Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (8)
Raspunsuri - Pagina 26
nemary spune:
cat ati scris fetelor, nici nu am apucat sa citesc tot.
Mav, bine ca nu m-am apucat sa verific si eu colul ca ma apucau si pe mine grijile. eu pun biluta acolo si atat. voua cat timp v-a spus sa faceti tratamentul cu utrogestan? mie pe reteta mi-a scris o cutie, asta inseamna 15 zile. oare nu este prea putin?
voi unde v-ati facut analizele(toxo,urocultura,vdrl etc)?
Mari
6+Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
zeririlouiza spune:
Eu cred ca sunt inconstienta, ca deabea azi iau si eu lista cu analize de la doctorul de familie, nu le-am fauct nici acum, dar ma duc sambata sa le fac
Louiza
8+
Zeriri Louiza
alinushca spune:
Mai... si eu tot in saptamana a 8-a am inceput sa dau din aripioare cu testele... daca pierd sarcina asta, pe urmatoarea o voi urmari ca pe butelie de la prima zi!
nemary spune:
LA MULTI ANI! ANGELIQUE
multa sanatate si tie si lui bb, sa ai o sarcina usoara in continuare.
Mari
6+Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
nemary spune:
SHOBO, bine ai venit printre noi!
sa ai o sarcina usoara si lipsita de greturi.
LAURA, arata super listuta acum, si este buna ideea cu spitalul unde nasti si cu ce medic. 
Mari
Carmilia spune:
Louiza,n-am un dentist bun
D-aia aman de vreun an vizita la stomatologie...
Analizele mi le-am facut la Romar cu trimitere de la MF.Grabeste-te ca sa le mai prinzi gratis luna asta.Astea au fost cele la sange si urina uzuale(max 15,atat are trimiterea!).Mai sunt altele(toxo,rubeola,etc) care se fac cu bani,la Cantacuzino,stiu eu.Dr.meu gine nu mi-a recomandat niciuna,l-am intrebat eu si mi-a zis "fa-le pe toate,daca vrei"
Maine merg la MF si poate imi da el trimitere si pt.restul.Nu stiu vreuna super obligatorie la un moment anume,deci stai linistita,nu e tarziu.Treaba e ca sunt ceva banuti,si e bine sa incerci din timp sa te programezi la un laborator(la Medicover cu vreo 2 luni inainte,Sanador n-a avut deloc bani pe iunie,etc).Si iar imi amintesc ca dau 3,5 mil/luna la sanatate
Nemari,eu iau 4 Utrogestan/zi,deci o cutie mi-ajunge o sapt.Cere mai multe de la MF(eventual 4/luna),sunt gratuite,e obligat sa-ti dea.Mie mi-a dat!
Pupici
Carmilia
10+
kalosalina spune:
Neata zuzici!
Alinush imi pare rau pt vestea proasta. Oricum fa bhcg-ul sa vezi cum iese...poate este o greseala.
Eu tb sa merg la eco, am niste emotii.. nu mai pot...va rog sa-mi tineti pumnii sa primesc vesti bune!

A venit Bebica!!!
7+
irlandeza spune:
Nemary, mie dr. mi-a zis sa fac trat. cu utrogestan 7 luni.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
10+
zeririlouiza spune:
Mersi Carmilia, eu sunt din ploiesti, lucrez in bucuresti dar nu am timp sa fac aici analizele, de luni sunt in concediu 2 saptamani si ma voi ocupa de mine si de bebe mai mult, din fericire la ploiesti, bine la cateva laboratroare, nu am avut probleme pana acum, si ce trebui platit asta e le platesc ca e ptr bebe si ptr sanatatea mea, ca asa e sistemul sanitar la noi platesti de nu mai poti in fiecare luna si cand ai nevoie de ceva scoti bani din buzunar.
Kalosalina iti tin pumnii, dar sa stai linistita sigur totul va fi ok, ca si eu saptaman trecuta am tremurat toata pana sambata cand mi-a confirmat doctoru la eco ca e bine amplasat ca are 11,4 mm, si i-am auzit inimioara, a fost ceva de nedescris.
Louiza
8+
Zeriri Louiza
irlandeza spune:
Kalosalina, tinem pumnii , o sa fie bine totul, si o sa-l vezi pe bebelin. Voios ca-si vede mamica.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
10+