FIV in Ungaria 17

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

cenusareasaMai vreau sa te intreb ceva. Si in Ungaria se obisnuieste a se lasa bacsis, sau mici atentii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenusareasa spune:

Nu,nu,chiar deloc,eu le-am dus asistentelor o cutie de bomboane si au fost f impresionate,de parca cine stie ce era,pt dr m-am gandit la un cadou-ceva special dar numai in caz de reusita,altfel n-are sens.

Mergi la inceput

cenusareasa Ma gandesc ca daca-l sun in 5 nu ma mai poate vedea tot in 5, iar eu in 6 nu pot nicicum ajunge. Iar in ll7 e sambata, nu stiu daca ei lucreaza si sambata, si poate ca e prea tarziu, ziua 13. Cat de des se fac ecografii in timpul cat iei AC?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

ala 77 daca se obisnuieste si in Ungaria sa se lase bacsis este din vina voastra, eu cand am facut FIV-ul in afara de o floare nu le-am dat nimic. Cred ca nici una din cele care avem deja BB facuti la Szeged nu a dat nimic, nu ii invatati si pe unguri sa fie la fel cu dr din tara noastra. Sper ca nu va suparati

Tia si Daria
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/doreltia/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

internet superbe pozeleeeeeeeeeeeee! Ce sa pap sa aibe printesele mele ochii albastriiiiiiiiii
adacapoate reusim sa ne vedem cand vi in TM...Tiacu tine tratez demul..si tu imi spui dupa ce ai fost. Adela, tu la cate sapt. ai nascut gemenii?? ai facut cerclajul?? parca nu! Ai stat in pat??
mika tu stiu ca ai nascut prematur, imi spui te rog la cate sapt.?
ala nu se da nimic! Are dreptate Tia!
a venit Fam. Andicu acasa

PUSSI 16+ MARA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

internet Nu ma supar, chiar ma bucur sa aud asta. Mie personal mi-e greata de ceea ce se intampla la noi...

Mergi la inceput

Pussi papa multa ciocolata . Eu dupa data de 10 vin in Tm la vaccin. Adela nu a facut cerclaj
Andicu bine ai venit acasa

Tia si Daria

Mergi la inceput

Pussi cred ca ti-am mai zis, toti copii facuti cu FIV sunt ffff frumosi , asa ca nu conteaza culoarea ochilor
Ai vazut-o pe Maria? fetita Leliutei?

Tia si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by internet

Pussi papa multa ciocolata . Eu dupa data de 10 vin in Tm la vaccin. Adela nu a facut cerclaj

Tia si Daria

imi dai un PM cand vi ..poate ne vedem...

cu ciucalata nu potttttttttttttt...

Ai tu poze cu Daria si Maria, si dreptate cu frumusetea!

de liana cine stie pe unde umbla ?????????

PUSSI 16+ MARA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Andrao ti-am trimsi pm
Scamiy mi-ar facea placere sa ne intilnim, uite sapt asta se paote ca is de dimineata si dupa masa is libera poate in afara de joi sau vineri da ruite pe miercuri e foarte bine. E mai bien sa iti activezi PM poate facem schimb de telefoane sau ne intelegem unde si cind sa ne intilnim. SAu uite iti scriu messengerul meru poate acolo ne intelegem : magdijenei@yahoo.com sau mail jumperm2003@yahoo.com. Te astept cu raspuns.
Internet si pt Daria
Ioana azi am inceput lucrul deci sunt un pic mai ocupata dar nu pot sa zis ca am uitat de tot. cApitolul bebe pian nu se realizeaza cu succes va fi o umbra la mine care ma va conduce peste tot. dar mergem ininte.
Cenusareasa
Andicu bine ati venit acasa, sa aveti mult afericire alaturi de bebicul vostru si el sa creasca mare , sanatos si frumos.
Pussi
Daria
Ala77 .......si toate fetele , nu vreau sa omit pe nimeni

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput