FIV in Ungaria 17

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Buna fetele! Am si eu o intrebare pentru fetele care ati facut deja tratamentul de stimulare: din a cata zi de CM ati inceput stimularea? Stiu ca depinde de fiecare, dar sunt putin in ceata ca mie abia aseara mi-a venit CM si eu astazi ar trebui sa fac primele injectii. La cat am fost de ametita, ca toate s-au derulat f. repede am uitat sa intreb ce fac daca imi intarzie CM cu o zi, doua.Astazi chiar nu am unde sa sun sa intreb, de aceea am apelat la voi. Si o alta intrebare: injectiile se fac in fiecare zi la aceeasi ora? mie nu mi-a spus nimic si nici eu nu am intrebat.
Multumesc si va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

camisv sa inteleg ca tu nu ai luat AC? Eu am inceput stimulare in Z2 la ambele Fiv-uri! BAFTA!

PUSSI 16+ MARA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Fetelor va multumesc pt incurajari, incep sa imi revin , desi cind ma gindesc al ce a fost si ce ar fi putu fi ma mai necajesc, imi dau lacrimi dar am sa imi revin cu siguranta. Si in septembrie voi merge cu forte noi si cu reusita pe sigur.
Camisv si eu am inceput stimularea in z2 a cm cu decapeptyl iar cu merional in z3.Si sa le faci cam l aaceeas ora. Mult succes si sa fie un rezultat pozitiv.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Fetelor va multumesc pt incurajari, incep sa imi revin , desi cind ma gindesc al ce a fost si ce ar fi putu fi ma mai necajesc, imi dau lacrimi dar am sa imi revin cu siguranta. Si in septembrie voi merge cu forte noi si cu reusita pe sigur.
Camisv si eu am inceput stimularea in z2 a cm cu decapeptyl iar cu merional in z3.Si sa le faci cam l aaceeas ora. Mult succes si sa fie un rezultat pozitiv.

Mergi la inceput

Mergi la inceput

WWWWWWWWWWWaaaaaaaaaaaaaawwwwwwwwwww ce am facut scuze dar calculiciul meu a luat razna si a trimi smesajul de trei ori. Scuze!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

magduta10imi pare rau de nereusita ta, trebuie sa speri ca data viitoare va fi cu succes. Si eu am intrerupt stimularea in ziua 8 fiindca n-am avut decat 2 foliculi. Asa ca acum iau AC si astept sa treaca vremea mai repede ca sa incep din nou stimularea.

Dr mi-a spus sa merg la eco in ziua 10 de CM. Trebuie sa sun pentru programare, sau ma infiintez direct? Pentru ca cu chiu cu vai am reusit sa vorbesc cu asistentele de acolo, care nu vorbesc engleza, si m-au programat pentru data de 6, cand eu sunt in ziua 14. Sa mai incerc sa iau legatura direct cu dr.? Daca nu reusesc sa dau de el, sa merg direct acolo in ziua 10? Poate cineva sa-mi dea un sfat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina74 spune:

buna fetelor
nu prea am mai scris , dar am fost aici si am citit ce ati scris voi
ala77, ii foarte greu dac nu te poti intelege cu fetele de acolo, de ce nu incerci sa vorbesti cu una din doamnele de acolo care se ocupa de tradus, noi asa am procedat si nu am avut durerile astea de cap cu programarile, am tinut legatura cu traducatoarea si restul a fost treaba ei, noi doar am mers in ziua indicata
am fost pe 29.06 la eco si am primit rezultatul final ii un singur bb foarte dezvoltat ptr 7 saptamini, o sa mergem din nou pe 21.07 la eco
capul sus fetelor , sunt convinsa ca o sa iasa soarele pe strada fiecareia dintre voi, sunt convinsa de asta
andicu astept sa citesc vesti despre tine cum te simti cu bb filip in brate
la toate fetele

corina74

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

CEAU FETELOR !

PUSSI dr. mi-a dat voie sa merg la mare, dar sa stii ca mi-a mers foarte bine. Vin la control spre sfarsitul lunii, cam pe 25 cand o sa fac un eco 4d. Am fost in 25 iunie la control, bebe a stat tot cu funduletul spre noi, ca sa nu ii vedem sexul. De la baietii mei pentru fetitele tale
ANDICU asteptam vesti si poze cu bebe.
LIANA pe unde esti? Ce mai faci ? dulce de la noi.
TIA pe unde umbli? O ti ascunsa pe Daria sau nu v-ati revenit dupa chef? Astept poze. I-am povestit lui dr. Craina despre ziua lui Daria, si despre clubul femeilor a la dr. Craina.

Ade15s + Dari si Cai

AB Darius si Caius Gazele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRA0 spune:

Magduta, imi pare tare rau ca nu ai putut merge mai departe, dar ai sa vezi ca data viitoare va fi cu noroc. Intotdeauna, in tot raul exista si un bine, chiar daca nu reusim sa-l vedem pe moment.
Eu as vrea sa va intreb despre doamnele care asigura traducerea, cum as putea sa iau legatura cu una dintre ele!? Am la activ doua FIV-uri nereusite la Cluj si la toamna as vrea sa merg la Szeged. Sunt insa stresata de cum o sa ma descurc cu limba. Nici cu engleza nu stau foarte bine, asa ca... La Budapesta as avea o ruda care mi-ar putea traduce, dar dupa ce am citit tot ce ati povestit, parca m-as duce la Szeged.
Si, in legatura cu programarea la dr. Zadori, voi a-ti scris pe e-mail toat povestea voastra sau doar ati cerut simplu o programare in vederea FIV-ului?

Mergi la inceput