu coletele.

In alta ordine de idei, azi am primit un colet comandat pe 3 iunie - in cazul meu e un record cat de repede a ajuns, pana acum facea fix 2 sapatamani. Nu mai stiu ce cod am folosit, stiu insa ca reducea 40 euro la comanda de 100 (preturi nereduse, inclusiv pret verde) si dadea cadou o trusa de machiaj, si anume asta: http://uk.new.photos.yahoo.com/mafteid/album/576460762404348937/photo/294928804423629822/0; Trusa contine mai multe farduri de ochi, cred ca si pt obraji, 4 luciu de buze, un creion dermatograf negru, un creion contur de buze rosu si o mascara. Eu nu ma fardez asa ca nu stiu sa va spun nimic de calitatea lor.
Cu ocazia asta am fotografiat si cadoul primit la comanda trecuta - set de 4 cescute cu 4 farfurioare si un servet in culorile alb, rosu, verde si bleu: http://uk.new.photos.yahoo.com/mafteid/album/576460762404348937/photo/294928804423647784/1 - am pus la mijloc si o cutie de guma orbit ca sa va dati seama de dimensiuni, sunt dragute dar f. mici, pot fi folosite pt expreso.

De produsele primite azi pot sune ca sunt f. multumita:
http://www.laredoute.fr/vente-debardeur-taillissime.aspx?productid=324104218&documentid=473907&categoryid=22904632&single=&hasnext=1&hasprev=1
si sandalele astea: http://www.laredoute.fr/vente-sandales-kickers.aspx?productid=324117973&documentid=207607&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1 - pe rosu, de fapt un fel de roz - maroniu - le-am luat pt mers in vacanta, nu sunt de mers la servici
Mai aveam niste pantaloni dar nu mai stau sa-i caut ca nu e nimic deosebit la ei, i-am pus doar ca sa trec de 100 euro, sa primesc reducerea de 40.

Croco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Nu ma injurati ca n-am pus poze...azi nu mi-a mers deloc yahoo..nush de ce

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput