pentru viata Silvanei
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
grati.ela spune:
sotul meu crede cu tarie in spusele lui Edgar Cayce. avem o groaza de carti in acest sens si este si un site...mult succes!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
claudela spune:
quote:Vrei sa iti trimit Acatistul?
Originally posted by ada
va multumesc, tuturora
da,liliana, de asta vroiam autobiografia lui Armstrong
eu una ma rog in fiecare zi pentru ea si cred ca si familia ei la fel, culmea ca ea a fost si vegetariana, n-a fumat, n-a facut excese, dar uite-asa, cand e sa fie...
a trecut deja la un regim de cruditati, dar as fi vrut totusi si cartea respectiva a lui Gunter Ernst pentru orice idee in plus
claudela, nu mi se deschide linkul, te mai uiti o data?
sanatate voua si piticilor!
http://new.photos.yahoo.com/jidovuclaudia/
ada spune:
mihaela, mersi pentru link
claudela, multumesc pentru Acatist
mai nou au zis ca nu o mai opereaza acum, ca vor incerca intai cu citostatice, se pare ca nu prea exista colaborare intre chirurg si oncolog, mai gasisera o varianta la un spital din Viena, sa vada si alta opinie
claudela spune:
Ada, tratamentul Silvanei dublat de multa credinta, rabdare si rugaciune sunt sigura ca vor face minuni! Sa nu va pierdeti speranta...Dumnezeu ne ajuta sa gasim calea cea mai buna in orice problema!
Doamne ajuta!!!
http://new.photos.yahoo.com/jidovuclaudia/
brendamitran spune:
Mai este o carte scrisa de Beata Bishop (o femeie,care deasemenea,s-a vindecat de cancer acum vreo 20 de ani si traieste si astazi).
Cartea se numeste "Vremea vindecarii"
BRENDA
FOREVER YOUNGSa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
crisflo34 spune:
Cartea lui Ernest Gunter se gaseste reeditata la librariile din centru, pe la Universitate.
Multa sanatate si putere!
Doamne Ajuta!!
Cristina, mama Sabinei
http://sabinac.netfirms.com
ada spune:
am gasit amandoua cartile, intre timp Silvana a cerut 1001 de pareri si la sfatul unei oncoloage de la Fundeni care a recunoscut ca la noi nu exista tratamentele cele mai bune, dezamagita si de relatia dintre chirurg si oncolog la noi, a plecat in Austria unde s-a operat de tumoarea de la colon, e in spital acum , operatia a decurs bine dar toti i-au spus ca de fapt ficatul e problema si asteapta rezultatele altor analize si sa inceapa chimio, inca nu stie unde, acolo totul e f. scump, aici stiti si voi cum e, eu tot nu pot sa cred ca nu se va face bine si sper in fiecare zi intr-o minune, ea e tare trista ca e despartita de Ana si nu stie ce va fi, e cam singurica acolo.
Dumnezeu sa ne-ajute!
teodoca spune:
Multa sanatate prietenei tale!! Cat despre "hrana vie", eu una, cred cu convingere ca este calea spre o viata mai buna oricat de grava ar fi situatia in care se afla persoana si ca noi putem gasi inauntrul nostru forta si resursele pentru vindecare. Cred ca toti ar trebui sa intelegem cat mai repede ca hrana gatita sau plina de conservanti si chimicale nu poate fi mai buna decat cea naturala. Acum incerc sa-l conving si pe tatal meu care a depistat de cativa ani o ciroza hepatica destul de avansata pentru care doctorii nu i-au dat nici un tratament si care acum s-a agravat destul de tare... dar e destul de sceptic si debusolat de ce i-au tot indicat cei care l-au consultat
Sper sa va fie de folos cartea domnului Gunter
Sanatate!
mirachi spune:
am citit doar astazi topicul si vin si eu cu o complatare...exiata o carte numita povetile maicii sofronia in care descrie cum s-a vindecat autorul cartii de cancer...nu mai tin minte ce fel de cancer...am avut cartea si am dat-o cuiva sa o citeasca...si a urmat cat a putut povetele...astazi e sanatoasa...dar s-a mutat ai am ramas fara carte...bine ca a reusit ea sa se vindece...si am mai citit undeva ca aparatul bioptron combinat cu late tratamente da boala inapoi...eu am vazut si la soacra me care s-a tratat si cu bioptron dupa operatia de cancer la san facuta anul trecut si acum si ea este sanatoasa tun...
am sa ma rog si eu pt prietena ta si transmite-i urarile noastre de insanatosire...si toate gandurile noastre de bine...
si cumparati acea carte ca nu e scumpa si merita desi descrie un regim de viata spartan...
Doamne ajuta !
Mamica de alexuta mica
faceti ceva pentru copiii abandonati http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=97403
UITAREA ESTE ULTIMUL LEAC PENTRU LUCRURILE PE CARE LE-AI PIERDUT
NU LASA SOTIA SINGURA LA NECAZURI,CA NU INTOTDEAUNA O GASESTI SINGURA SI LA BUCURII
NEPASAREA ESTE CEL MAI MARE HANDICAP