FIV in Ungaria 17

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Adela am pus poze cu Daria

Tia si Daria
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/doreltia/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

ceao fetelor
va urmaresc de mult si va admir pentru perseverenta voastra
andicu felicitari! sper ca o sa reusim si noi cat mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

mariaa
secretia vaginala (chlamydia,trichomonas,candida) si PAP ul se face de catre medic ginecolog. secretia se poate face si la dermatolog(se ia secretie pe o lama)dar PAP ul numai de medic ginecolog (se ia o mostra de pe col - nu doare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

cenusareasamultumesc pentru raspuns. Am sa sun atunci la clinica in 5 iulie, sa vorbesc direct cu el. Sau sa trimit mail, daca te rog sa-mi dai adresa lui.

Mergi la inceput

mariaaaeu am facut si frotiu din endocol pentru HPV si Gonorea, si examen microbiologic din secretia vaginala, pe langa chlamydia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenusareasa spune:

ala77 adresa de email a dr Zadori Janos este:
jzadori@gmail.com
desigur poti vorbi direct cu el dupa 5 iulie la clinica,e bine sa-l suni dupa pranz cind e un pic mai liber!mult succes!
Aaa,si sa nu uit,referitor la stimularea dupa clomifen,pai nu e indicat sa faci stimulare pt fiv dupa niste luni in care ai facut stimulare cu clomifen,e clar ca rezultatele n-au cum sa fie bune!
mie insa dupa primul fiv la Szeged (unde stimularea este ff usoara si scurta)valoarea Fsh-ului mi s-a imbunatatit:luna asta l-am avut 5,77 si LH 7 iar in iarna cind am facut primele evaluari l-am avut in jur de 10.Lamine insa rap FSH/LH cam intotdeauna a fost 1,acuma vad ca a devenit <1.I-am scris asta dr si mi-a zis ca sunt f bune.

Mergi la inceput

cenusareasa multumesc mult pentru mail. Problema era ca eu am inceput cu AC si trebuia sa merg in ziua 10 la eco. Asta e in 4 iulie. Prin urmare nu ma pot duce, daca el nu e. Dar am sa vad ce zice el.

Mergi la inceput

cenusareasa multumesc mult pentru mail. Problema era ca eu am inceput cu AC si trebuia sa merg in ziua 10 la eco. Asta e in 4 iulie. Prin urmare nu ma pot duce, daca el nu e. Dar am sa vad ce zice el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenusareasa spune:

Eu zic sa-i scrii mail si s-ar putea sa vrea sa te vada in ziua 11,adica pe 5 iulie cind el sigur va fi acolo.Si eu mi-am monitorizat ovarele in timpul AC,dar aici la Bucuresti si negasind nicio programare in ziua a 10-a care cadea duminica l-am intrebat si mi-a zis s-o fac in z 11!

Mergi la inceput

cenusareasaEu am facut doua luni stimulare cu Clomifen, recomandata de un ginecolog din Szeged, iar apoi, a treia luna am inceput stimulare la Kaali. Problema e ca eu cred ca Zadori nu a retinut ca eu sunt dupa doua luni de stimulare. Ma gandesc ca din cauza asta am avut doar doi foliculi, si probabil din cauza asta si raportul FSH/LH de 2.5. Dar sper ca dupa AC sa fie mai bine.

Mergi la inceput