FIV in Ungaria 17

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chiara spune:

nusy,
magduta,
zouzou,
in legatura cu nr. de celule ale embrionilor: conteaza, cu cat este mai mare, cu atat mai mari sansele. cel putin teoretic. ca in practica se intampla sa apara sarcina si cu embrioni cu mai putine celule, asa este, dar tot ce citim si ne spun dr. sunt conform statisticilor. si la fel de important este si gradul lor, acea nota care se da (4, 3, 2, 1, 0 sau A, B, C, D, E). 4 si 3 sunt considerate cu cele mai mari sanse de reusita. toate astea le-am citit in diferite articole de specialitate pe net si ni le-a spus si dr.zadori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenusareasa spune:

Neata fetele,

pussi sa-ti traiasca printesele sau capritele,cum le zici tu!Lasa sa vezi ce mama mandra o sa fi cind o sa iesi mai tarziu la mall cu ele si lumea n-o sa stie daca sunt cumva surorile tale mai mici!!!

magdutacapul sus,draga mea stai foarte bine la capitolul foliculi,data viitoare o sa fie sigur cu reusita!

Si eu sunt de acord cu pussi ca pentru a elimina orice risc e bine sa stai la pat si sa nu te stresezi cu nimic in zilele pina la test,eu de pilda n-am facut asta si cred ca am gresit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scamiy spune:

Magduta, imi pare atat de rau ca n-ai reusit de prima data incat imi dau lacrimile. Trebuie sa fii tare, sa nu te lasi doborata de esec, sa gandesti pozitiv si sa fii convinsa ca a doua oara cu siguranta o sa te intorci de la Szeged . Ce ti-a spus d-na dr. cand te poti intoarce pt. a doua incercare ? Te pup si ai grija de tine !

Tuculucu, esti extraordinara! Vreau si eu din optimismul tau ! Iti doresc sa reusesti, sa auzim numai vesti bune si sa te intorci !
Pussi, ce frumos sa ai doua fetite! Sa fie sanatoase si sa creasca mari si frumoase la mami in burtica ! pt. toate trei.

la toate fetele si va doresc tot ceea ce-mi doresc si mie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Fetelor dragi va multumesc ca ati fost alaturi d emine, ca m-ati incurajat. Nu ma puteam abtien nici fata de dr-ta cind am auzit ca estradiolul mare nu e de bine. doau zile am plins apoi in a treia cind s-a hotarit sa ne oprim a fost catastrofal pt mine. Dar a trecut, citeodat mai dau in lacrimi dar imi trece, si timpul le va rezolva pe toate.
Ne vom intoarce in septembrie cu forte noi, si din pct de vedere al banilor, pt ca m-a vazut necajita ca si din cauza lor, la final nu mi-a luat nici un ban , am pacheltuit doar cit mau costat medicamentele cam 35000-max 40000ft. Is foarte bucuroasa si sa ii de DD sanatate dn-ei dr peste gestul acesta asa putem sa incepem in septembrie o noua incercare. De data asta a zis ca vom face o stimulare lunga adica, voi incepe stimulare la penultimul ciclu al mijloc, cam prin august apoi imi vine cm in septembrie si z2 sunt acolo pt analize apoi in z5 de tot si incepem bataia, sper cu reusita.
Ceea ce mi mare problema nu pot sa beau mult elichide, dapai minten 4 litri cum zice dr-ta si de asta e foarte suparat pe mine, de m-a pus la perfuzii de mi-au ciuruit venele, sunt citeva fete despre care am foarte bun aparere dar am nimerit doau despre care e foarte proasta parerea mea. In fine asta e.

Ioana la cresterea estradiolului poti face hiperstimulare, pt ca din cite stiu e responsabil de maturitatea foliculelor. Si dna dr a zis ca de nu imi scade ininte de punctie cu citeva ore de imi dadea injectia aceea ce se da ( nu mai stiu ce fel de injectie a zis) putea sa imi fie fatala. de aceea a optat sa rrenuntam si data urmatoare stie cum sa inceapa toata procedura, pt ca eu am rectionat prea bien la o doza destul de mica. Uramtoarea programare va fi in septembrie.

Moniland l amine deaj la 2000 era rezervata dr-ta si a zis de creste imi opreste stimularea. Azi am suna tal clinica si imi era 8000 la carea a zis ca a facut o alegere buna. Tu ce mai faci? Cum esti?

Daria pai bautura e problema mea, si mie mi-a zis sa beau 4 litri pe zi dar pian in final duap 2l mi-a fost greata. Eu nu pot nu mi-e obisnuit organismul sau cel putin nu ii trebuie atita. Deja ma dor rinichii cind ma fortez sa beau. Oi ii cerca ce sa fac , am vazut ce foarte important.

Pussi in orice rau e si un bien , de ex banii cu care ne putem intoarce. Asa ceva nu as fi vazut eu in rominia. Ti-am trimis pm.

Chiara multumesc d eincurajare, si iti tin pumnii sa te ajute DD ca de data asta sa fie cu reusita o meriti din plin. Sa stai in patut si grija de voi.

Nusy, da asa e capul sus si mergem ininte pt ca tot noi trebuie sa ne luptam pt reusita noastra. Ti-am trimsi pm

Tuculucuvom mai incerca in septembrie, cind sper ca va fi cu reusita. Nu degeaba se zice ca prima e esec pt ca nu se stie cum reactionezi apoi a doau va fi cu reusita. Ceea ce iti doresc si tie, sa ne dai vestea ca esti cu bebik in burtica. Tin pumnii .

Daria citeodat ama dau in lacrimi citindu-va pe voi dar imi va trece cu timpul mai ales ca luni ma voi duce al lucru si imi voi ocuap o parte din timp si nu ma voi gindi atita al esec. Dar timpul le rezolva pe toate. Hai ca mergem inainte, trebuie sa reusim.

Cenusareasa cu foliculii chiar am sta foarte bine la 5-7 zie aveam de marimi 17,16 dar E era mai puternic, asta e. Data urmatoare.

Scamiy ti-am facut programare pe 19 septembrie la ora 14:00,la doamna dr doar atunce au mai avut loc. Sper ca de data asta ne vom intilni. Poate in septembire vom fi impreuna al Szeged si vom sta impreuna pe bancuta steptind sa intram.

Liana iti multumes csi tie ca ai fost alaturi de mine, si m-a ajutat enorm curajul tau, intotdeauna duap ce am bicit un pic sau un paic mai mult m-am gindit la tine si al curajul tau.

Mirela iti multumes si tie pt tot dar ne vom mai intilni. Grija de voi , am sa iti scriu pm.

Crinuta, Internet va pup sipe voi si pe Daria

pe toate ne mai vb.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chiara spune:

magduta draga mea, bine ati ajuns acasa! cred ca la o valoare asa mare a estradiolului, de 8000, e mult mai bine ca nu s-a continuat. nici una din noi nu cred ca isi doreste chiar cu orice pret un bebe, nu? adica, totusi sanatatea noastra e pe primul plan, pt. ca altfel ce facem in continuare? trebuie sa ne putem bucura de reusitele care vor veni, pt. ca sigur vor veni. asa ca, aduna-ti fortele pt. ca nici nu stii cand au trecut zilele si incepi fiv-ul norocos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Chiara iti multumesc mult esti o dulce. iti doresc din tot sufletul da reusiti de data asta, o meritati din plin, sunteti o pereche super faina, sise vede ca va iubiti mult de aceea sa va dea DD ceea ce va doriti cel ami mult

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Magda-imi pare sincer rau de ce ti s a intamplat, are dreptate Chiara ca nu trebuie sa ne riscam sanatatea atat de mult, oricum ai consolarea ca in septembrie-peste aproape 2 luni o sa mergi iar si atunci o sa fie cu reusita, te pup si tot inainte!

daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

SALUTARE FETELOR!
am sosit si noi, s-a terminat concediul si ca sa vezi ce de vesti am aflat de la voi.
ANDICU - FELICITARI ! SA-TI TRAIASCA BEBELASUL, SA TE BUCURII DE EL SI SA FITI SANATOSI AMANDOI.
PUSSI mai dat gata, ce am vazut eu? doua fetite? l-ai intrebat pe dr. ramane asa pana la final? oricum FELICITARI ! ne incuscrim daca vrei.

Incerc sa pun cateva poze.

Ade14s + Dari si Cai

AB Darius si Caius Gazele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Magduta, nu fi suparata . La mine cand a ajuns estradiolul la 5000 au oprit totul. In momentul in care se aministreaza pregnylul pentru spargerea folilulilor apare riscul de hiperstimulare. A fost cea mai buna decizie in cazul tau. Sa nu-ti para rau.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

buna dimineata si de la noi

magduta multumesc frumos pt. tot! si o toamna norocoasa Si in 2008 un sau in brate! O sa-ti scriu un PM maine dupa ce studiez problema!
adacam-ai dat gatagraviduta la mare..cu cei 2 flacai... si pozele de la Szeged, cat ati stat si voi pe acele scaune in asteptarea printisorilor, si acum sunt mariiiiSa va traiasca! De nunrori...ti le dau fara probleme, desi trebuie sa stau la coada Tu cum te simti?? cand mergi la dr.??
andicule cred ca esti ocupata, te sun sapt. viitoare cand cred eu vrei fi mai linistita
cenusareasa m-ai lasat masca, mandra sigur voi fi, cu aspectul insa...depinde cum o sa-mi revin am recuperat deja 3 kg
din cele 4 pierdute! Tu mergi in august la Szeged??
scamiymultumim! Sa-ti dea DD si tie ce am eu
Chiara deocamdata amenajam casa pt. venirea Printeselor...de sapt. viitoare intra constrctoriiii asa ca n-o sa am acces foarte mult la PC!
dariaioanaxxce vreau? e sa fie sanatoase si destepte...ca restul se rezolva!
liana unde esti????????????

va pupam pe toate

PUSSI 16+ MARA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput