pentru viata Silvanei
![](images/user_woman.png)
prietena mea iubita este suspecta de cancer la colon cu metastaze la ficat. marti o opereaza la colon. are o fetita de 2,5 ani si are numai 35 de ani. este frumoasa si inteligenta, un spirit si un suflet minunate.
daca stiti unde as putea gasi cartea lui Ernst Gunter, despre hrana vie, precum si biografia lui Lance Armstrong, ciclistul care a invins acest tip de cancer, v-as ruga sa ma ajutati.
deasemenea orice sugestie, daca stiti despre orice medicament nou in lupta cu cancerul, cazuri rezolvate, clinica renumita, dar lucruri verificate, pentru ca timpul poate fi in defavoarea ei, va rog sa dati de stire.
eu ma gandesc numai ca va fi bine
si desigur, va rog, daca puteti sa spuneti o rugaciune pentru ea
Dumnezeu sa ne ajute
Raspunsuri
claudela spune:
E covarsitoare tristetea cand auzim despre aceasta boala atat de grea si mai ales cand ea loveste in oamenii tineri...
Ceea ce pot sa fac eu este sa te indrum spre un Acatist foarte folositor in astfel de cazuri si anume Acatistul Maicii Domnului Pantanassa, vindecatoarea de cancer. Este vorba de o icoana facatoare de minuni aflata la Manastirea Vatoped, de la muntele Athos. Aceast#259; icoan#259; are de la Dumnezeu harul deosebit de a t#259;m#259;dui boala cancerului, fiind cunoscute nenum#259;rate cazuri, petrecute în zilele noastre, de vindec#259;ri ale bolnavilor de cancer, dup#259; citirea Paraclisului dinaintea icoanei Maicii Domnului Pantanassa.
Si daca nu exista posibilitatea ca cineva apropiat Silvanei sa ajunga la aceasta icoana, pentru a citi Paraclisul cred ca el poate fi citit si alaturi de cea bolnava. Importanta este credinta ca va fi bine si multa rugaciune!
Doamne Ajuta multa sanatate Silvanei!!!!
http://tt.lilypie.com/Sj0fp3.png
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/unboticutz/unboticutz.jpg)
unboticutz spune:
imi pare rau pentru necazul prietenei tale; o sa ma rog si eu pentru sanatatea ei. am citit acum cateva minute la un alt topic (aici) ceva despre drojdia de bere. poate va ajuta..
---------------------------------------
common sense is not really so common
MissParker spune:
Sa dea Dumnezeu sa fie bine, sa reuseasca operatia, iar ficatul sa se regenereze dupa aceea. Lance Armstrong a avut insa cancer testicular, deci nu cred ca ar putea s-o ajute cu ceva pe prietena ta.
Poate ceva energoterapie, reiki, daca e deschisa la asa ceva. N-are de pierdut, zic eu.
Multa speranta!
Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre
Adevar > Autonomie > Identitate
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!
Marilena12 spune:
Offf, mi-e asa de greu cand citesc despre copii sau oameni tineri care sufera de boli atat de grave...Sa o ajute Dumnezeu pe prietena ta sa se vindece!
Sfatul meu este ca cei din familie, sau prietenii sa posteasca si sa se roage pentru ea, ar fi folositor. Si de asemenea, este indicat bolnavilor de cancer sa renunte la consumul de carne de orice fel, preferabil la orice fel de proteina de provenienta animala; sa se alimenteze cu sucuri fresh de legume si fructe, sa ia suplimente nutritive, seleniu si alti antioxidanti, cartilagiu de rechin, coenzima Q10, germeni de grau, echinacea, clisme cu cafea (sub supraveghere medicala doar), etc. Acestea sunt produse care folosesc in special bolnavilor de cancer.
Multa sanatate!
Mari
lilianasoare spune:
[quote]Originally posted by MissParker
Lance Armstrong a avut insa cancer testicular, deci nu cred ca ar putea s-o ajute cu ceva pe prietena ta.
Intr-adevar, biografia lui Lance nu contine informatii despre tratamentele pe care le-a urmat in lupta cu aceasta boala, ci vorbeste despre indarjire, hotarare, putere, atitudine, disciplina, incredere, perseverenta, incrancenare, lucruri care o vor ajuta infinit pe prietena ta in aceasta perioada.
Lance spunea: "Cancerul a facut o greseala alegand sa traiasca in corpul meu. Cred cu tarie ca orice obstacol nu este o forma a esecului, ci o componenta a succesului. Fa din orice obstacol o ocazie favorabila si transforma lucrurile negative in lucruri pozitive. Doar asumandu-ti riscurile si actionand iti oferi sansa de a merge mai departe, de a depasi obstacolele".
Cartea, "O lupta asumata, o cursa castigata" a aparut la Business Tech, in 2003.
In alta ordine de idei, o cunostinta de-a mea, ce suferea de cancer mamar, intr-o faza destul de avansata, a afirmat ca aceasta carte a ajutat-o cel mai mult in provocarea ei, in sensul in care intreaga ei atitudine fata de boala si propria persoana s-a schimbat decisiv. Prin urmare, nu este o lectura inutila in niciun caz.
Ma rog pentru prietena ta ca Dumnezeu sa-i dea putere sa depaseasca acest moment. Multa sanatate.
Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori
ada spune:
va multumesc, tuturora
da,liliana, de asta vroiam autobiografia lui Armstrong
eu una ma rog in fiecare zi pentru ea si cred ca si familia ei la fel, culmea ca ea a fost si vegetariana, n-a fumat, n-a facut excese, dar uite-asa, cand e sa fie...
a trecut deja la un regim de cruditati, dar as fi vrut totusi si cartea respectiva a lui Gunter Ernst pentru orice idee in plus
claudela, nu mi se deschide linkul, te mai uiti o data?
sanatate voua si piticilor!
an-k spune:
Doamne ajuta-i Silvanei
Am citit, cred ca pe forumul culinar, de o cura de cereale yan(parca) folosita cu succes in tratarea bolilor incurabile. O sa caut linkul si il pun aici.anca si micutza Bianca(14/03/2005)
danielac spune:
Dumnezeu sa o ajute pe prietena ta!
daca operatia va reusi cu bine, si va incepe tratamentul atunci ficatul sigur se va regenera.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311
an-k spune:
Dragele mele, vreau sa va spun ca stiu de acest regim din 1990. Pe vremea aceea nu se auzise de el. Stiu doar ca vazand rezultatele la cineva care avea cancer l am amplicat mamei mele grav bolnava, doctorii dadeau din umeri, unii imi spuneau ca o omor cu acest regim dar eu n am dat inapoi. Era singura scapare. A tinut regimul 21 zile neintrerupte, si a mancat doar orez (obisnuit) si grau, fierte cu sare. Nu se gaseau atunci hrisca, mei. A baut ceai de musetel, busuioc. Dupa 21 de zile, am introdus treptat cate putin, deci a durat mult regimul. Dar din femeia fara putere, galbena si trasa la fata, cu dureri mari s a transformat intr o persoana plina de viata, cu privirea luminoasa, culoare in obraji ca s au minunat toti. A fost un risc dar a meritat. Acest regim se tine pt. SANATATE, nu este pt. slabit, pt. detoxifiere 100%, asta insemnand curatarea org. de toxine si de boli implicit. Am citit discutiile voastre referitor la apa, nu se consuma multa apa, zice ca "lichidele in cant. mari dezechilibreaza dieta". Alimentele gatite contin peste 60% apa. Nu se bea in timpul mesei si imediat dupa.
Dieta suna asa:
Durata: 7 - 10 zile (mai mult in functie de gravitatea bolii)
Continut: 100% cereale
De baza: orez si grau
la care se adauga: porumb, secara, orz, ovaz, mei, hrisca
Dupa cele 10 zile schema de introducere a leg. fructelor etc este:
Postat pe culinar de foxy foxy
iar linkul cu discutia aici
www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=14391&st=0" target="_blank">http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=14391&st=0anca si micutza Bianca(14/03/2005)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_80/mihaela_80.jpg)
mihaela_80 spune:
multa sanatate prietenei tale!
uite aici o librarie on-line care are "hrana vie"
http://librarie.e-noesis.ro/hrana-vie-o-speranta-pentru-fiecare-p-1715.html
am citit-o si eu mai demult si imi aduc aminte ca autorul isi vindecase tatal tot de cancer parca folosind o dieta naturista.