FIV in Ungaria 17

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

moni, ioana aveti perfecta dreptate, imi bag piciorul si nu mai fac nimic! Disera nu stiu daca va scriu ca or sa-mi dezmembreze PC-ul! Si de maine ma mut la un var ..sa nu stau in praf si in vopsele..asa ca n-o sa am acces la net!
Tia mersi, foarte putine femei recunos asta( la odisee..acum ca am scris eu despre scurgere sub forma de apa..au zis si alte fete ca au, dar inainte toate erau cu chiloteii super curati), parca e o rusine...si asa ajungi sa te speriii aiurea1 Cu cerclajul: colul e lung si inchis..nu necesita cerclaj + Mara e in placenta previa exact pe col...si cerclajul implica mai multe riscuri in cazul asta! Mersi frumos!

Va pupacim

PUSSI 16+ MARA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Pussi o sa-mi fie dor de tine! Cand vei putea sa ne scrii, sa dea Domnul sa fie numai vesti bune!x3

Ioana
poze szeged

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Pussi, in cazul acesta asteptam vesti bune: poze cu camera roz si cu burtica mare.
Grija mare, mare, mare. In special cu vaporii toxici dati de vopsele. Si ti-am zis acum un an sa pregatesti totul ca la carte.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chiara spune:

pussi, scriu repede sa te mai prind citind forumul. nu te speria, intr-adevar, daca era ceva semnificativ nu iti dadeau drumul acasa. dar, mare, mare grija cu vajaiala de colo-colo, tu ai 2 bebe, nu unul. cineva spunea pe forum ca dr. i-a recomandat la sarcina gemelara ca 16 ore pe zi sa stea intinsa si deloc efort fizic. sa se ocupe altii de santier! si pt. bebici!
multumesc fetelor de incurajari, voi vedea la test ce este. sunt optimista, nu imi permit sa fiu altfel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scamiy spune:

Buna fetelor !

Magduta, nu stiu cum se face ca numai nu ne potrivim. Tu nu poti decat astazi si miercuri, iar eu as putea doar joi pt. ca astazi ma intalnesc cu o prietena, iar maine imi vine sotul acasa de prin strainataturi. Dar tot o sa reusim noi cumva, doar sa ma anunti cand mai lucrezi de dimineata. Te pup, capul sus, fii tare si optimista, ca Dumnezeu e Mare si o sa aiba grija de fiecare dintre noi.

Ioana p76, da, in 19 septembrie merg la consultatia preliminara si chiar m-as bucura sa ne cunoastem, dar cel mai mult m-as bucura sa ne intoarcem toate cu vesti bune.

Deja suntem trei pt. septembrie ! Se mai anunta cineva ???

Pusii, strig si eu in cor cu fetele : AI MARE, MARE GRIJA DE TINE SI DE FETITE ! NIMIC ALTCEVA NU ESTE MAI IMPORTANT ! Asteptam vesti bune de la echo.

Tuculucu, optimismul asta, bata-l vina, am perioade si perioade. La mine e putin mai greu pt. ca avem un cerc de prieteni printre care sunt si fratele meu si cumnata mea care e insarcinata, una din verisoare care e la fel insarcinata, iar alte trei prietene care au nascut deja. Sa nu ma intelegeti gresit, ma bucur din tot sufletul pt. ele, dar mi-e foarte greu, daca intelegeti ce vreu sa spun..........

Va pup si va doresc tot ceea ce-mi doresc si mie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Ciao fetelor!
Pussi spor la proiect sigur va fi foarte placut si frumos pt cele doau fetite. In schimb tu sa ai griaj de voi sa nu faci efort si lasa totul pe seama muncitorilor. Te asteptamsa revii cit de curind posibil.
Tuculucu tin pumnii sa fie totul cu succes.
Chiara griaj de tien stai cuminte in patuti, ca vreau veste buna de la tine. TE pup.
Moniland

Scamiy hai ca ma rezolvat ne intilnim joi. voi in ce cartier stati? Noi in manastur, poat ene intilnim acolo sau scrie tu unde si al ce ora dar sa fie dupamasa cam pe la sase ca sotu pe la cinci ajunge acasa. TE astept cu vesti. Activeaza-ti PM.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

fetelor suntem bine, sanatoase...totul a fost ok la eco!
Intru cand pot...va pupam pe toate si sa citesc numai vesti bune!!

PUSSI 16+ MARA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Pussi te pupam, ai grija de printese
Ioana ma bucur ca suntem si noi de folos ( eu si Mi-ka). Eu va doresc din sufletul sa simtiti si voi ce simt eu acum, sunt cea mai fericita mamica, cand ai un copil asa mult dorit nu mai ai nevoie de nimic, doar sanatate, sa putem sa avem grija de ei.

Tia si Daria
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/doreltia/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scamiy spune:

Magduta, nu stiu sa-mi activez PM-ul, dar am sa invat, dar acum vreau sa-ti raspund mai repede, asa ca mai bine scriu aici. Eu stau in Gruia, dar am masina si pot veni in Manastur sa ne intalnim. E ok ora 6, numai sa-mi spui unde si cum te recunosc.
Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Ciao
Scamiy ok ramine pe miine (joi) la ora 18.00 si e ok de poti veni in Manastur, sa fie vizavii de statia Cocosul de aur. Mai demult a fost un restaurant Cocosul de aur acuam in locul lui este un magazin de mobila si perdele si camere de copii se numeste La casa Bella. In fata intrarii ca atuncea mai bine ne cunoastem. De nu reusesti poti sa intrebi pe oricine unde e cocosul de aur (fost) dar e usor pt ca firma e mare si vizavii e chiar statia. Eu cu sotu va asteptam chiar al intrarea "La Bella Casa".
TE pup si astept sa ne vedem.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput