Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (8)
Raspunsuri - Pagina 14
mav spune:
Laura
, dar eu nu caut nimic special "pe acolo", pur si simplu, asa am simtit... Doar capsulele trebuie introduse cat mai adanc in vagin, nu? ...Si asa ma enerveaza... ca dupa ce se topesc capsulele... incepe sa se scurga substanta aia (chiar si dupa o ora de stat in pat)...
Eu, totusi, prefer Utrogestanul (vezi ca are administrare orala sau vaginala!), contine progesteron natural (daca pot sa-i spun asa), fata de Duphaston, care are didrogesteron, un fel de progesteron sintetizat (si la administrarea orala "ocazional pot aparea alterarari ale functiei hepatice manifestata prin astenie, stare de rau, icter si durere abdominala").
6+ Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
estecri spune:
buna fetelor,
sunt o mamica de iulie - august si mi-am permis sa intru la voi pe forum pentru a va intreba daca aveti idee cat costa o cezariana la dr Vladareanu de la Elias
Multumesc si sarcina usoara
pup burticile cu bebite si bebici
sorina
34+ 
poze1
poza2
uite asa cresc 23 saptamani
Gina M spune:
Buna fetelor,
zilele acestea am fost tare ocupata si nu am mai reusit sa scriu pe aici insa, v-am citit si ma bucur sa vad ca totul, este bine.Va 
Noi suntem in saptamana a 12-a si puisorul a inceput sa-si faca simtita prezenta.La inceput nu am stiut ce sa cred insa, am citit ca: cele mai multe mamici care sunt la al 2-lea , 3-lea etc, copilas simt bb inainte de saptamana a 13-a.A mai trecut ceva timp dupa ce a miscat pentru prima data iar aseara l-am simtit chiar bine in cateva randuri si sunt sigura ca, este BB!

Mai este cineva care a inceput sa simta "fluturasii" din burtica?!
Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!
Laura Ioana spune:
Gina
felicitari pt miscaretul de bebe! Dar chiar asa de repede? Deci ma pot astepta si eu peste 1-2 saptamani sa-l simt pe bebe? Doamne, abia astept!
Sorina
intreaba si tu la mamici care au nascut deja! Sarcina usoara mai departe si bebe sanatos!
10+
Poze Laura
Puiul nostru drag
mav spune:
waw, Gina, felicitari!!!!!!! Eu, desi la prima sarcina, l-am simtit pe Sebi tot pe la 12 sapt+ (nu ma credea nimeni, dar conta ce simteam eu!), iar sotul meu l-a simtit, cu mana pe burtica mea, inainte de 16 sapt. (daca-mi aduc bine aminte, sa fi fost undeva intre s14-s16)!!!!!!!! Tare nazdravan a fost si e Sebica!
De abia astept sa-o simt si eu pe Samburica cea mica!!!!
ginnette, cred ca ai scris gresit (sper ca n-a fost o gluma) data UM: 2003! In lista te-am trecut cu 2007, desigur.![]()
6+ Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Gina M spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Ginafelicitari pt miscaretul de bebe! Dar chiar asa de repede? Deci ma pot astepta si eu peste 1-2 saptamani sa-l simt pe bebe? Doamne, abia astept!
Sorinaintreaba si tu la mamici care au nascut deja! Sarcina usoara mai departe si bebe sanatos!
![]()
10+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Laura -si eu mi-am pus aceiasi intrebare insa se pare ca nu-i de loc repede din cele citite.Este posibil totusi ca puisorul nostru, sa fie ceva mai mare(si la eco' arata marisor) - nu stiu ce sa spun!
Tot ce stiu este ca misca!

Doresc sa soseasca aceste momente si la voi cat mai curand sa, putem povesti pe aceasta tema.
irlandeza spune:
Felicitari Gina, pt. bebe "miscator". Se grabeste nu gluma. Macar acum sti sigur ca totul e OK. Bravo.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
10+
Gina M spune:
quote:
Originally posted by irlandeza
Felicitari Gina, pt. bebe "miscator". Se grabeste nu gluma. Macar acum sti sigur ca totul e OK. Bravo.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru10+
Multumesc Irlandeza!

Nu cred ca se grabeste.Cred doar ca:este un copilas care s-a prins cu putere de mine, de viata.Un copilas luptator care, v-a invinge.

Este asa de frumos sa retraiesc aceste momente!Este o senzatie asa de placuta care, alunga orice temeri.
AngeliquedeS spune:
Buna, fetelor,am aparut si eu,Laura
multumesc pentru grija purtata!
Mie imi e usor greata,se pare ca eu ca de obicei sunt maipe invers decat restul lumii, cand va e voua greata eu sunt ca o floricica si cand scapati voi de ea ma apuca pe mine!
Mav, te rog mult de tot sa ma ierti ca nu am venit, sunt sigura ca te-ai suparat pemine, dar eram lesinata de oboseala dupa o zi de plaja! Sotzul meu e foarte "suparat" pe mine, spune ca abuzez prea mult de mine si fac prea mult efort,si in plus "nu iti mai creste odata burta aia ca sa nu mai umbli asa de dezbracata pe strada!"
Mav, dar nu ai fost cuminte deloc, te-ai obosit prea tare, ai grija... uffff, eu vorbesc! Bine ca ai facut injectia! Stie Tutu ce spune!
Azi am facut la fel, m-am trezit tarziu, ce e drept apoi am plecat (tot dezbracata dupa parerea sotului meu) in vizita la nasa mea,unde am stat la barfa, pe urma am mers la Carrefour cu doua prietene unde am stat vreo doua ore si apoi am avut ora la coafor... mi-am schimbat look-ul - din parul meu blond i-am spus sa imi lase suvite si restul parului l-am vopsit saten inchis, a ramas lumea cu gura cascata cand m-a vazut, e o schimbare fundamentala... Maine am sa pun poze sa ma vedeti si voi. Am ajuns acasa la 9 seara, nu va spun ce obosita.
Gina, felicitari, esti prima care l-a simtit pe bebe!!!!
Lala,ma bucur ca esti bine acum, Doamne ajuta.
Ramo, sa ramai alaturi de noi, te rugam!
Natalia, concediu placut! Sa vii cu multe poze!
Irlandeza, ma bucur tare ca iti e mai bine.
Gugu insa peunde o fi? Sper ca nu s-a intamplat ceva cu prietena ei!
Pupici,
Angelique
11+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
, bebe
Mare, Munte, Flori
Shobo spune:
Buna seara fetelor,
Am ajuns si eu la acest topic usor spre inchidere.. asteptam BB2 cu DPN 18 febr, gravi in 5 sapt. (azi am fost la dr).
Va rog frumos, cine poate, sa ne treaca si pe noi pe lista.
Multumim frumos!
Pupici si sarcini usoare tuturor!
Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si
in 5 sapt (DPN 18 febr)