Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Laura - capul sus.De data aceasta va fi totul bine cu puisorii nostrii.La sfarsitul celor 9-a luni de sarcina ne vom putea tine fericite copilasii in brate.
Stiu bine ca uneori, unele lucruri din trecut nu se pot uita insa acum, important este sa privim prezentul si inainte in viitor fara comparatii si temeri.
Suntem multe fete in acest grup care am pierdut sarcini insa, eu spun: haide-ti sa ne unim/imbarbatam inimile si sa lasam trecutul acolo unde ii este locul.Impreuna vom reusi.

alinushka - daca nu sangerezi si nu ai nici un semn cum ca ai pierde sarcina, mai asteapta cel putin o saptamana si apoi repeta eco'.Eventual cauta si mergi la un ecograf mai bun.
Personal in primul trimestru de sarcina prefer, ecografia "vaginala" deoarece se vede mult mai bine.
Poate puisorul este totusi sanatos, creste si la mijloc este doar o greseala de diagnostic.Ma rog pentru tine ca totul sa fie bine, indiferent de situatie.

Irlandeza, sunt prin preajma insa,abia acum am ajuns sa va impartasesc povestea frumoasa pe care o traim si imi ocupa timpul pe langa lucrul companiei pe care il am, copilasi si treburile casei.

Recent am adoptat in familia noastra un baietel.
Are 2 anisori si este un:Double yellow Head Amazon.
Numele lui este Buddy si vi-l prezint :AICI
Este un papagal extrem de destept care stie sa vorbeasca,sa cante,sa rada si sa faca fel de fel de scamatorii pentru vasta lui micuta.Spun micuta deaorece traieste in jur de 50 ani+.
Intalnirea noastra a fost una speciala.Am lucrat ceva pana am reusit sa creem o legatura iar acum suntem, cei mai buni prieteni.
Nu-i place sa stea singur si cand plec striga dupa mine: "Maaam, don't go there - come here"!
Va marturisesc ca am simtit ca ma topesc cand mi-a adresat pentru prima data aceste cuvinte.Stiam ca acesti papagali vorbesc foarte bine,stiam cat de capabili sunt insa, nu mi-am imaginat niciodata in viata ca o pot face atat de limpede si uman!!!
Zilele trecute cand Rebecca(fetita noastra) s-a impiedicat si a cazut jos.In timp ce alergam spre ea si o intrebam ce s-a intamplat si el a inceput:What's us...what's up?!"
Apoi, cand sotul a vrut sa-l ea de la mine s-a repezit la el cu ciocul si cand a vazut ca s-a speriat pur si simplu, a inceput sa rada in acelasi ton cu mine.Imi imita perfect timbrul vocal si rasul...Aseara cel putin a atins punctul culminant.
Avea chef de joaca si s-a agatat cu picioarele de partea de deasupra a custii, s-a lasat cu capul in jos si a inceput sa se invarta, sa danseze si sa se prefaca ca este in pericol spunand:
"maaam, come here - heeeelp, heeelp... auuuuuu etc.
Atata am ras de cred ca, ne-or auzit toti vecinii.Pur si simplu, ma durea burta si falcile de atata ras.
Este tare frumos cu el desi,vom avea de lucrat si invatat mult/e impreuna!Suntem fericiti.

Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

DURERI DE STOMAC

Vai fetelor, am niste dureri de stomac (arsuri de fapt) de nu mai pot!
Am citit pe internet ca intre 40-80% din gravidute au prea mare aciditate (cu arsuri de stomac), ca pot aparea deja la trei luni si ca se agaraveaza cu inaintarea in sarcina. La mine au inceput deja la 6 saptamani.
Nu ma mai pot concentra la birou de la durerea de stomac, acasa nu ma mai pot odihni pe canapea, ca se intensifica direct, e asa de obositor si de sacaitor!
Ma doare si gatul ca am gaze acide si ma ustura gatul ed la el, noaptea ma mai apuca si tusea de la asta!
In plus in mod normal arsurile sunt in spatele sternului, la mine sunt mai jos, deasupra buricului...

Beau o cana de ceai de coada soricelului/galbenele/tataneasa/musetele/sunatoare pe zi, (da , stiu ca e contraindicat dar in Belgia doctora de familie mi-a spus ca infuzii pot bea in cantitati si prea ma doare stomacul) dar deja nu mai are efect.
Azi m-a durut stomacul toata ziua!

Maine imi iau consultatie la gastroenterolog, dar cum rezist eu pana ma vede el?

Anul trecut am avut o gastrita de toata frumuseatea (fara bacteria care da ulcer, deci nu stiu de ce) si vad ca m-a ajuns iar din urma!

Maine o sa trec si pe la o farmacie homeopata!
Aoleu, ce ma fac eu pana la sfarsitul sarcinii? Oare exista ceva contra arsurilor sau un pansament de stomac care sa fie OK in sarcina?

Micsunea

Mergi la inceput

Micsunea 7+ (7s, 6 zile)

Mergi la inceput

micsunea - stiu bine despre ce vorbesti si iti recomand cu caldura sa incerci: www.tums.com/about_history.asp" target="_blank">TUMS
Pentru a afla mai multe despre acesta, da-i un clik pe cuvantul TUMS.
Acum, trebuie s-o sterg sa 'papam ceva. Va

Mergi la inceput

Urmare discutie durerie de stomac....

Multumesc Gina,

vad ca tums contine carbonat de calciu, practic aceeasi formula ca si Rennie si ca Dicarbocalm (Rennie are si magneziu).
De ce nu am avea voie sa luam Dicarbocalm sau Rennie atunci? Unii ginecologi iti dau voie, altii nu
De-abia astept sa ajung la ginecolog si gastroenterolog sa vad ei ce-mi spun, sa-mi dea ceva ca nu mai pot.
Generalista mea mi-a spus ca nu am voie sa iau nimic pentru arsuri, adica de fapt mi-a facut o "lista" cu medicamente la care am voie si nu era nimic pe ea de luat contra arsurilor de stomac

Sper ca n-o sa petrec urmatoarele 8 luni in picioare sau cat mai dreapta pe un scaun!

Micsunea
7+

Mergi la inceput

Mie la amblele sarcini mi-a recomandat doctorul TUMS si mi-a fost tare bine.
Nu stiu ce sa spun in cazul tau.Vorbeste cu doctorul.
Doresc sa gasesti ceva potrivit pentru tine care sa lucreze la ameliorarea arsurilor.Sper sa te simti ceva mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Micsunea, si eu am aceste arsuri de la 5 sapt. Sunt insuportabile, dar nu am ce lua, dr. nu da nimic. Si ai grija cu coada soricelului si sunatoarea in sarcina, nu sunt bune.Cat despre Rennie, citeste prospectul , daca scrie ca e interzis in sarcina, asta e. Crede-ma , eu sunt cel mai rau dintre toate, am ajuns cu perfuzii din cauza acidului, care imi provoaca greata si f. multa voma. Dar nu am ce sa iau, astept sa ies din primul trimestru ca sa se amelioreze.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

pentru listuta: spitalul Filantropia, dr. catalin Petru Haiduc
Fetelor, eu am observat ca dak stau mai mult pe scaun (2-3 ore) sau merg mai mult mi se intareste abdomenul...parca as avea usoara febra musculara. No-spa rezolva problema (dar e ciudat, de la el ma bashinesc!!!).
Eu nu mai stiu nici sa ma tai cand mi-a venit ultima UM..banuiesc ca pe 26 dar zic eu ca nu mai tarziu de 1 mai. Dr mi-a spus ca sarcina luni arata de 6 saptamani (dar e posibil sa fi avut ovulatie mai tarziu).
O veste buna: ieri mi-am dat demisia din onorabila functie care ma teroriza. Decanul s-a crizat si a urlat ca nu se pierde o sarcina stand in fund. I-am zis sa-si dea cu parerea cand o naste el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

umm... sanii sunt inca tari si ma dor la palpare, dar cand m-am dat jos din pat de dimineata n-am mai simtit cum mi-au cazut doua butoaie dureroase pe degete. e posibil sa fie un semn al unui viitor avort spontan?
Am trecut prin o mie de ganduri, am vazut si revazut ecografia de multe ori in mintea mea, m-am gandit la tot ce mi-ati spus, si in final nu ajung la o concluzie prea buna. Probabil sacul e chiar gol si atunci am avut dreptate sa imi fac griji ca nu aveam greturi sau dureri. Acum plec la beta HCG.
Fetele care ati mai pierduti sarcini in primul trimestru (ca sa ma pregatesc):
1) ati asteptat sa se declanseze natural avortul sau ati recurs la chiuretaj?
2) pentru mine asta a fost prima sarcina ever. auzeam folclor ca daca avortezi prima sarcina exista pericolul de a nu mai putea avea copii. Nu ma pricep, dar de acum clar am sa studiez cat mai adanc subiectul "sarcina" pentru ca daca nu stii cam la fel de multe ca un doctor despre posibilitati nu vad cine altcineva te poate ingriji la timp.
Va multumesc mult pentru mesaje. M-au ajutat sa imi mai limpezesc mintile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Grati ba se pierde o sarcina stand in fund,dar acum ce faci ca daca nu ai continuitate nu iei enormitatea aia de suma de 8 mil.
Pupicei la fete

anca 18+

Maria
poze

www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!

Mergi la inceput