Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

Bun venit noilor zuze! sarcina usoara si sanatoasa tuturor!

Angelique, LA MULTI AAAAAAANI! sa fii sanatoasa, sa ai un bebe frumos si sanatos, sa fiti cu totii fericiti pana la adanci batranete si sa va bucurati impreuna de multa dragoste si armonie! sa fii mereu frumoasa, iubita si indragostita!

Irlandeza, ma bucur fff mult ca ti-e mai bine! sper ca ti-au trecut de tot episoadele alea cumplite! multa sanatate!

7+

Miutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by zeririlouiza

Bineinteles ca am mai uitat ceva, voi cum calculati, de la data ultimei menstruatii sau de la data fecundarii, mie doctorul mi-a zis sambata la eco ca am 7 sptamni si 2 zile, dar dupa calculele mel ar fi de la data fecundarii, si sincer ma-m zapacit, UM 15 aprilie 2007, data fecundarii, 29 aprili, zic eu ca atunci a fost ca eram odihniti, bine dspusi etc

Louiza 7 +

Zeiri Louiza

Se calculeaza de la UM, deci 15 aprilie =ai 8 sapt. si 2 zile.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smoly spune:

Fetelor sa-mi fie cu iertare ca intru aici dar vreau sa va intreb ceva:voi in luna cand ati ramas gravi ati avut dureri de sani imediat a doua zi dupa ov?IRLANDEZA eu am citit un mesaj mai vechi de-al tau si ziceai ca te-au durut sanii cu 2 sapt inainte sa-ti vina ciclul...

incercam la proiectul bebe-mai 2006

Mergi la inceput

Laura, listuta arat f. bine. Mai colorata , deci mai vesela.

Noi 2 singurei

10+

Mergi la inceput

Unde e Gina si Gugu ? Helooooo!!!!!!

Miutza, ma simt mai bine, dar nu f. bine. Am incaput sa mananc mai binisor, dar tot am probleme cu stomacul, din cand in cand mai , ma deranjeaza mirosurile in contiunuare, dar per total sunt mai bine.

Smoly, asa e , au inceput sa ma doara sanii, chiar dupa ovulatie, cred. Dar nu intotdeauna e la fel. La prima sarcina nu m-au durut, la a doua m-au usturat sfarcurile, iar acum m-au durut si mai tarziu au inceput sa ma deranjeze sfarcurile, chiar si acum ma mai supara cateodata.

Noi 2 singurei

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smoly spune:

Deci crezi ca pot sa sper?e prima data cand ma dor sanii asa devreme si eu de obicei cand luam Utrogestan disparea si durerea.Acum iau si durerea e tot asa intensa..eu sunt Z20 CM si dde azi parca simt si niste usoare dureri ca la ciclu (dar mult mai usoare).Oricum mersi mult pt raspunsul tau.Pupici si tie si la bebel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by alina023

Gina si eu am simtit fluturasii in burtica si ii simt aproape in fiecare seara. Soacra mea ma "linistea" spunandu-mi ca este prea devreme, dar asa cum spui si tu, stim noi ce stim. Daaaaa.....este exceptionala senzatia. Abia astept sa il poata simti si Luca pe bebe (imi pupa burtica si ii spune lui bebe ca il iubeste).

Alina - Ma bucur tare mult sa vad ca si puisorul tau misca!Felicitari!

Laura - multumim pentru listuta!Draga de tine, ai lucrat greu pentru noi!
La capitolul sugestii ma gandesc sa facem poate:DN, UM, si DPN pe diferite culori si sa punem linie orizontala "[ hr]" intre nume.Spre ex:

alina23.....

adinag......

natalias....

etc'.
Apoi,cand dam clik pe nume, sa punem link sa vedem profilul persoanei.
In acest fel vom putea trimite mai usor PM, e-mail catre persoana dorita din grup. Ce zice-ti?!
Stiu bine ca nu-i usor insa, daca ne punem toate o rezolvam repede.
Mai citesc putin din urma si revin sa va povestesc ceva special.

Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Fetelor,v-am promis poze cu noulmeu look de bruneta Intrati aici: http://family.webshots.com/photo/2650237980065968642lElbsb

Pupici,
Angelique 11+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by smoly

Deci crezi ca pot sa sper?e prima data cand ma dor sanii asa devreme si eu de obicei cand luam Utrogestan disparea si durerea.Acum iau si durerea e tot asa intensa..eu sunt Z20 CM si dde azi parca simt si niste usoare dureri ca la ciclu (dar mult mai usoare).Oricum mersi mult pt raspunsul tau.Pupici si tie si la bebel

Smoly, nu stiu ce sa zic. Test ai facut? E cam devreme totusi Z20, macar mai asteapta o sapt. si apoi fa un test.
Eu iti tin pumnii.

Noi 2 singurei

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Laura deocamdata nu ma pot pronunta cum nasc,nici macar nu stiu cati am 1 sau 2,in principiu daca este unul as naste normal cu epidurala,dc sunt doi cezariana clar.Oricum eu nu ma gandesc asa departe gandul meu este sa trec de la o sapt la alta,v-am mai spus sarcina mea nu este obtinuta natural ci prin FIV si o sa ma tem pana in momentul cand o sa-l/s-o vad in brate.
Pup toate gravidoasele.

Madalina 5+
calea sigura a esecului este sa renunti...

http://bd.lilypie.com/Kwpzp3.png

Mergi la inceput