Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Neata zuzelor, va multumesc pentru raspunsuri
Laura, sa stii ca faci treaba buna cu listuta
Madalina, spunemi te rog ce este acela PM, si incerc sa-l activez
Va pupic si mai vorbim in cursul zilei

Louiza 8+

Zeriri Louiza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Anca am ramas cadru didactic in facultate numai ca nu mai am functie de conducere. Trebuia sa fi renuntat de cum am aflat ca-s insarcinata dar am zis sa las loc de "buna ziua" numai ca n-am cu cine.

Mergi la inceput

Va zapacesc, stiu dar am intrat eu pe aici pe undeva la cont, si am activat PM,

Louiza 8+

Zeriri Louiza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Grati pai at de ce nu iti iei reducere de program ?

anca 18+

Maria
poze

www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!

Mergi la inceput

Pentru arsuri la stomac: cand am fost insarcinata cu Ozana am avut arsuri teribile incepand cu luna a sasea. Ma calma super fidea cu lapte dar lasata sa fiarba pana se ingrosa laptele. Si punea sotul meu si un picut zahar vanilat ...ce buuuun!!!!!!!!!! Merita incercat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmilia spune:

Neata la toate zuzele!
Mav,multam mult.Sper sa am curand cat mai multe poze cu bebe!
Alinushca,nu dispera!Mai asteapta putin,fa BHCG,chiar daca dr.zice ca e irelevant.
Angelica brunetica,esti draguta foc!Si burticuta ta la fel!
Mi-au iesit analizele,bune toate,mai putin leucocitele,normal 4-8,eu am 11.La urina e ok,asa ca suspectez responsabila o infectie de la un dinte.Si viteza sangelui e un pic mai mare(13)(normal max 12),deci tot o infectie indica.Ce ziceti,poate fi dintele de vina?Mi-e teama sa merg la "dintolog",pt.ca o sa-mi dea antibiotice(cred).Sunt in ceata rau...
Pupici

Carmilia 10+

Mergi la inceput

Anca draga, studentii sunt in sesiune iar eu mai am examen cu ei sambata si apoi pe 14 septembrie. Ca profesor programul era oricum ok (am norma didactica de 9 ore/saptamana) dar stateam in fiecare zi cel putin 4 ore in plus datorita "inaltei pozitii" (pentru care primeam indemnizatie de 2 mil impozabili). Acum sunt libera!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pai asa este fff bine

anca 18+

Maria
poze

www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!

Mergi la inceput

Carmilia, sa stii ca poate fii si de la un dinte, in cazul in care ai un stomatolog bun eu zic sa te duci sa vezi ce este poate poti trata fara medicamente, poate o fi vreo carie ca am citit ca in timpul sarcinii cariile apar des, eu ma duc saptamana viitoare la stomatolog sa-mi pun la loc o plomba, si chiar ea mi-a zis ca e bine sa ma mai duc ca exista riscul si de gingivite uneori, sincer nu stiu ce-mi va face dar ma duc sa nu am probleme cu dantura, iar la plomba nu face anestezii.

Louiza 8+

Zeriri Louiza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

neatza
cum va descurcati cu caldura? ca eu una nu stiu cat mai rezist. parca nu mai am aer. la birou este cat de cat ok, in sensul ca avem aer conditionat, doar ca imi cam ingheata picioarele.
acasa avem apartamentul situat pe nord, nu ajunge soarele decat seara, dupa ora 17, dar tot mi se pare cald. norocul meu ca bb nu e mofturos, pot sa mananc orice si nu au aparut greturile, doamne ajuta!

Mari 6+

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput