Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca76 spune:

Mav,
multumesc mult,am citit intre timp.Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

quote:
Originally posted by mav

Stancuta, de curand, am fost cu baietelul meu in spital, la infectioase (pt un streptococ si sindrom de deshidratare pt ca varsase de multe ori), dupa ce in prealabil trecusem pe la urgenta-pediatrie, unde imi recomandasera sa-i dau copilului Metroclopramid (considerand ca ar avea "doar o indigestie"). La infectioase m-au pus sa arunc Metroclopramidul, spunandu-mi ca este foarte toxic pt copil!
Si eu am varsat non-stop, pana la jumatatea sarcinii cu Sebi, dar nu mi-a dat nimeni Metroclopramid.... Nu vreau sa te sperii, dar daca as fi in locul tau.... as evita pe cat posibil sa-l iau....

Voi ati incercat sa luati No-Spa pt greata? Impresia mea este ca ar putea fi bun si pt asta....

6+ Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mav, multumesc pentru sfat. Prospectul de la Metroclopramid spunea ca se poate utiliza in sarcina doar cu recomandarea medicului. Oricum, nu am facut decat o singura injectie, luni. Dupa aceea nici Emetiral nu am mai luat.

Si mie mi se pare ca No-spa mai linisteste un stomac agitat. Cand mi-e foarte greata, al meu palpita ca o pasare captiva! Cred ca stiti despre ce vorbesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna seara, fetelor.

Mav, am pus poza in albumul bebe, este chiar ultima. Intr-adevar apari si tu in ea

Rochita rosie din ultimele poze este noua achizitie de care va vorbeam, e cu shiretel la spate si se poate face muuult mai larga. Nu a fost nici scumpa, doar 450.000. Cu pantalonii inca nu am facut poze...

Mav, exact la afirmatia asta ma refeream cand spuneam ca anumiti medici nu sunt de acord cu tratamentul de sustinere in primele luni de sarcina:

quote:
Originally posted by Mav
Avand in vedere ca gonadotrofina corionica se secreta natural doar in prezenta sarcinii si pt mentinerea acesteia, e logic sa nu fie probleme. Atunci, de ce e considerat "indraznet" tratamentul cu Pregnyl al dr Tutunaru?!
Oare pt ca organismul mamei ar putea fi pacalit de Pregnyl sa poata duce o sarcina care ar putea avea probleme si in mod natural ar fi eliminata?!

Nu sunt nici pro nici contra, doar constatam astfel de ce dna dr Lutzescu de la Constanta nu prea e de acord cu tratamentul de sustinere, in ideea ca daca sarcina e viabila va rezista de la sine, daca nu natura/organismul o elimina. Oricum nici nu poti sta cu mainile in san!

Bun venit pentru noile Zuzici.

Gugu!!! Irlandeza!!! Gina!!! Nu ne speriati! (mai ales pe mine ca eu sunt mai panicoasa!) Irlandeza, tot rau iti e, mama?

Pupici,
Angelique 11+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Unde sunteti fetelor?! Nu mai scrieti deloc?!
Hai sa va arat cum se umple "saculetul" meu, incet-incet, sau cum ar spune Sebi al meu, "cu rabdare, cu rabdare, asa cum m-ai invatat tu, mami!":
prima echo (marti),
a doua echo (miercuri),
a treia echo (vineri)

Dupa atatea ecografii... cred ca meritam o pauza pana la 12-14 saptamani, nu-i asa?

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by laura_dimitris
Irlandeza, se pare ca ai scapat de rau, nu?! Felicitari si tine-o tot asa!!! Apropo, sunt FASCINATA de Irlanda !!! Este visul vietii mele sa ajung in tara ta....

Inca n-am scapat de greturi, doar ca s-au mai atenuat si nu am mai vomitat.
Si tara mea e tot Ro. chiar daca e frumos aici.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Ahaaaaaa.... deci erati p-aci' da' taceati malc....

Angi, cand iti faci timp, poate imi trimiti si mie poza pe email!
irlandeza.... sper sa scapi de starea asta proasta, macar odata cu trecerea primului trimestru.... nu mai e asa mult...Curaj!

Mergi la inceput

Mav, poti descarca poza de pe albumul meu bebe, e chiar ultima... Trimite datele tale pe adresa de PM pentru ca nu le am...

Pupici,
Angelique 11+
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

fetele, am si eu o intrebare:

sarcina mea are varsta de 7+ de la UM.
acum fix o saptamana am fost la control si ecografie. doctorita mea a scris: sac ovular prezent (dimensiuni 1,19 / 0,7), vezicula vitelina prezenta (dimensiune 0,24) si schita de embrion prezent.

la momentul respectiv nu se vedea inimioara. nu ma ingrijoreaza asta, e posibil ca varsta fatului sa fi fost prea mica- eu ovulez mai tarziu. ce ma nelamureste (inca, si nu am intrebat!!!) este faptul ca pe ecografie se vedea clar sacul ovular, bine conturat, insa "schita de embrion" parea sa fie in afara sacului - in stanga - , atasata de el. sau poate nu am inteles eu bine de la doctorita?

daca reusesc sa scanez si sa urc poza pe net, va trimit linkul. daca insa pana atunci a mai primit cineva o astfel de poza la prima ecografie, va rog, faceti lumina si in capul meu!

pupici,
stancutza

Mergi la inceput

Stancutza, la acea varsta a sarcinii inca nu avea cum sa se vada embrionul, stai linistita. Totusi daca reusesti sa pui poza, poate ne lamurim.

Pupici,
Angelique 11+
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca74 spune:

Puneti-ma si pe mine pe listuta, va rog frumos:

DN: 16.08.1974
UM: 6 mai 2007
DPN: 10 februarie 2008

Sunt asa de fericita! In sfarsit!

io