FIV in Ungaria 14

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

na...am calculat...si recalculat: DPN:14.12.2007...si cum Titi sunt 2 ....de prin 15.11.2007 pot sa ma astept, sau o sa fixez data prin oct. impreuta cu dr. ca va fi cezariana!

zoricut ok!
andiculeo sa ne gandim la tine si sa sti ca fotoliile de la mall unde ai ramas tu , mi-su purtat si mie noroc

PUSSI 5+

Cum cresc Titi Mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Pussi super, ma bucur ca sunteti bine. Dr Zadori cand ti-a facut echo cred ca ti-a dat si o poza cu bb, citeste ce scrie pe ea, la mine scria si data probabila a nasterii.

Cenusareasa
Crinuta te asteptam cu vesti
Azi a venit Lelia acasa,am fost cu Daria pe la ea, se simte bine, va pupa pe toate
Liana, lasa testele, gemenii sunt bine.

Tia si Daria
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/doreltia/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Crinuta,sunt nerabdatoare sa vi cu vesti bune.Tot timpul ma gindesc la tine dar n-am vrut sa te mai stresez cu intrebari.,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

,,fetelor dragute de pe lista fericitelor mamici'',va rog sa-mi spune-ti daca eu am ,,speranta'' de reusita cu 4 foliculi?
cei de aici imi spun ca sansa mea este doar de 30%.
,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Pussi acum am vazut ce ai scris. Sa fiti toti sanatosi si sa iti srtangi in brate puiutii atunci cand le-o veni timpul. Va pup pe toti si sa ai grija de voi. Acum cand am vazut ca a scris Liana ma gandesc ca o fi fost de bun augusr faptul ca la prima mea vizita la Chivu tu tocmai iesisesi de la punctie. Poate se ia si la mine, si la noi, la toate celelalte.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Cenusareasa, Crinuta, tin pumnii strinsi strinsi de tot, trebuie sa veniti acasa cu bebici
Pussi, ce frumos ar fi sa nasti pe 14.12.2007 am sarbatorii imprenuna zilele de nastere, ce zici?!
Gabita, se apropi etimpul cu psai repezi, tin pumnii sa fie bine
Daria , ce vasti ne mai dai? Cum esti?
Chivutamonica, din cite stiu reusita de Fiv este de 30-33%, cel putin asa mi-a scris Zadori in mail.
Va pup pe toate

DM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Magda .
Pupci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

v-am pus poze!

tia s-a schimbat ecograful decand nu ai mai fost tu, nu scrie nimic!
gabitulesper ca ti-am purtat noroc!
cenusareasapentru puiutii tai!! Te astept cu vesti despre ei! Cum au dormit azi noapte? Au fost cuminti?
magdaeu as fi multumita sa-i duc pana la 36 de sapt., adica 14.11.2007..si sa aiba peste 2 kg...fiecare!
Timisorencelemaine la 18... am primit confirmare !

PUSSI 5+

Cum cresc Titi Mici

POZE CU TITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Pussi mamica fericita, sa-ti traiasca puiutii si sa ai o sarcina usoara si fara probleme! Sa ai grija multa in continuare de ei!Ce emotionant,poza cu primele lor momente din burtica!
pentru tine si Titi mici
Cenusareasa hai si tu cu vesti despre puiutii tai!
Gabi colega mea mai am trei pastile de AC si gata! Am mai avut pete maronii, dar mai putine.
Iar de pe 27 incep cu suprefact 1 fiola:4 zile(pana pe 30, cand merg la clinica) si pe 28 si 29 fac gonal cate 115u.

Pup toate fetele!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenusareasa spune:

Vesti bune din nou va aducem de la Szeged...Avem 3 embrionasi!Dragele de ele 3 ovocite s-au fertilizat
Zadori a zis ca este o buna rata a fertilizarii,sa-i dea Dumnezeu sanatate!E asa de sclipitoare fata lui cind iti da vesti bune...
Ne-a sfatuit sa nu mergem sa-i vedem pentru ca orice modificare cu un grad a temperaturii,ii poate afecta si le poate scurta sansele!A mai zis ca daca vor fi buni toti,mi-i pune pe toti 3 avand in vedere varsta...Mergem pe mina lui si a lui Dumnezeu in continuare!
Pentru toate fetele de pe forum as dori sa spun insa sa nu astepte miracole atatia ani ca mine ...mergeti la doctorii cei mai buni,chiar daca asta costa timp ,mai multi bani si multe sacrificii de toate felurile...varsta este un atu important,nu-l irositi in cautari sterile pe la tot felul de asa zisi priceputi, dar care n-au rezultate in spate,n-au experienta sau n-au o baza materiala ca lumea!

A feather can mould a stone if moved by the hand of love.

Mergi la inceput