Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

of... dar daca se vedea pe ecograf doar o foarte mica pata, ar insemna ca sarcina s-a oprit din evolutie acum cel putin 2-3 saptamani, nu?... ori eu m-am simtit foarte bine mereu, nu am avut dureri, nici scurgeri ciudate...
ma ingrozesc totusi cate femei trec prin asa ceva. oricum, m-am mai intarit si am sa incep sa ma lupt. daca mai stie cineva ceva, va rog sa imi spuneti.
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Va multumesc mult fetelor, o sa pun si eu nr de saptamani de sarcina la sfarsit.
Pe langa alte simtome cum ar fi oboseala, sanii care ma dor, de cateva zile ma termina greturile, de mancare gatita nici nu ma pot apropia, azi si iaurtul deabea l-am mancat, bine ca totusi pot gati dar cum am terminat mirosul ma da peste cap, al meu sot isi incalzeste singur si asta e, si sa va spun si o mica prostie ce a facut el azi de dimineata, m-a intrebat daca vreau sa manac ceva si i-am zis sa-mi incalzeasca laptic, numai ca spre norocul meu ca am observat, el imi pusese frisca la fiert (cumparasem hulala la cutie tetra)., va pup si sper sa am si eu mai mult timp

7 +

Louiza

Zeiri Louiza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Alinush te rog citeste aici, http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85580&whichpage=1 nu face chiuretaj,fa-ti testul B-hcg si repeta-l la 48 de ore.Multa bafta!
Angeliquede, la multi ani!Multa sanatate si sarcina caaaaat mai usoara cu bebe sanatos!
Laura, eu voi naste la Materniatea Giulesti cu dr.Bogadn Marinescu,Dumnezeu sa ne ajute pe toate sa ajungem acolo si sa ne tinem puii in brate.

Madalina
calea sigura a esecului este sa renunti...

http://bd.lilypie.com/Kwpzp3.png

Mergi la inceput

Bineinteles ca am mai uitat ceva, voi cum calculati, de la data ultimei menstruatii sau de la data fecundarii, mie doctorul mi-a zis sambata la eco ca am 7 sptamni si 2 zile, dar dupa calculele mel ar fi de la data fecundarii, si sincer ma-m zapacit, UM 15 aprilie 2007, data fecundarii, 29 aprili, zic eu ca atunci a fost ca eram odihniti, bine dspusi etc

Louiza 7 +

Zeiri Louiza

Mergi la inceput

madalina, sa inteleg ca nu vrei sa nasti in ploiesti? ce ma sfatuiesti eu inca nu sutn hotarata

Louiza 7+

Zeiri Louiza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Laura multumesc mult

Alinush repeta eco la un aparat mai performant inainte de a lua o decizie .

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

alinush, imi pare atat de rau ca treci prin situatia asta.... Ce fel de echo ai facut? Si eu zic ca pt linistea ta sufleteasca ar fi bine sa faci si BHCG-ul si inca o echo, intravaginala, la un cabinet unde stii ca exista un aparat performant si un dr priceput!
...Si daca e sa se fi oprit in evolutie.... asa e, se intampla... Si pot fi atatea motive..... Ni s-a intamplat si noua si noi suntem tineri si sanatosi si nici noi nu suntem fumatori, bautori, etc si avem deja un copil sanatos, sarcina dusa la termen, fara probleme.
Iti imaginezi ce-am simtit eu cand din cauza unui echo facut prea devreme sau poate fara interes... am fost pusa in situatia nu e embrionu' (=marti, "si sa vii pregatita pt chiuretaj sambata"), apoi uite embrionu' (chiar a doua zi! si-i batea si inimioara!!!).... asta dupa ce am mai trecut printr-o pierdere de sarcina (si acum ma intreb daca a fost intr-adevar oprita in evolutie si daca intr-adevar am avut avort spontan -e adevarat ca am sangerat- si daca nu cumva am facut chiuretajul prea repede?)
Te inteleg prin ce treci si stiu ca nu e usor deloc si ca orice ti-am spune noi, e de prisos...
Totusi, mai cere inca o parere si fa BHCG-ul, ca daca embrionul nu mai creste, valoarea BHCG tre' sa fie in scadere....
Te pup si fruntea sus, ca orice ar fi sa se fi intamplat, nu e vina ta!!!!!

7+ Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Fetelor va multumesc frumos pentru raspunsuri. Maine ma duc sa fac Beta HCG-ul, si il repet peste 2-3 zile. O sa imi caut un medic mai preocupat si am sa mai astept o saptamana macar inainte sa ma grabesc la chiuretajul asta...
Madalina 28, multumesc frumos, se pare ca in cazul lui DELL doctorii s-au inselat foarte tare. Poate o sa am si eu noroc si ma rog lui Dumnezeu pentru asta.
Am sa scriu cu vesti noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

madalina28, multumesc ca ai pus link-ul acela, m-au trecut o mie de fiori si mi-au dat lacrimile, dupa ce am citit subiectul si am ajuns la mesajul:

quote:
Originally posted by DELL

Revin la acest subiect deschis de mine in octombrie,dupa o pauza de 9 luni de zile...Fetelor va dau un sfat:nu va luati dupa unii dr care vor sa recurga foarte usor la chiuretaj spunand sec:"nici o problema:punem punct si o luam de la capat". Eu mi-am dorit foarte mult acest copil si nu m-am lasat usor convinsa de parerea a 3 dr care spuneau ca sarcina e oprita in evolutie si trebuie sa fac avort de urgenta! Si iata rezultatul dupa 9 luni de zile:o minunatie de baiat!Norocul meu a fost ca am dat peste un dr extraordinar care a mers din aproape in aproape si nu s-a grabit sa-mi spuna sec:"nici o problema:pui punct si o iei de la capat".Inca o data fetelor va spun:aveti MARE GRIJA LA CE DR MERGETI!!!!!

7+ Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca76 spune:

alinushca
mai incearca, mai ai rabdare o saptamana, ca nu-i foc.mergi la un ecograf bun.fa-ti si o ecografie intra-vaginala, sa vezi mai bine...ce sa zic...sunt extrem de trista pt tine.te pup.poate va fi totul bine.

Mergi la inceput