FIV in Ungaria 17

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chiara spune:

magduta, imi pare nespus de rau! chiar azi m-am gandit mult la tine si m-am rugat sa fie bine. toate vin la timpul lor, trebuie sa ai rabdare, sa te linistesti si vei vedea ca, nu peste mult timp, vei avea ceea ce iti doresti. si sa nu-ti pierzi nici macar pt. o clipa speranta! te asteptam aici linistita si odihnita.
pussi,felicitari pt. bebeline! nu conteaza ce sunt, precum ai zis, sanatosi sa fie. o sa stea tati cu sa le pazeasca!
tuculucu, asteptam vestile de la budapesta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Magduta, imi imaginez ca esti dezamagita,dar nu ai cu cine sa te bati...asa a reactionat organismul,n-ai ce sa faci.Asa cum au zis si fetele,data viitoare dr.va sti ce tratament sa-ti dea si va fi bine!E greu drumul spre reusita,dar trebuie sa-l parcurgem ca sa ne vedem visul implinit.Eu te pe obrajori,ca sa-ti mai treaca putin supararea.Fii curajoasa si..,vorba Lianei,inainteeeee!

Pussi: sa-ti traiasca bebelusele!

Chiara: sa stai in patut! Tin pumnii!

Cornelia,Ioana:

Andicu: te felicit aici,caci tu ai fost gravidutza de Szeged.Asadar ,felicitari pentru asa bebel de nota 10, sa fiti sanatosi toti trei si sa va bucurati unii de altii !

Tuturor fetelor multa bafta!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amulis spune:

buna seara, fetele.Intru mai rar pe forum ca nu am timp, bata-l norocu'.Am trimis unui email la clinica Kaali din Debrecen (pentru mine e mai aproape decat Szeged)in 08.06.2007, pentru o programare si n-am primit nici un raspuns.Se fac programari doar telefonic? Intreb pt ca eu nu stiu ungureste si textul mi l-a tradus o prietena.
voi cum ati procedat? Ma gandesc ca clinica Kaali functioneaza pe acelasi principiu, oriunde ar fi, nu?
ma bucur pentru toate care ati reusit dupa atatea eforturi si dezamagiri, dar ma gandesc ca pana la urma la toate ne vine randul.Asa ca, capul sus, fetelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Am o prietena care a inceput FIV-ul la Debrecen, dar care din motive personale a trebuit sa-l intrerupa. Astfel i-au ramas cateva medicamente: decapeptyl 0,1 mg - 4buc ; menopur injector 1 ml - 5 buc. Poate o scapati voi de ele .

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuculucu spune:

salut!!!

ce de vesti noi...
magduta, imi pare rau... lasa ca se rezolva cumva pe data viitoare...fii optimista!!!

pussi, chiar azi ii spuneam sotului de cucu si pupaza ta, si acum vin sa vad de fapt ca sunt doua fetite... super tare.. sa traiasca si sa fie sanatoase!!!

acum sa va spun de mine. azi am fost la budapesta pt transfer, am vazut si eu si sotul embrionii la microscop. doamna de acolo de la laborator spunea ca sunt foarte buni. asa a spus si dr-ul : din 9 embrioni, vreo 6 de 8 celule cu nota 3 si unul cu 4 iar restul mai micuti. Asa ca mi-a transferat doi embrioni de 8 celule unul cu nota 4 (ceea ce zice el e calificativul cel mai bun pt ca un embrion sa se prinda) si unul cu nota trei. asa ca de acum doamne ajuta!!

ce e interesant e ca nu mi-a dat nimic inafara de ovulele acelea cu ustrogen pe care trebuie sa le iau pana in data testului (10 iulie). si de asemenea, referitor la odihna si stat in pat are o cu totul alta viziune. m-au tinut in clinica vreo 1 ora jumate si apoi am plecat de la budapesta la oradea (+ mancare si niste cumparaturi ca erau deja reduceri). dr-ul a zis sa desfasor activitati normale doar sa nu fortez abdomenul ridicand greutati sau urcand trepte multe. de asemenea ne-a spus ca e liber la contact sexual peste 4 zile. !!!
eu oricum sunt precauta si nu o sa fac prea multe zilelel astea, dar sa stiti ca poate statul asta mult in pat poate sa insufle mult stres. asteptarea e oricum stresanta. in pat la televizor dupa cateva zile devine teroare. atunci cum putem fii optimiste si increzatoare ca vom reusi cand innebunim de atata stat in pat? sper ca teoriile mele sa nu supere pe acele din voi care ati avut rezultate stand cuminti in pat, dar chiar cred ca e o chestiune asupra careia merita sa mai reflectam.

eu voi avea grija, bineinteles ca ma voi gandi dar nu va fi toata ziua numai asta pe capul meu. voi lucra, ca am de tradus, din 10 merg la serviciu si voi incerca sa fiu cat mai happy si vesela.

multumesc mult pt suport (chiara si ioana p 76) si va pup.

chiara sa ramana toti trei acolo unde le e bine acum...

va pup, scuze inca o data ca am scris atat dar trebuia sa dau afara optimismul asta si sa-l transmit si celorlalte...cine stie poate mai inspir pe cineva...

ps: sper sa nu ajung in 12 zile sa am o mare dezamagire ca tare as cadea de sus...
:(

dar acum sunt zambitoare si va puuuuuuuuuuuuuuuuuuup!!!!!!!!!!!!!

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna dimineata!
Magduta imi pare rau ca a trebuit sa intrerupi procedura de data asta..dar incearca sa gandesti pozitiv pentru data viitoare, cand dr. iti va da un tratament mai potrivit pentru tine, stiind acum cum reactionezi. Ati stabilit cand poti incepe un nou tratament?
Tuculucu ma bucur ca esti f. optimista si relaxata! Conteaza f. mult sa nu te stressezi, acum ca ai cei doi puiuti in burtik. Nu te gandi deloc ce faci daca nu reusesti, nu trebuie sa ai astfel de ganduri acum.
Si referitor la statul in pat dupa transfer este intr-adevar f. stresant si ma gandesc, poate la mine o fi una din cauzele nereusitei.. Ma gandeam mereu poate ca n-am stat suficient, ca in ultimele zile inainte de test am inceput sa ies cateva ore pe zi(mergeam cu incetinitorul, oricum si stateam mult pe banca in parcuri)
Cred ca pana la urma 3 zile de stat in pat ar fi de ajuns si in restul zilelor plimbari usoare si odihna atunci cand simti nevoia. Data viitoare cred ca asa voi face, mai ales ca eu nu suport sa stau mult timp in casa,imi place sa stau in aer liber si cred ca e important sa faci ce-ti place ca sa ai o stare psihica buna.
Amulis bine ai venit printre noi! Chiar daca clinica la care vrei sa mergi tu la Debrecen apartine tot de Inst. Kaali, asta nu inseamna neaparat ca poti face programare pe mail, ca la Szeged. Si aici, doar dr. Zadori raspunde la mail-uri de la pacienti si programeaza prin mail, insa dr. Krisan nu am auzit sa faca tot asa, cred ca depinde de fiecare medic cum vrea sa aiba legatura cu pacientii. Multe dintre noi l-am ales pe dr. Zadori, care pe langa faptul ca e un medic f. bun, cu multe reusite, se si implica cu adevarat, de ex. chiar si faptul ca raspunde prompt la mail-uri sau la tel daca ai vreo problema (desi e mereu super ocupat)
Cred ca mai bine ar fi sa suni la clinica Debrecen si sa ceri o programare, daca pana acum nu ti-au raspuns la mail
Nusy si multa bafta si tie! In toamna o sa ploua cu gravidute, ai sa vezi, si de Szeged si de Giulesti!

toate fetele!

Ioana
poze szeged

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amulis spune:

Ioana, multumesc mult.Credeam ca au secretara sau asistenta, care se ocupa de aceste lucruri.
Asa e, cel mai sigur voi suna la clinica sau voi merge pana acolo, ca nu e asa de departe, mai greu sa gasesc timp in mijlocul saptamanii.Pt mine, faptul ca nu cunsoc limba maghiara, e un mare handicap.
multumesc inca o data si sa auzim numai de bine.
Nicoleta(amulis)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

tuculucu se mai schimba lucrutile, adica sexele. Despre embrioni, din propie experienta iti spun ca nr. de celule nu conteaza si nota, adica calificativul de 4. Eu am avut 2 embrioni de 4 si 7 celule, ambii cu calificativ 4! Si rezultatul il sti! Cu activitatile de dupa ET: la primul FIV am stat in pat 3 zile ..atat! Eram acasa in concediu, dra am 9inceput sa circul, desigur fara efort! Din pacate rezultatul a fost negativ! La Fiv 2, cu embrionii de mai sus si doar cu pat am reusit! Tu faci cum crezi ca e mai bine pt. tine - eu atat pot sa-ti spun! La mine patul a fost decisiv! Si multa incredere in DD!
nusy
chiara cica isi cumpara pusca sa apere gagicile
corneliasuntem 3 gagici bine..eu deja cu burta vizibile si capritele cam grasute pt. varsta lor

PUSSI 16+ MARA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Magduta-vreau sa spun ca am inceput saa plang cand am citit ca te intorci acasa asa cum m am intors si eu -care de la clinica pana in arad am plans in continu-dar ai speranta ca Dumnezeu nu ne va lasa si asa le aranjeaza el pe toare ca totul sa fie bine si atunci cand speram mai putin se va intampla o minune cu noi!
Pussi-sa stii ca este minunat, chiar cunosc pe cineva cu doua fetite gemene, rochite la fel, pantofiori la fel si din punct de vedere intelectual sunt foarte inzestrate de natura, felicitari inca o data!

astept si eu o fetita!poate vine!

daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chiara spune:

tuculucu, ai mari sanse cu asa embrioni! dar tu faci testul in 10 iulie, adica la 12 zile de la et? asa ti-a recomandat dr.? ca eu stiu ca se face la 14 zile de la et. in legatura cu statul la pat, si eu ma gandesc ca sunt suficiente 3-4 zile, pana se nideaza embrionii, apoi, daca e sa fie vigurosi si sa evolueze, nu cred ca niste activitati normale de zi cu zi, fara eforturi de ridicare sau altele care sa solicite musculatura abdominala, ar putea sa-i mai faca sa se intoarca din drum! eu i-am spus dr. ca numai pana luni, adica 6 zile dupa et, pot sta acasa si a raspuns ca e foarte bine. deci, de luni la munca.
pusii, e adevarat ca numai cu nu va face fata admiratorilor! trebuie sa se asigure ca-i tine la respect! si de data asta ai ales nume tare frumoase.

Mergi la inceput