Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (8)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina023/alina023.jpg)
alina023 spune:
Lala, Doamne ajuta! Ce bine ca e sanatos bebicu si e bine in burtica! Sa fie bine si in continuare sa nu mai ai nici un fel de probleme!
Alina 12+ si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lala_D/Lala_D.jpg)
Lala_D spune:
Nu se stie exact de la ce a fost sangerarea . Sacul embrionar nu era dezlipit deloc, nu exista nici un fel de hematom in jurul sarcinii, bb era/ este activ, cu activitate cardiaca si dezvoltat conform varstei sarcinii ( 10 saptamanii ) , colul lung si inchis la interior, un pic moale la exterior .
M-au controlat 3 medicii ginecologi , am facut 3 ecografii cu 3 ecografisti plus ecografe diferite si tot nu am o explicatie clara.
Ceea ce am inteles a fost ca odata cu marirea uterului se pot sparge mici vase de sange care pot provoca aceste pete maronii .
Oricum datorita istoricului meu cu o alta sarcina pierduta la varsta asemanatoare diagnosticul a fost amenintare de avort si am necesitat tratament de urgenta .
Acum sper sa nu se mai repete vreodata episodul ca o sa ma duc cu capul ( ca nu eram destul
).
O zi excelenta tuturor !
Lala.
![](images/user_woman.png)
NataliaS spune:
Buna fetelor!
Mav - ia Pregnylul daca asa ti-a zis medicul . Eu am facut cate unul/2 zile si la sarcina trecuta si acum pana in sapt 11...asta e daca-i musai cu placere!
Lala - Doamne ajuta! ca sunteti bine
Irlandeza - ma bucur tare pentru tine ca incepi sa iti revii. Si mie tot pe la varsta asta 10/11 sapt mi s-au redus greturile.
Gugu - pe unde esti?????
Eu sunt bine, usor agitata cu bagajele pentru vacanta - maine merg in Corfu - yupiii! Am fost de dimineata la medic sa vad daca-mi da verde sa zbor si mi-am vazut bebele - zburda intr-una, manca-l-ar mama pe el!, e in grafic, are 12 sapt si 2 zile, in regula cu pliul nucal si mi-a zis ca de-abia asteapta sa mearga la mare
Mi-am scos analizele Toxo si CMV si mi-am mai luat o piatra de pe inima ca sunt bune ambele.
Va pup si sa aveti o sapt buna!
Natalia 11+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/natydu/my_photos
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by Lala_D
Salutare,
azi m-am externat din spital , unde am fost internata in urma sangerarilor ( petelor maronii ) de joia trecuta .
Dupa 5 zile de perfuzii am venit azi acasa si am tratament ambulatoriu pana la minim 14 saptamani
Bebe este bine, sanatos si sper sa fie asa si mai departe .
Va pup si va doresc sarcini usoare .
Ma duc la odihna .
O zi excelenta tuturor !
Lala.
Ma bucur sa aud ca esti bine acum, la fel si bebele. Ai grija de tine.
![](pupic.gif)
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
![](gravida.gif)
irlandeza spune:
Natalia, vacanta placuta sa ai. Si ai grija cu soarele.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru10+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mav/mav.jpg)
mav spune:
Lala si Natalia, ma bucur ca sunteti ok si voi si bebicii, e minunat sa citesti vesti bune!
Lala, ciudat ce s-a intamplat, dar uite ca totusi au gasit ei o explicatie cu vasele de sange.... desi te inteleg atat de bine.... ca e greu sa nu te sperii cand ai mai avut o experienta de genul asta, care nu s-a terminat cu bine....
Natalia, nu mai stiam cine imi scrisese ca a facut Pregnyl, e bine daca-mi spui ca si tu l-ai facut la prima sarcina si copilul este absolut normal, m-am mai interesat intre timp si am primit aceleasi sfaturi, sa fac tratamentul asa cum mi-a fost recomandat.
Asadar, am facut azi injectia... si m-a apucat o greataaa.... dar macar sunt linistita, totul va fi bine.
Vacanta placuta si ai grija cu soarele si caldura, mai bine stai la umbra, sub umbreluta si intreaba medicul ce crema de protectie poti sa folosesti. Sa va intoarceti cu bine!
Irlandeza, cum te simti, ai mancat azi mai bine?Intrebare pt fetele care iau Utrogestan: cum va simtiti voi colul? Ca eu am impresia ca s-a muiat cumva (la exterior, cat pot atinge eu) si parca e putin deschis, intre-deschis... poate si putin mai scurt fata de cum era zilele trecute, cand am inceput tratamentul? Sa-l sun pe dr sa-l intreb sau e o tampenie?
...Oricum, stau cuminte, nu fac efort, poate ca stau totusi prea mult pe scaun, la birou....?6+ Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mav/mav.jpg)
mav spune:
quote:
Originally posted by ginnette
Buna,
As vrea sa ma adugati si pe mine in lista cu zuze.
DN 07.07.1974 UM:01.04.2003 DPN:06.01.2008
Multumesc mult
Ginnette, bine ai venit pe
![](dc.gif)
![](floare.gif)
Te trec eu in lista, cu placere.
![](gravida.gif)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura_sp_Ioana/Laura_sp_Ioana.jpg)
Laura Ioana spune:
Ginnette bine ai venit intre zuze si sarcina usoara!
Mav grija mare cum umbli pe acolo! Pe mine m-a certat dr ca tot asa ma scocioram adanc cand puneam utrogestan si apoi ma spalam
(a doua zi) si mi se parea ca-mi simt colul jos
Drept urmare mi-a inlocuit utrogestanul cu duphaston, pe care-l iau pe gura
Natalia drum bun si distractie la maxim
Sa folosesti protectie solara, ok? Eu am primit de la nasa mea de cununie costumul de baie de cand era ea graviduta (acum 2 ani) si e intreg, imi acopera burtica, deci sunt mai linistita.
Lala ma bucur ca acum esti bine, ca ia trecut peste hopul asta! Acum sper ca stai mai linistita, ca tu parca ziceai ca nu ai cum sa iti iei un pic de liber
Irlandeza mai avem un pic si scapam de tot de greturi
Gugu nu ne mai zici nimic? Acum ne sperii tu!
Angeliq esti la plaja sau unde ai disparut?
10+
Poze Laura
Puiul nostru drag
irlandeza spune:
Ai dreptate Laura, inca putin si scapam.Eu cred ca sunt aproape de tot.
Mav, ma simt mult mai bine. Aseara am vomat, dupa cateva zile in care nu am vomat. Acum am mai diversificat mancarea, nu prea mult. Mai am totusi gustul amar in gura.
Cat despre col, eu habar n-am. Imi pun pastilutele inauntru si gata. Nu-mi dau seama daca-i moale sau tare. Incerc sa nu umblu prea mult pe "acolo". Si cand ma spal, o fac mai mult pe dinafara.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru10+