Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (8)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
Carmilia spune:
Buna la toate zuzele si sa aveti o sapt.frumoasa!
Am fost vineri la doctor si l-am vazut pe bebe,mai bine de data asta.Diseara va arat si poza,am reusit sa o scanez.La un momement dat i-am auzit si inimoara,facea bum-bum,asa tare ca mi s-a taiat rasuflarea.Era sa intreb,ca toanta,daca se aude inima mea...
Dr.mi-a zis ca e dezvoltat bine pt.cele 9 sapt.Mi-a scris si DN pe poza,11.01.2008!N-am inteles insa daca dr.introduce data UM sau ecograful calculeaza varsta si DN pe baza a ce vede el.Poate stiti voi sa-mi ziceti!
Mav,am citit si eu prospectul Distonocalm postat de,scuze,nu mai stiu cine,dar pot sa-ti spun ca am o prietena care a luat in timpul sarcinii destule,la recomandarea medicului,pt.ca nu putea sa doarma nopti intregi.Evident,e de evitat,dar nu cred ca poate face rau.Exista insa un medicament homeopat,"Sedatif PC" care se poate lua fara grija pt.situatii de nesomn,anxietate,etc.
M-a cam bagat in ceata recomandarea dr.T. pt.amniocenteza.Eu stiam ca se recomanda in caz de forta majora,cand iese ceva prost la triplul test.Asta pt.ca nu e foarte comoda si are risc,minim,ce-i drept,de avort spontan.Oricum,eu am mare incredere in dr.T. si am s-o fac daca mi-o recomanda.
Pupici la toate zuzele
Carmilia 10+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mav/mav.jpg)
mav spune:
Carmilia, ce ma bucur, ce vesti bune! Felicitari pt bebe, asteptam poza! Eu postasem prospectul medicamentului respectiv, ca raspuns pt alta mamica. Eu nu iau si nici n-o sa iau asa ceva!
...Cu analiza... vom vedea ce va mai fi?, si mie mi s-a parut ciudat sa aminteasca de asta, la anii mei (28-29), caci stiam si eu ca se face numai in anumite conditii...6+ Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
nemary spune:
quote:
Originally posted by iepurila
zuzele mele, iar vin cu intrebari:
ma adresez in special celor ce au trecut de saptamana 4, 5. Vi s-au mai muiat sanii? sau au ramas la fel de fermi ca la inceput?
ziceti ca durerile de burtica sunt relativ normale?
hai sa va spun si de ce asa multe intrebari. presupun ca sunt insarcinata. nu am o confirmare echografica iar testele de sarcina mi-au iesit cu a doua liniuta destul de palida. UM 5 mai,teste facute in zilele 5 iunie, 6 iunie si 8 iunie. de atunci refuz sa mai fac si altele de teama sa nu cumva sa nu mai vad liniuta a doua. am zis ca prefer sa ma consider gravida pana la proba contrarie.
la medic ajung miercuri si pana atunci sunt speriata.....
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
eu nu am nici acum niciun semn de sarcina, doar durerea de burtica de care am tot auzit ca este normala. sanii nu m-au durut de loc si nici nu mi se par tari. poate sa fie putin mariti in volum.
eu zic sa stai linistita si sa fie cu ochisori
![](pupic.gif)
Mari
![](gravida.gif)
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
breaz spune:
Salutare la toate fetele,
Carmilia, felicitari pt bebe, abia astept sa merg si eu sa-l vad asa bine la eco. Eu eram cea care a luat distonocalm si Mav a postat prospectul ca sa vad ca nu e indicat in sarcina. M-ai mai incurajat putin ca eram chiar stresata ca am luat. Chiar vroiam sa va intreb de Sedatif PC daca se recomanda in sarcina.
Saptamina asta merg si eu la eco sa-l vad pe bebe, sper sa fie totul in regula, ca va dati seama ca daca nu prea am avut simptome ma cam gindesc la tot felu de prostii.
Va pup si aveti grija de voi
Carmen9+
grati.ela spune:
Fetelor am vorbit cu medicul si m-a chemat la control in seara asta. Nu mai sunt balonata dar deasupra operatiei (chiar pe linia pubiana este taietura)cam la o palma simt ca si cum imi intinde cineva pieile ...nu e durere, seamana mai degraba cu usoara arsura...sper sa fie ok, de fapt...va fi bine!
nemary spune:
o saptamana usoara va doresc, burtici.
noi am fost la munte in weekend, undeva prin Vrancea. a fost f.frumos, ne-am odihnit, am si urcat putin pe munte, samburelul a reactionat pozitiv la efort, nu a fost suparat.
am inceput si eu tratamentul cu utrogestan 2/zi.
Mav, sa vezi cand or sa inceapa intrebarile din 2 parti, atunci sa te tii
Mari
![](gravida.gif)
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Carmilia spune:
Scuze,Mav,raspunsul cu Distonocalmul era pt.Breaz.Zuza si eu,de...
Va intrebam zilele trecute de ecograful dr.T.Inteleg,Mav,ca esti singura zuza care merge la el?Cum e,2,3,4D?te mai duci si la alt ecograf,la C-ta?Scuze ca insist,dar merg la dr.T in sapt.14 si nu stiu daca sa-mi mai fac programare in alta parte.Sau sa ma duc la usa dr.T fara programare chiar sapt.viitoare,cand ar trebui sa-mi masoare pliul nucal?Dr.la care am fost pana acum m-a chemat la sf.sapt.13.E chiar asa importanta eco din sapt.11?Ziceti-mi si mie,ca sunt stresata rau!
Carmilia spune:
Breaz,scuze si tie de confuzie.Sedatif PC mi l-a recomandat chiar medicul psihiatru,fara a abuza,insa,asa ca nicio grija.
Carmilia 10+
ginnette spune:
Buna,
As vrea sa ma adugati si pe mine in lista cu zuze.
DN 07.07.1974 UM:01.04.2003 DPN:06.01.2008
Multumesc mult
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lala_D/Lala_D.jpg)
Lala_D spune:
Salutare,
azi m-am externat din spital , unde am fost internata in urma sangerarilor ( petelor maronii ) de joia trecuta .
Dupa 5 zile de perfuzii am venit azi acasa si am tratament ambulatoriu pana la minim 14 saptamani
Bebe este bine, sanatos si sper sa fie asa si mai departe .
Va pup si va doresc sarcini usoare .
Ma duc la odihna .
O zi excelenta tuturor !
Lala.