FIV in Ungaria 17
Raspunsuri - Pagina 11
dariaioanaxx spune:
Pussi-ce facusi, botezasi gemeneii?vezi ca gemenii trebuie sa poarte nume apropiate, de ex,care incep cu aceeasi litera sau derivate apropiate, asa ca mai punele cate un nume!
Liana-salutari si pupici!
Magda- te asteptam sa ne raportezi, cand poti!
Andicu-cum te descurci cu caldura?
Adaca-cand ne pui poze cu dr. Z ?
in asteptarea unui al doilea bebe!
daria
pussi spune:
daria da i-am botezat pe jumatate...mai vedem ce hotaram! Zi-mi te rog cum se numeste sprayul pt. col...am o prietena care are probleme!
PUSSI 14+ CONSTANTIN & ANA
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
internet spune:
Mi-ka nu e nimic, ma bucur ca ti-ai amintit, chiar daca mai devreme
Tia si Daria
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/doreltia/my_photos
pussi spune:
acum lamuriti-ma si pe mine cand e?? ca fata e deja fekicitata
PUSSI 14+ CONSTANTIN & ANA
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
Liana30 spune:
pe 25 e!!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
dariaioanaxx spune:
Pussi- din pacate nu stiu cum se numea acel sprey decat ca mergeam o data pe luna la Bucuresti la policlinica d nei dr. cu care am facut si instilatiile ca sa ramana insarcinata si incepand din luna a doua de sarcina imi facea niste injectii-probabil cu progesteron-si imi dadea cu un sprei pt. cerclaj, deci lunar; (policlinica se numeste MED+TRAND, are doua sedii acum in Bucuresti dar din pacate despre dna dr. s a vorbit f. urat in ultimul timp, eu nu am de ce s o denigrez pt. ca pe mine m a ajutat sa am primul copil, desi cum am mai spus nu prea spunea la nimeni ce medicatie folosea)
Fetelor- din pacate azi nu mai merg la control pt. ca m au sunat de la Medsana ca dna dr. nu poate ajunge azi la clinica si m au reprogramat pt. luni, oricum nu era nici o graba, decat ca mai stau in asteptare sa vad chistuletele ce au mai facut in ultimul timp, au mai crescut, s au mai spart sau sunt intacte, eu sper sa fie chiar si un picut mai bine!
in asteptarea unui
daria
cornelianeli spune:
andicu nastere usoara si o intalnire minunata cu bebe filip
va citesc din cand in cand,noutati nu am
va pup pe toate
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
Daisey
tuculucu spune:
buna dimineata!!!
pentru mine este buna.
nu vreau sa fiu entuziasmata ca nu cumva daca nu merge bine sa fiu foarte dezamagita. dar totusi, dupa ziua de ieri am mai pus iun strop de speranta indreptata spre rezultatul pozitiv. Deci ieri, a 6-a zi de stimulare am ajuns sa am cate 4-5 foliculi pe fiecare ovar cu dimensiuni de la 10 la 13 (cel mai mare de pe ovarul drept). Ceea ce e bine. Si endometrul arata bine. Mai continui inca 2 zile de stimulare si vineri mergem din nou la clinica. Procedura de extragere a ovulelor va fi cel mai probabil pe 25. Atunci va fi ziua in care vom tine pumnii pt andicu, sa fie totul bine si seara va voi scrie daca pot si eu cum a mers.
Toata noaptea visez numai oute... insirate pe randuri, mai mari si mai micute, si ma tot minunam cu soacra-mea pe ele. (cat is de frumoase, ca si cum te uiti la copii).. cred ca e normal sa fiu duas putin cu pluta si asta sa se reflecte si invise in perioada asta, nu?
va pup si sper sa va mai scriu pana plec. daca nu, sper sa am acces din budapesta la internet si sa va tinla curent.
ps: referitor la datele de pe prima pagina, cu preturile de la kaali Budapesta, va voi scrie detailat asa cum am platit eu pt ca cele care apar acolo s-au modificat. Andicu sper sa mai ai timp si chef sa le modifici, daca nu dupa ce te intorci...
cami
andriushca spune:
buna fetelor!
am si eu o rugaminte mare la voi, in leg. cu stimularile, ca voi aveti experienta: eu fac stimulare pt inseminare si am luat 1/2 ovamit/zi timp de 5 zile si de azi am de facut 1 injectie IM de menogon/zi timp de 4 zile. e ok. schema asta?
la eco ajung in ziua imediat urm. celei de a 4-a zi de menogon (voi fi Z 13 la un CM de 30) e ok? n-ar trb sa ma monitorizeze macar la 2 zile de stimulare? daca fac hiperstimulare, ca eu am ovare MPC!
mersic, va pup si va doresc bafta multa! parca vad ca din toamna ingros si eu randurile in ale fivului!
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
http://tt.lilypie.com/JUibm7.png