FIV in Ungaria 17

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Magduta-pupici si tie!
Andicu-asteptam sa ne spui odiessea nasterii, pupici bebelului!
tuturor!

in asteptarea unui al doilea bebe!

daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

quote:
Originally posted by pussi

mika tu stiu ca ai nascut prematur, imi spui te rog la cate sapt.?

PUSSI 16+ MARA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

pussilino, ce-ti veni sa te gandesti la nasteri premature? Vrei cumva bataita ? Nu ai de ce sa fii stresata?
Gandeste pozitiv, fato!!! Las ca am gandit eu negativ toata sarcina si de ce mi-a fost frica nu am scapat.
Eu am nascut la 33 sapt. si 4 zile o fetita minunata si sanatoasa tun
Adresa ta de mess mai e valabila?

Pupici multi la printese

_
Printesa noastra,Alexia

Mergi la inceput

andicu, BINE V-ATI INTORS ACASA !!! De abia astept sa ne povestesti cum ti se par primele zile ca proaspata mamicuta

tia si leliuta, aveti doua fetite absolut superbe
leliuto, noroc ca mai pune Tia poze sa te mai vaz si eu la fata, ca imi era taaareee dor de tine

pussilino,cand eram graviduta le-am pus pe toate colegele mele cu ochi albastri (si colegi ), la birou, sa treaca peste picioarele mele...cica asa ies bebeii cu ochii albastri...dar la noi nu a fost sa fie...printesuca noastra a tinut mortis sa aiba ochii caprui ca ai lui mamiPoate la voi functioneaza...

_
Printesa noastra,Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

buna dimineata

Mika gemeni in general se nasc prematuri..poate fac eu exceptie

La mine acasa de maine intra mesterii ..pregatim casa pentru sosirea printeselor, asa ca o sa lipsesc de pe forum ceva timp!

va pupam pe toate

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pussi

Mika gemeni in general se nasc prematuri..poate fac eu exceptie

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Stiu, dar daca stai linistita si cumintica, nu trebuie sa-ti faci probleme.

_
Printesa noastra,Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuculucu spune:

saluti!

ce mult s-a scris...

eu sunt bine, pe acasa, dar am mai iesit ca nu suport sa stau toata ziua in casa. nu am facut efort mare, doar pe aici prin zona. am facut si mancare, am primit musafiri. toate bune, doar burtica ma doare din cand in cand dar dr-ul a spus ca e normal.

ioana p 76 iti multumesc pt urari si pentru sfaturile bune. eu fac asa cum imi zice instinctul doamne da sa mearga bine si sa nu-mi para rau ca nu am stat in pat tot timpul, dar ma simt bine. bafta pt urmatorul fiv!

chiara: cum te simti? n-ai mai scris de sapt trecuta. totule e ok? am vazut ca m-ai intrebat despre b-hcg si cand am sa-l fac. da, il voi face la 12 zile la recomandarea medicului. el mi-a spus ca deja la 14 zile se poate face test de sarcina normal numai ca nu e sigur ca rezultatul va fi cel real. cu cel de sange e sigur. asa ca eu abia astept. tu cand ai 12 zile de la transfer? incearca... poate afli bucuria mai repede decat te asteptati...

magduta: spor la treba la serviciu, lasa supararile si inceaca sa fii optimista. iti multumesc de pumnii stransi, abi astept sa-i strang si eu pt. tine. :)

pussi: spor la renovare! sunt curioasa de ideile pe care le aveti pt cele doua fetite. poate in cateva luni ma voi insipra de la voi

scamy: sper ca optimisul meu sa fie molipsitor si sa ai bafta in continuare pt a obtine un bb!

va pupacesc pe toate si abia astept ziua de luni.
sa aveti o zi faina de tot!!!

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chiara spune:

tuculucu, eu ma simt bine, ceva senzatii de greutate in zona uterului, din cand in cand, mai ales daca stau mai mult in picioare. uneori ma inteapa si ovarele, dar rar pana acum. eu luni am 14 zile de la et, deci sambata ar fi 12 zile. hmmm, ma mai gandesc daca sa-l fac mai repede! zile racoroase si norocoase tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

de la ultimul mesaj am fost la spital, mi-a curs niste apa , dar nu-i lichid amniotic..e ceva ascurgere specifica sarcinilor avansate...detalii diseara la eco!

tuculucu, chiara... eu inainte de test si dupa inca vreo 2 sapt. am avut dureri ca la Cm! Si presione sub linia chilotilor... asa ca ar trebui si la Chiara sa fie semne bune!

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Pussi, ai grija cu santierul din casa. Nu cred ca vrei sa pregatesti camerele si sa nu mai ai pentru cine. Suna cam dur si urat dar gandeste-te bine. Odihna si relaxare fizica si psihica. Astept amanunte diseara de la eco. Iti tin pumnii.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Pussi imi pare rau ca ai avut probleme, dar sunt sigura ca nu e ceva serios, ca daca era asa, te tineau acolo. Iti tin pumnii deseara la echo, sa fie totul in regula cu bebelinele!
Andicu bine ai venit acasa! Stiu ca esti super ocupata cu bebe Filip si tot-odata si super fericita! Ma bucur mult pentru voi!
Tuculucu ce-mi place ca esti asa optimista! Conteaza foarte mult, sa fii asa si in continuare! Si poate durerile sunt de la sarcina, cum zicea si Pussi
Si pentru tine Chiara la fel, durerile de burtica sunt de bun augur.
Sa dea Dumnezeu ca luni sa veniti amandoua cu rezultatul mult dorit!
Liana ce faci, cred ca esti in concediu Iti doresc sa ai un concediu de vis!
Tia, Mi-ka ma bucur cand scrieti si puneti poze cu copilasii vostri, voi ne dati speranta ca vom reusi si noi pana la urma sa fim mamici

toate fetele

Ioana
poze szeged

Mergi la inceput