Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (8)
Raspunsuri - Pagina 27
micsunea spune:
Gina, Irlandeza, Gratiela,
multumesc pentru sfaturi.
Irlandeza, cum stai fara sa iei nimic, ce curajoasa esti! Pe mine ma oboseste si devin asa apatica si nu ma mai gandesc la nimic decat la durerea de stomac...
Eu credeam ca arsurile de stomac se intetesc pe masura ce creste sarcina, deci saptamana viitoare cand ajung la doctor o sa-l intreb ce pot sa iau, ca nu cred ca as rezista 9 luni.
Ieri am baut mai putina apa din cauza arsurilor! Nu e bineee!
Pe Rennie scrie ca poti lua daca te lasa doctorul!Deci nu voi lua decat in caz de forta majora sau daca ma va lasa doctorul...
Am trecut pe la farmacie si mi-a dat niste pastile pe baza de plante, mi-a zis sa iau pana la trei pe zi, cand ma apuca arsurile. Dar ma indoiesc ca ar fi neaparat mai putin riscante decat ceaiul.
Mi-a zis ca o sa ma ajute, dar eu as vrea sa iau ceva sa-mi treaca de tot!
La farmacie mi-a zis ca un pahar cu apa rece ajuta contra arsurile de stomac, iar generalista imi spusese ca tot ce e rece ajuta contra greturilor!
Pup toate fetele si multa sanatate va doresc, numai surprize placute celor care sunt azi si zilele urmatoare pe la ecografii!
Micsunea
8 fix
nemary spune:
quote:
Originally posted by zeririlouiza
Bineinteles ca am mai uitat ceva, voi cum calculati, de la data ultimei menstruatii sau de la data fecundarii, mie doctorul mi-a zis sambata la eco ca am 7 sptamni si 2 zile, dar dupa calculele mel ar fi de la data fecundarii, si sincer ma-m zapacit, UM 15 aprilie 2007, data fecundarii, 29 aprili, zic eu ca atunci a fost ca eram odihniti, bine dspusi etc
Louiza7 +
Zeiri Louiza
data se calculeaza de la prima zi a UM. deci tu ai mai mult de 7 saptamani.eu cred ca ai intrat in sapt.9, daca gresesc sa ma corecteze fetele.
Mari
6+Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
micsunea spune:
Uite ce mi-a dat la farmacie pentru arsurile de stomac (e in franceza):
http://www.unda.be/etapes/prod_content.html?id=9&rub=1&prod=19
Micsunea
8 fix
irlandeza spune:
Micsunea, pai daca dr. a zis ca-i OK, atunci ia-le. Si daca te si ajuta, mai bine. Eu incerc sa rezist fara pastile, pt. ca nu vreau sa iau ceva sa-i faca rau lui bebe.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
10+
zeririlouiza spune:
Mersi mult nemary, sa vedem cum este pana la urma, mi-a mai zis cineva ca ar fi 8 saptamani, unde am facut si eu calculul la data nasterii iese 20 ianuarie oricum
Louiza
8+
Zeriri Louiza
irlandeza spune:
Zeri, si eu ti-am zis ca ai 8 sapt. si vreo 3 zile parca.
La calculatorul de pe DC iese DPN 19.01.2008. Oricum bebe vine cand vrea.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
10+
zeririlouiza spune:
Da irlandeza si iti multumesc, si cum spui si tu toate sunt calcule aproximative, ca si eu dupa ce spune mama ma-s fi nascut cu 2 saptamani mai devreme pentruca doctorii au crezut ca a venit momentul ca ea a avut simple contractii, i-au facut 2 injectii si apoi fiind prea tarziu sa dea inapoi au mai facut una si s-a chinuit 12 ore cu mine, asa ca fiecare bebe iese cand vrea el.
Louiza
8+
Zeriri Louiza
AngeliquedeS spune:
Buna, fetelor. Eu sunt bine insa am o stare de agitatie si nu stiu de la ce. Si mie imi e foarte greu cu caldura. Si vreau sa va spun ca am slabit 3 kg de la inceputul sarcinii si deja sunt speriata. Vi s-a intamplat asa ceva?
Pupici,
Angelique
11+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
, bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
micsunea spune:
Of,
uite din plantele date la farmacia homeopata, am tradus trei.
Deci pastilele homeopate contin: COADA SORICELULUI, rostopasca, pelin si inca trei plante medicinale si nitrat de argint.
Ceaiul meu de la plafar contine: musetel, galbenele, coada soricelului, iarba de coada racului, iarba de sunatoare, radacini de tataneasa.
Cred ca pe oricare le iau, la fel de rau imi fac! Dar pana saptamana viitoare n-am de ales, ca nici durerile de stomac nu le suport (incep deja pe la 13-14 si tin pana la culcare, de fapt daca nu iau nimic probabil ca nu se opresc niciodata).
O sa intreb la doctor saptamana viitoare daca am voie sa iau un antiacid stil carbonat de calciu, cum spune Gina, ca se pare ca e chiar recomandat in sarcina (e o sursa de calciu)!
In Belgia, infuziile sunt recomandate in mari cantitati, cica tin loc de apa! Iar tratamentele cu plante sunt considerate si ele destul de OK in sarcina...
Pe ceaiul meu de la Plafar scrie clar ca nu a fost testat pe femei insarcinate.
Of, of, ce greu mi se pare sa sa iau o decizie care sa fie cat mai corecta...
Micsunea
zeririlouiza spune:
micsunea, eu am gasit un articol cu plante interzise in timpul sarcinii sper sa-ti fie de ajutor
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=637
Louiza
8+
Zeriri Louiza