Circuit Franta 13 zile....

Circuit Franta 13 zile.... | Autor: daul

Link direct la acest mesaj

salutare...in vara asta as dori sa fac un circuit prin Europa. M-am interesat pe la agentiile de turism si circuitul Franta 13 zile mi-a atras atentia. Am observat ca el este prezenta la majoritatea agentiilor. Este un circuit de 13 zile cu autocarul iar orasele care se viziteaza sunt: Viena-Salzburg-Stasbourg-Paris-Mont Blanc-Coasta de Azur (Monaco, Nice, Cannes)-San Remo-Milano-Venezia-Verona. As vrea sa impresia unui participant la un asemenea circuit...cat mai multe detalii...daca merita? apropo si ce agentie de turism recomandati...mi s-a recomandat Omnia Turism...a mai fost cineva cu ei...si daca sunt seriosi.

Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Buna,

Eu n-am facut circuitul asta si nici nu cunosc agentia respectiva. Insa am numarat orasele prin care treci. Sint 10 orase in 13 zile (daca punem la socoteala si Mont Blanc-ul , iar pe Coasta de Azur treceti prin 3 orase), asta inseamna cite 1 oras pe zi. Mi se pare foarte putin in cazul in care e prevazut sa te opresti si sa-l vizitezi pe fiecare. Daca e sa treci pe linga (Viena, Salzburg, Strasbourg, Mont Blanc) si sa dormi in autocar, atunci se poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Si eu is curioasa daca un asa circuit satisface nevoile unui turist care isi doreste totusi sa vada obiectivele, nu doar sa treaca pe langa ele - asa ma pot uita si intr-o carte. Spun asta pentru ca ma bate un gand sa strang bani pt un circuit anul viitor si tare as fi curioasa sa aflu impresii de la turisti.

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Circuitul respectiv va fi doar un chin si nimic altceva.....Dupa cateva zile de mers vei resimti oboseala si nu vei mai putea savura nimic.
Ca sa nu mai spun, ca vei vedea multe locuri, dar de fapt nu vei vedea nimic .

Prefer cate un obiectiv, doua pe an , pe care sa le fac in tihna, decat 13 obiective in 2 saptamani.

Alina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by copiloi

Circuitul respectiv va fi doar un chin si nimic altceva.....Dupa cateva zile de mers vei resimti oboseala si nu vei mai putea savura nimic.
Ca sa nu mai spun, ca vei vedea multe locuri, dar de fapt nu vei vedea nimic .

Prefer cate un obiectiv, doua pe an , pe care sa le fac in tihna, decat 13 obiective in 2 saptamani.

Alina

De www.elysse.ro/circuit_anglia_scotia_irlanda.htm" target="_blank">acest circuit ce parere ai? Merita? Sau e tot chinuitor. Nu stiu cum sa procedez mai bine, sa incerc sa ma organizez singura de banii astia sau nu ...

edit ca scrisesem intainte de end quote si nu se vedea ce am intrebat.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Liliana, nu ma intreba pe mine . Mai bine intreaba fetele din Anglia care cunosc distantele si obiectivele respective.

Eu personal, nu aleg astfel de circuite organizate . Prefer sa-mi fac planul meu si sa nu depind de nimeni.

In circuitul ala, am vazut, de exemplu, ca numai o zi este dedicata Londrei, ceea ce este foarte putin. Eu am fost 5 zile si nu am apucat sa vad tot .

Poti alege un astfel de circuit, asa, drept recunstoare, urmand apoi sa revii si sa vizitezi mai mult, locurile care ti-au placut mult de prima data.

Alina

Mergi la inceput

Si eu m-am gandit. Oricum asta e un plan pt anul viitor. Cred ca tot am sa merg pe cont propriu - dar asta imi mananca f mult timpul (sa caut cazare, drumuri, obiective, etc).
Intr-un fel e mai comod cand esti cu grupul, dar din experienta de pana acum (am fost o singura data cu grupul) nu reusesti sa vezi mare lucru decat daca te desprinzi de grup. Adica as opta pt circuit doar in ideea ca am transport si cazare asigurate si in rest o iau de una singura prin oras.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Eu am fost intr-un astefel de circuit. Prin Omnia. Ne-am intors ieri. Dar excusia cu 10 nopti... Budapesta, Nurnberg,Valea rinului, Luxemburg, Paris, Versailles, Valea loirei, Reims, Strasbourg, Munchen, Salzburg, Viena, Budapesta .... iar astazi sint lata...
Agentia a fost serioasa, presupun ca am sa mai plec prin ei, dar ma voi gindi de 2 ori daca tot intr-un astfel de circuit... "in care mi-am circuitat eu circuitele"
Daca mai ai intrebari...

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ina78

Eu am fost intr-un astefel de circuit. Prin Omnia. Ne-am intors ieri. Dar excusia cu 10 nopti... Budapesta, Nurnberg,Valea rinului, Luxemburg, Paris, Versailles, Valea loirei, Reims, Strasbourg, Munchen, Salzburg, Viena, Budapesta .... iar astazi sint lata...
Agentia a fost serioasa, presupun ca am sa mai plec prin ei, dar ma voi gindi de 2 ori daca tot intr-un astfel de circuit... "in care mi-am circuitat eu circuitele"
Daca mai ai intrebari...

Cum a fost? Inteleg ca obositor. Asta pt mine nu e o pb. Imp e daca ai suficient timp la dispozitie sa vezi ce-ti propui. Pentru ca eu nu cred ca poti vedea Viena intr-o singura zi. Mie imi place sa merg prin orasul respectiv, sa-l miros, sa-i simt pulsul. Daca l-as vedea doar din autocar, as considera ca l-am vazut pe net sau intr-o carte. Cam tot aia e pt mine.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

E o posibilitatea de a-ti face o idee despre orasul respectiv. Nu poti spune ca ajungi sa cunosti un oras nici dupa citeva zile de stat in el.
In schimb poti vizita ceea ce-ti propui in limita timpului disponibil. Daca de exemplu vrei sa aprofundezi Luvru ... poti itoate cele 3 zile de stat in Pari sa stai numai in Luvru.
Nu este sejur... e circuit, e tur de forta... in viteza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daul spune:

Multumesc pentru promtitudine....imi dau seama ca este obositor...dar dorinta de a vedea cat mai multe e mare. sincer e prima data cand plec din tara si vreau sa vad cat mai multe...poate ma hazardez...insa dorinta e mare. Ideea e ca nu am timp (un concediu pe an avem) si poate pe viitor nici resursele financiare sa mai plec din tara. Vreau sa te mai interba catebva chesti: Cat timp pe zi erai in autocar? ce timp de vizitare ai? etc... unde se poate manca? si alte lucruri importante pe care tu nu le-ai stiut cand ai plecat si pe care ai fi vrut sa le cunosti. Multumesc.

quote:
Originally posted by ina78

Daca mai ai intrebari...

Mergi la inceput