Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

gata m-am programat pt 15 august, cand am exact 20 de saptamani Inca nu avea programari facute pe luna august, asa ca mi-a fost usor Deci 15 august ora 10,30 Multumesc Ancutzule

Mav chiar ca-i super comparatia! Foarte frumos spus!

10+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Mav pai Iosup lucreaza cu Tutu ,este un ecografist fff bun si cica vede tot

anca 18+

Maria
poze

www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

ancadragoman, jur ca moralul meu s-a ridicat simtitor si ca sunt pozitiva si optimista... si ma rog toata ziua pt sufletelul cel mic si am incredere ca va fi bine, dar a ramas problema cu dr... ca nu stiu la cine sa mai merg, aici aproape, e destul de dificil sa vin asa des la Bucuresti... mai ales pt ca nu pot veni singura... traficul intre Cta-Buc-Cta e infernal... trenul nu-l pot lua ca face 4-5 ore (se lucreaza la calea ferata) + cat as face prin Buc, pana la cabinet.... Daca distanta mare n-am fi o piedica... as ramane la Tutu si cred ca mi-ar fi bine.

6+ Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ancadragoman

Mav pai Iosup lucreaza cu Tutu ,este un ecografist fff bun si cica vede tot

anca 18+

Maria
poze

www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!

Adica pt morfo-fetala, Tutu te trimite la echo la Iosup? El n-o poate face? Explica-mi, te rog! Daca e asa, sa-mi fac si eu programare, din timp!

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Eu te inteleg perfect si acum tot e bine ca sarcina e mica dar cand o sa se mareasca si burta si o sa obosesti imediat,eu obosesc si cand ma duc la toaleta,scuze de expresie.Dar nu gasesti un dr la C-ta la care sa mergi?
Si daca ramai la Tutu cand o sa nasti vii de la C-ta?

anca 18+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

MAV-ULE ma alatur Ancaidragoman!!!!Si eu te urmaresc!

La Elias,se naste bine,conditiile sunt ok,personalul dragut,mult peste Constanta.Stiu o constanteanca care a nascut in februarie 2 gemene cu Tutu si a fost f. multumita.Oricum pana atunci mai e si poate gasesti pe cineva aici...Ai rabdare ,toate se aseaza in timp.
Fa pana atunci pregnilul si ia tot ce a zis Tutu ca toate au un scop...daca ii citesti toate paginile de la intrebari si raspunsuri ai sa te edifici,eu nu mai tin minte...

Hai, linisteste-te si ia-le pe rand...!

Sanatate tuturor zuzelor!

Angeliquedes!si sanatate!

Mergi la inceput

isidora esti o femeie extraordinara, ma bucur ca te-am cunoscut!
Da, e bine documentat site-ul dr T, dar abia acum l-am gasit si nu-mi permite timpul sa citesc cat as vrea eu...

Uite, pt gratiela:

"Sangerare

Poate parea neverosimil, dar sangerarile pe parcursul primelor luni de sarcina pot fi foarte frecvente (pana la 30% in primul trimestru). Exista un intreg cortegiu de cauze care conduc la sangerare, unele fara semnificatie patologica, altele deosebit de grave. Este deosebit de important ca in momentul cand observi ori ca ai chilotul patat ori ca ai o sangerare franca sa iti anunti doctorul. Petele de pe chilot sau sangerarea mica de culoare rozacee sau maronie neinsotite de alte semne nu prevesteste de obicei ceva grav. Sangerarea de culoare rosie deja reflecta o tulburare care ar putea fi serioasa. De cele mai multe ori aceasta sangerare poate sa fie data de o cervicita (afectiune a colului uterin) sau de catre viitoarea placenta care este in plin proces de implantare la nivelul peretelui uterin, aftfel ca sarcina poate evolua pana la capat fara ca episoadele acestea sa se mai repete. Este important sa faci o corelatie intre aparitia sangerarii si o anumita activitate precum sexul, efortul fizic, stresul, etc. In aceste cazuri este bine a le evita ulterior. O sangerare poate prevesti totusi existenta sau declansarea unui proces patologic grav precum decolarea oului, sarcina extrauterina, mola hidatiforma, sau chiar avortul spontan franc, mai ales daca este insotita si de alte manifestari, dintre care cea mai importanta este durerea."

Si pt toate:

"Stresul (in luna a2-a)

Avand in permanenta in minte faptul ca orice modificare a starii tale emotionale poate influenta marcant dezvoltarea embrionului, trebuie ca sa iti continui conduita mentala pe care ti-ai impus-o inca din prima luna de sarcina: relaxare si serenitate. Zambeste tot timpul, afiseaza o mina fericita (ai si de ce, vei da nastere unui copil superb), vorbeste neincetat cu copilasul tau (nu-ti fie frica de ridicol, el te intelege, nu uita ca deja activitatea creierului sau poate fi masurata incepand inca din aceasta luna), asculta muzica buna (nu manele, il va agita!), urmareste la televizor numai programe fara violenta, citeste lucruri relaxante si interesante. Incearca sa-i faci pe cei din jurul tau sa inteleaga cat de important este ambientul atat fizic cat mai ales cel mental din jurul tau (sau mai bine zis al vostru, caci sunteti doi de acum incolo), si sa incerce sa va ajute si sa va protejeze (insa nu profitati prea mult de acest rasfat, s-ar putea sa cadeti in extrema cealalta). Daca ati inceput un program de relaxare, concentrare si meditatie bazat pe yoga, tai-chi-chuan sau autosugestie, continuati-l cu orice pret, este absolut benefic pentru dezvoltarea armonioasa a embrionului dumneavoastra."

.... cica inca din luna a2-a... se pot masura undele cerebrale.... grozav, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Laura, mi-e cam frica sa incerc asa repede.Vreau sa las organismul sa se curete dupa antibioticul care l-am luat dupa pierderea sarcinii.Vreau sa treaca cam 2 luni sa vad daca ciclul este la fel, regulat si apoi sa vad cum stau cu progesteronul.Trebuie sa repet si urocultura sa vad daca am scapat de infectia aia urinara din cauza careia am luat antibiotic nestiind ca sunt insarcinata.
Daca e totul OK, nu voi mai lua niciun medicament, doar vitamine.

Mai am 2 cutii de Elevit si mai am si ceva Acid folic.E vreo problema daca le iau?

Pupici,

Ramo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ramo sper sa iti treaca frica si sa incerci cat mai repede. E chiar foarte bine sa iei elevit si acid folic, chiar inainte de sarcina.

10+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Ramo poti sa iei acid folic,este chiar recomandat sa iei cu trei luni inainte de concepere.
Iti tin pumnii

anca 18+

Maria
poze

Mergi la inceput