Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (8)
Raspunsuri - Pagina 22
carmen e spune:
Fetelor, am si eu o problema, ma doare stomacul de nu mai pot , nu stiu ce sa fac, ce sa mai manac ca sa ma lase.
ce e drept zilele trecute nu prea am mancat ca nu am putut, nu mi-a fost foame, dar acum nu mai pot , cand manac nu ma doare cum am terminat ma ia. Ce ma sfatuiti sa iau???
Carmen
7+
madalina28 spune:
Si pe mine m-a impresionat subiectul acela,toate ar trebui sa nu ne lasam doborate de parerea primului medic iesit in cale.
Zeririlouisa activeaza-ti PM-ul iti voi spune cate ceva despre medicii din orasul nostru.
Madalina 
calea sigura a esecului este sa renunti...
http://bd.lilypie.com/Kwpzp3.png
mav spune:
Carmen, ce zici de niste... sticksuri?
Daca nu te ajuta, mai bine suna-ti dr/ med. de fam., o sa-ti dea cel mai bun sfat!
irlandeza spune:
Ange La multi ani !!!! Cu sanatate si cu multe impliniri si cu un bebe sanatos si mancacios.

Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
10+
mav spune:
Am uitat sa ma laud: am reusit (dupa muuuulti ani) sa iau gratuit o reteta pt mine (Pregnyl+Utrogestan... in valoare de 280 lei)! Nu-mi vine sa cred nici acum...... Foarte rar mai prindeam cate ceva pt Sebi si mai plateam si "diferenta"... la "reteta gratuita"...
...Sper sa-mi fie de folos tratamentul!
7+ Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Laura Ioana spune:
Luiza pai calculam saptamanile de la UM.
Mav
sa-ti fie de folos! Intradevar greu mai primesti retete gratuite! Jale cu sistemul asigurarilor
10+
Poze Laura
Puiul nostru drag
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Fetelor, cele care stiti, sa-mi spuneti doctorul cu care veti naste, spitalul si daca nasteti natural sau prin cezariana. Sau treceti singurele pe listuta, cum vreti.![]()
10+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Deci Coombe Hospital, aici nu se naste cu dr. decat daca ai probleme, se naste cu moasa, dar sunt mai multe echipe de dr. , eu fac parte din echipa dr. Bowman. Si probabil voi naste natural daca nu sunt probleme, cu epidurala.
Noi 2 singurei
10+
Miutza spune:
buna zuzelor!
n-am mai intrat pt ca nu mi-a mers net-ul si pt ca m-am simtit si ff rau vreo 5 zile. uffffff greata asta, bat-o vina! cred ca mi s-au declansat greturile de la duphaston, au aparut a doua zi dupa ce am inceput sa iau...si...am intrerupt, sper sa-mi dea altceva (poate intravaginal) dna Dr peste 2 sapt cand mergem sa vedem gagalicea hihi... sper sa fie embrion acolo, sa nu fie doar saculetul, si sper ca nu s-a vazut pt ca era prea mic, nu din alte motive...
mi s-au schimbat total gusturile, nu mai pot bea lapte, sa nu vad nici fructele, nici gratar sau carne fiarta...grrr si inainte duceam un stil de viata super sanatos, acum e total pe dos! am pofta de pizza, cartofi prajiti, beau apa minerala, nu mai pot plata, etc.
ma duc fugutza sa recuperez paginile din urma ca vad ca ati avut activitate, nu gluma!
pupici si numai bine!
Miutza
Laura Ioana spune:
Lala
cu multa placere.
Madalina nasti natural sau prin cezariana? Eu am trecut natural cu![]()
Irlandeza
gata, am rezolvat.
10+
Poze Laura
Puiul nostru drag
irlandeza spune:
Alinushca, imi pare rau sa aud prin ce treci. Dar du-te totusi si fa BHCG-ul pt. ca daca sacul e gol, fara embrion, atunci valoarea nu v-a fi normala, ca si cand ar exista un embrion. Asa am patit si eu data trecuta, dupa BHCG si eco dr. si-a dat seama ca sacul era gol. Valoarea era mult mai mica decat normalul.
Si mai poti incerca alt ecograf, sa vezi si alte pareri inainte de a merge in spital.
Multa putere de a trece peste situatie.Stiu ca e greu, eu am piersut doua sarcini pana acum, alte fete la fel, iar altele chiar au dus sarcina pana la 9 luni, cazul lui Laura , si totul a iesit rau. Cateodata totul e nedrept, dar nu prea avem ce face. Asta e vointa lui Dumnezeu si nu ne putem impotrivi.
Noi 2 singurei
10+