FIV in Ungaria 17

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

pisnu stiu cand faci testul, dar noi tinem pumnii!!!
tuculucu
cornelia
andriushcanu stiu sa-ti raspund!

PUSSI 14+ CONSTANTIN & ANA

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Pussi, ce fericire. Ai o pereche frumoasa de bebei. Esti fericita, nu ?

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Pis cred ca ai facut deja testul. Iti tin si eu pumnii!
Hai da-ne vestea cea buna!
Magduta sper ca merge bine stimularea! te asteptam cu vesti!
Tuculucu ma bucur ca totul merge bine! Iti doresc sa mearga tot asa pana la sfarsit si sa se lase cu rezultat pozitiv!
Cenusareasace mai faci, n-ai mai scris de mult..sper ca esti bine
Daria iti doresc sa fie bine luni la control.

toate fetele!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenusareasa spune:

Si eu p-aici! citesc ce scrieti voi harnicutele...va tin pumnii la cele care faceti stimularea acum magduta si tuculucusa ne dati numai vesti bune!

Pissi la tine!!!

Si mai e cineva pentru care vreau sa fac galerie...este bb Filip!va asteptam cu drag sanatosi sa veniti acasa!

ioana tu ce mai faci?pe cind o noua incercare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Cenusareasa, ! multumim din suflet!

Pis, si eu ma rog pt tine sa ne dai vestea cea mult asteptata!

Sunteti toate niste scumpe si-mi sunteti toate dragi! nu stiu cum as fi fost de capu' meu fara asemenea sustinere! mai ales de la voi, aici e zona mea de suflet! va pe toate si va multumesc din nou ca-mi sunteti alaturi! contati pe mine si pe sprijinul meu de cate ori veti avea nevoie, chiar daca voi fi ocupata in viitorul in curand proaspat rol de !

Andicu sapt.38Filip Gabriel
AMR 7 zile

Ultimele poze cu burtik
Camera bebe Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Fetelor, nici o veste de la magduta?

Monica

Mergi la inceput

Andicu stiu ca n-ai sa ne uiti chiar daca vei fi ocupata cu micul Filip! Abia astept sa ne povestesti cum e sa fii proaspata mamica! Cred ca e cea mai mare fericire!
Si sper ca toate fetele de aici o vom lua pe urma ta si vom deveni mamici!
Iti doresc sa ai o nastere usoara si sa veniti sanatosi acasa! Si abia astept sa vad poze cu tine tinandu-l in brate pe micul Filip.
Cenusareasa urmatoarul FIV il voi face in sept, dupa calculele mele as incepe stimularea la mijlocul lunii.
tu cand te-ai hotarat pentru urmatorul? Poate vom fi colege in toamna.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Fetelor, imi cer scuze ca dau navala peste voi cu o rugaminte. Eu voi face FIV in iulie la Sabyc si as vrea neaparat sa fac rost de progesteron injectabil . De ceva vreme tot intreb in stanga si in dreapta, dar nu am gasit nicio solutie. Va rog un sfat, cum sa procedez, mai ales ca nu am cunostinte in strainatate. Daca nu voi reusi, ma resemnez, dar macar stiu ca am incercat.
Va multumesc! Bafta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Ioana-mersi si eu sper sa fie mai bine luni la eco sau macar sa nu fie mai rau!
Andicu-succes la intalnirea pe care eu am considerat o cea mai importanta din viata! asa sper sa fie si pentru tine! si Dumnezeu sa fie alaturi de tine, pt. ca e minunat sa aduci pe lume un copil si alturi de fiul tau, la primul sau pas in viata!

in asteptarea unui al doilea !

daria

Mergi la inceput

PIS da-ne o veste despre tine!
Anap referitor la progesteronul injectabil, nu se poate obtine de la farmacie decat cu reteta numai de la clinica Kaal.Uite aici un link catre un capitol anterior
Eu desi am facut FIV la Szeged nu am putut sa cumpar progesteron pentru punctie din cauza ca nu aveau pe stoc la farmacie, am reusit sa cumpar cateva zile mai tarziu, dupa ET, insa doar pe baza unei retete de la clinica.
Oricum, nu te ingrijora daca nu gasesti, pentru ca nu progesteronul este secretul reusitei unui FIV, oricum vei lua tratament pentru sustinere utrogestan.
Mult succes!

toate fetele

Ioana

Mergi la inceput