Mamici de iulie-august 2007 (61)
Raspunsuri - Pagina 17
jadi spune:
Fetelor, aici e o vreme, zici ca e noapte, asa de urat ploua!
Eu sunt franta si vreau ceva dulce, mancarea nu imi mai prieste, orice as manca mi se face rau... am voie si eu sa ma plang?
Deni & Vlad & Tudor
andutzy spune:
Karligutza, mama, unde ai vazut tu pozele cu Valen ca daca nu am haladuit peste tot si tot nu am dat de ele
Fetele, are vreuna din voi aspirator cu apa? Imi puteti recomanda ceva pe partea asta?
AndraSapt32 cu Horia Andrei siDragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
liadorian spune:
quote:
Originally posted by andutzy
Fetele, are vreuna din voi aspirator cu apa? Imi puteti recomanda ceva pe partea asta?[/green]
AndraSapt32 cu Horia Andrei siDragos Alexandru[/b][/font=Comic Sans MS]
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
Uite aici o discutie chiar pe tema asta: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71630.
LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 8 saptamani!
Luna1 spune:
Fetelor eu termin acum ziua de lucru si ma duc sa mai cumpar cate ceva pt rasturnica si pt Cosmin. Maine il ducem la un parc de distractii care ii place lui mult sa-l inveselim. Oricum nu e suparat rau (copiii nu pun asa repede la suflet) si cred ca in sept il mutam din nou la vechea scoala. Asta e.
Andra erau niste aspiratoare minune acu vreo 4 ani super scumpe dar filtrau aerul, spalau mocheta etc. Dar nu mai stiu cum se numesc, daca imi amintesc revin.
Lia tu cum te mai simti?
Luna 30 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
Is the final countdown!!!
mamii spune:
andra aspirator rainbow park sau nushu cum...eu una park asha tin minte k faceau reclama prin ro
liadorian spune:
quote:
Originally posted by Luna1
Lia tu cum te mai simti?
Luna 30 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
Is the final countdown!!!
Luna, multumim de intrebare! Zile mai bune, zile mai proaste... Ma cam lasa bateriile de o bucata de vreme, dar cred ca nu-i nimic grav. Avem barbatul acasa pe post de sac de box!
LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 8 saptamani!
andicu spune:
Valen, bine-ai venit acasa impreuna cu micuta Ines! super povestea ta! pare asa de simplu!...da stiu ca nu e chiar asa si mai stiu ca te consider f curajoasa, ca si pe toate celelalte fete care nasc natural!
Karligutza, felicitari pt bebe mare si frumos! poate il nasti de 04 iulie si te infiintezi la Ambasada SUA sa cotizeze cumva...
Luna, sper sa se rezolva cu Cosmin si cu scoala! cat despre el ca fratior mai mare, s-ar putea sa devina repede omul tau de baza, cine stie cum va reactiona? mai ales ca e fetita, poate o s-o iubeasca la nebunie din prima!
Azi am fost un pic la plaja . Am luat-o si pe Less, catelusa noastra ( de fapt asta a fost scuza) si am stat cam o ora. CUm ne-am dus undeva la mama naibii, dupa statiuni, ca sa putem lasa cainii in voie sa alerge ( ca am mai fost cu niste prieteni tot cu un Golden ), nu erau de nici unele...nici umbra, de sezlonguri nu mai vorbesc sau de toalete. Asa ca am stat ca o balena pe prosop, cu umbrela de ploaie pe post de cealalta, am facut p... in tufis si am intrat cu piciorele in apa ca era calduta! cred ca avea vreo 20-21 de grade. A fost super si vreau sa mai repet experienta, da in Mamaia, sa pot si eu sta ca omul pe un sezlong la umbra! mi-a fost cam teama ca am exagerat, dar am venit repede acasa si m-am urcat cu piciorele pe sus in pat si se pare ca sunt ok! Sa nu zic ca se holbau unii la burta mea imensa de nu se poate! si-or fi zis ca am venit sa nasc pe plaja!
Andicu 35+Filip Gabriel
AMR 19 zile
Ultimele poze cu burtik
Camera bebe Filip
X-ray spune:
salutare!
abtine sa nu pup fata curajoasa,bravo valen, si lui ines,ce am mai bazait Doamne cat astept si eu clipa asta...bine dar sa nu vina mai repede de 36 de saptamani ca fac scandal
gabiarama ce draguti "iedutzi",felicitari!
si am venit de la nenea dr ieri...si fata mea a crescut ca greuceanu' in saptamana asta de la 1600 sapt trecuta are peste 2kg limita e intre 1950-2100!a crescut uniform e totul bine,eu dai si plangi acolo la eco dr emotionat si el ,mi-a zis ca nu si-a dat seama cat am fost de afectata....tocograful tot cu contractii dar mai slabe,ritmice ,cica sa nu ne speriem ca am vazut noi tocograf cu prob nu gluma....in fine colul e inchis in rest in pat si tocolitice(dar altele ca celelalte mi-au cam dat peste cap inima) pana la 36 de sapt dupa care o lasam sa iasa cand vrea ea...fluxul in arterele ombilicale e bun,placenta e cum e dar asta e se mai intampla...deci va dati seama ca am bazait ieri de bucurie instantaneu numai cand imi puneam mana pe burtica,dar desi mi-am facut pat pe bancheta din spate a masinii sa nu ma zgaltai si sa mentin pozitia orizontala cat mai mult,si pt ca tota aradul si timisoara la un loc se hotarase parca sa nasca ieri la szeged,dr era dintr-o nastere in alta si am asteptat mult si drept urmare azi m-au cam zgaltait putin contractiile,dar a fost si mai rau...si nu-i batuta in cuie cezariana dupa o lunga discutie...deci poate am si eu norocul lui valen....
mamii eu stiu cat de greu e in italia de la familia mea,te inteleg perfect...pt tine si ashera l-am rugat pe fratelele meu sa-mi trimita un sms cu adresa exacta a depozitului cu carucioare si chestii de tot felul pt bb.
alina(anya) cred ca stiai,dar anya =in maghiara inseamna mama dar exact asa se scrie,de cictit se citeste altfel.si cand ma duc la control tot timpul imi aduc aminte dce ingerasa ta ca le vad cu carnetele de gravidutze pe care scrie mare anya!te rog nu uita de esenta de ochi albastri si de bucle de la anya si pt mine...ma topesc cand o vad...
apropos de limbi straine,eu mi-as dori sa invete maghiara micutza mea am vazut acum cat de greu mi-a fost mie cand nu era sotul...eu pui de olteanca am inceput sa rup cate ceva dar sunt de coma ...asa ca am descoperit pe aici gradi cu predare in limba maghiara si engleza deci acolo va ajunge!si mai vorbeste ea cu tati in maghiara.
si iar va pup pe toate ca mai vroiam o groaza sa scriu si habar nu mai am ce....
alina 33+ cu bb Elisa
asa crestem noi
karligutza spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
karligutza, ma remarcat ca a disparut semnatura colorata. Vreun motiv anume?
Oana, era prea colorata!
asta e mai putin colorata, asa-i? e aproape-n alb si negru!
quote:
Originally posted by andicu
Karligutz, pai daca ajung in Buc cu vreo 3 zile inainte de nastere si sunt inca apta, eu abia astept sa ne intalnim! la o iesire cu ceva papa bun nu renunt niciodata! si sunteti binevenite daca vreti sa ne vizitati, ca o sa stau vreo 4 zile in spital!
Andicu, iti trimit un PM cu nr.meu de telefon. Daca vrei, il astept si eu pe al tau.
Cu mare placere ne vedem la o masa copioasa daca vom fi amandoua in stare de asta. Pentru ca si eu sunt sub semnul intrebarii cand vine momentul sa nasc... eu o sa astept semnalul natural, care musai tre sa vina pana in 6 iulie 2007, altfel merg frumusel la spital pentru inducere. ... sau te vizitez la spital, sau ne vedem la Constanta la vara viitoare sau gasim noi solutii...
quote:
Originally posted by Luna1
Va pup pe toate (inclusiv pe Karliga cu karligurutugurutza, Simo cu Matei cu cocoselul mare si pe Lavinia cu ratza ei cantatoare )
Alinutzo s-o simtit pupata fiica-mea
pi buni!!!! ia mai pup-o ca vezi tu dup'aia!
quote:
Originally posted by madabout2003
Karligutza bebelusa ta e mare!!! Felicitari!!
Mada multumesc. Creste mare si frumoasa! Iar de femurasul ei de 7.01 cm sunt mandra tare ca doar are cui semana... nu-s nici tac'su, nici ma'sa nishte pitici
quote:
Originally posted by jadi
Fetelor, aici e o vreme, zici ca e noapte, asa de urat ploua!
Eu sunt franta si vreau ceva dulce, mancarea nu imi mai prieste, orice as manca mi se face rau... am voie si eu sa ma plang?
Deniss cu placere iti ofer umarul meu; de data asta... pai ce inseamna asta? fetele intra pe forum sa se simta bine nu sa auda sclifoseli ia te rog frumos 'fii miseuri cordios!'
te pup ca se poarta si astept sa aud ca te simti mai bine... ai mancat prea multa rulada ieri, ai recunoscut si tu... poate e ceva in neregula cu regimul tau.... ia incearca un pic alimentele de dinainte de regim, daca te simti bine, mai 'abuzeaza' si tu un pic pentru starea de bine si tii regimul next time, cand crezi ca o sa fii mai bine (poate dupa ce nasti...)
quote:
Originally posted by andutzy
Karligutza, mama, unde ai vazut tu pozele cu Valen ca daca nu am haladuit peste tot si tot nu am dat de ele
Andra le-am vazut in yah.mess. ca mi-a dat photo-sharing... in alta parte nush unde exista.
karligutza
sapt.36 cu la purtator
karligutza spune:
mamii noi nu avem datele tale de UM si DPN complete... ne ajuti sa le stim sa le punem in ordine pe listuta sau sunt secrete?
andicu sunt foarte aproape datele astea .. 4 si 6 iulie, asa e..., dar as prefera sa se nasca de-o sarbatoare din calendarul ortodox ca cica sunt copiii norocosi (asa ca mine ca m-am nascut in zi de sarbatoare 24 iunie - Nasterea Sf.Ioan Botezatorul - popular SANZAIENELE) decat de-o sarbatoare 'americaneasca' ... iar peste oceane daca vrea ea sa mearga... poate se scot vizele astea nenorocite pana creste ea mare.
karligutza
sapt.36 cu la purtator