Circuit Franta 13 zile....

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

daul, sa stii ca atunci cand am iesit prima data din tara, mi-am dorit exact ca si tine, sa vad cat mai mult. Am platit un pret mare pt asta - ma refer la oboseala. Dar nu regret nimic.
Asa incat iti doresc doar vreme buna! Si distractie maxima!

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

quote:
Originally posted by daul

Cat timp pe zi erai in autocar? ce timp de vizitare ai? etc... unde se poate manca? si alte lucruri importante pe care tu nu le-ai stiut cand ai plecat si pe care ai fi vrut sa le cunosti. Multumesc.

In circuitul facut de noi, primele 3 zile am parcurs aproape 1.000 km / zi. ( Buc - Budapesta, Budapesta - Nurenberg si N - Paris ) deci stateam in autocar cca 8-10 ore, dar la fiecare 2-3 ore erau opriri.
Apoi programul era mai relaxat, era vorba de citeva ore. Si la intoarcere nu s-a mers decit max. 6 ore / zi.
De mincat se putea minca la fiecare oprire (la benzinarii si poapasuri), unde erau si toalete.
Nu stiu ce sa-ti mai spun... e bine sa te imbraci f comod, sa ai un ruxacel (pe care sa-l iei in autocar) unde sa ai o geaca, sau ceva mai grosut, sau de ploaie).
Nu ai unde sa te schimbi, si pleci dimineata imbracat intr-un fel si te mai schimbi seara. Noi in ruxacel aveam servetele umede si pe ultimele locuri din autocar (care erau goale) mai mergeam cu schimbul si ne mai schimbam tricoul sau sosetele (cind era zi de adidasi - zile in care mergeam si pe jos mai mult ) - atentie sa ai si pungulite in care sa pui hainele ...
Sa ai de fotografiat, de filmat, de ploaie, ceva de mincare (ambalate, cornuri de ex. ptr. 1-2 zile - mai ales zilele petrecute pe drum)...
Nu stiu ce anume sa-ti mai spun... intreaba-ma... inca sint lata de oboseala ca la serviciu m-au luat de proaspata...

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Nu stiu cum e cu circuitul ca nu am facut niciodata unul, dar daca chiar vrei sa vezi ceva prin orasele mentionate si nu doar sa treci prin/pe langa ele, nu cred ca 13 zile sunt suficiente. De ex. numai pt Paris iti trebuie macar vreo 3 zile sa vezi cam tot ce e de vazut.

cu bebe2 & David, pilotul "avid" (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Dama ... nu-ti ajung 3 zile ... noi am stat 3 ... intr-un circuit asemanator celui descris de el ...si n-am vazut decit f. putine lucruri.
E bun insa un astfel de circuit sa-ti faci o idee.

Acum de ex. am o alta viziune asupra unui concediu in una din acele zone... pe cont propriu.

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Ma intereseaza si pe mine subiectul deoarece sintem interesati vara asta de un sejur in Europa. Nu ne-am hotarat pt. unul anume, tocmai pe motivul ca din ceea ce am vazut majoritatea excursiilor erau teribil de obositoare. Probabil ca vom opta pt. Franta timp de vreo 10 zile ca sa avem timp pe indelete. Ce recomandati frantuzoaicelor, in afara turului clasic (Versailles, Montparnasse, Champs Elysee) sa nu ratam? Intrebare de baraj, se merita specacolele de la Moulin Rouge si Crazy Horse? Mentionez ca vom opta totusi pt. un tur organizat, dar vrem sa ne si desprindem la un moment dat de program. Merci,

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput