Mamici de iulie-august 2007 (61)
Raspunsuri - Pagina 16
karligutza spune:
Valen bun venit acasa! s-a umplut casa de soare acum! asa-i? ce era soare cand ati plecat in miezul noptii daca pot sa ma exprim asa, se vede din pozele cu burtica si taticul pupand burtica... dar acum, e evident ca pozele cu INES au inlocuit orice norisor cu o imbratisare si o lacrima de fericire in plus. Zau ca m-ai facut sa plec mai curajoasa la spital, citind povestea ta... o sa ma uit la poza cu Ines pe pieptul tau, la expresia fetei tale si mai ales o sa ma gandesc la imbratisarile si la lacrimile ce vor curge dupa ce nasc! eu una vreau sa iti multumesc ! nu vreau sa mai citesc povesti inspaimantatoare! optimismul e de baza inainte de a da nastere unui omulet!
karligutza
sapt.36 cu la purtator
liadorian spune:
Hehe, pai daca vorbim de tatici emotionati, am si unul acasa! Unul care nici pana azi nu si-a putut face curaj sa intre cu mine la o eco sa-si vada domnita. De ce? Pentru ca se teme!!! Pentru ca va vedea acolo pe cineva mic si fragil si nu va sti cum sa reactioneze. Eu l-am tot rugat sa-si faca un pic de curaj si sa ne insoteasca la o vizionare, mai mult in ideea ca va pierde o experienta unica si chair n-as vrea. Si de data asta a promis ca vine data viitoare!
LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 8 saptamani!
karligutza spune:
quote:
Originally posted by Simo78
Karligutza cred ca despre cartierul meu e vorba, ca e festivalul berii aici. Si e atat de galagie, incat cred ca au fugit toti cainii in centru.
Simona 31+ Matei Hisham
Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.
mey, EU NU stau in centru
cred ca vorbim de caini diferiti totusi... ma indoiesc ca sunt doar 2 in toata tara! din ce am putut eu distinge aseara, erau 2 caini vagabonzi, care latrau cu randul! ce sa zic? civilizati si ei intr-un fel! ca doar suntem in UE
karligutza
sapt.36 cu la purtator
Timi07 spune:
Buna dimineata la toata lumea!
Valen-felicitari si multumesc ca mi-ai dat curaj, ca dupa strigatele ce le-am auzit cand am fost la cursul de prenatal parca nu-mi mai venea sa nasc.
La Dublin e soare si cald, ceea ce se intampla rar asa ca dupa micul dejun + cafa noi fugim afara(numa sa nu vina norii)
O zi frumoasa va doresc!
Timi
32+
lorinaoo1 spune:
Nico si eu urc scarile f greu, eu stau la IV Si pe mine ma dor talpile f tare, dar cel mai aiurea e dimineata cand ma dau jos din pat, parca as avea mii de ace in talpi
Simo eu cred ca nua au fugit cainii din Tudor, doar ca au stat cuminti in ideea ca poate le cade si lor un mic, ceva de la festival. Si ca tot vorbeai de placinte... zilele astea a fost un miros de coptura dulce pe la mine prin cartier , uite asa imi mai aduc si eu aminte de copilarie
Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 35+
madabout2003 spune:
Valen bine ai venit acasa! pupicei pentru Ines si Sarah! Apropo de reactia surioarei, eu nu am nici o experienta dar am citit ca pentru sora/fratele cel mare venirea unui frate/sora e ca si cum sotul ar veni intr-o zi acasa cu fosta lui prietena si ne_ar spune ca o sa locuim impreuna !! Si in plus fosta nu ne ajuta cu nimic ci incepe sa isi faca ccc cafele si sa se uite la televizor!!! ... cam asta simt juniorii cand le aducem fratiorii, surioarele asa ca trebuie sa avem grija de sufletelele lor!! Aa si sa u uit m_ai mai linistit cu nasterea, pare asa usor...
Lavinia ieri am baut ceaiul de cirese si parcami se mai desumflasera picioarele, dar azi sunt la fel!!! La tine a functionat mai bine?
Karligutza bebelusa ta e mare!!! Felicitari!!
MADA 28+, cu Emily
Noi doi+1
Luna1 spune:
Valen, bine ai venit acasa! Pupici multi pt Ines dar mai ales pentru Sarah, pentru care mi se rupe sufletul si ma gandesc si acum cum va reactiona Cosmin care fiind mai mare nu va avea reactii necugetate gen "n-o atinge" insa sunt sigura ca ce va fi in sufletelul lui.... Of, lasa ca trec toate,se adapteaza ei si sunt absolut convinsa ca e mult mai bine pentru ei sa aiba fratiori/surioare decat sa fie singuri.
Eu azi sunt putin cu moralul cazut, cand ne-am mutat in casa noua in sept-oct anul trecut l-am mutat si pe Cosmin intr-o scoala noua desi ar fi putut ramane la cea veche care nu e foarte departe dar am zis sa fie mai aproape. Azi a venit sotul meu cu el de la fotbal si mi-a zis "ti-a zis Cosmin ca Alfie (prietenul lui de la scoala) nu se mai joaca cu el, si i-a zis sa nu se mai apropie de el?" Nu stiam asa ca l-am intrebat pe Cosmin si mi-a zis ca ieri acest baiat i-a zis ca nu se mai joaca cu el si fiind foarte popular si ceilalti baieti din clasa i-au zis la fel ca nu se mai joaca cu el, iar el statea si-mi zicea ca n-are nici un prieten. Si acum plang de suparare, va dati seama ce respins se simte, adevarul e ca nu s-a adaptat deloc la scoala asta, dincolo era o alta categorie de copii (parintii facand parte din alta categorie de oameni, unii mai religiosi, altii preocupati de arte) iar aici nici eu nu vorbesc cu nici un parinte (nu ca nu vreau dar simt ca n-avem nimic in comun) nici Cosmin nu e integrat cum trebuie dupa aproape un an de scoala. Dincolo era printre cei mai populari aici uite ce pateste.
Nici nu stiu ce sa fac, m-am gandit sa ii invit copii acasa (sa-i mituiesc practic) insa scoala in sine ramane o problema. Sotul meu zice sa-l mutam inapoi dincolo dar ma gandesc ca totusi il aiurim de tot. Offff....
V-am facut capul mare. Va pup
Luna 30 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
Is the final countdown!!!
mamii spune:
luna nasoala situatie cred k iti e tare greu......vb cu tati si hotarati..il puteti intreba si p cel mic ..sau doar sa ii bateti un apropo gen unde iti placea mai mult..?nush ce sa zic...
fetelor eu ma ingrash shi cu aer pe cuvantu meu1:( ce sa fac sa nu ma mai ingrash nici makr nu mananc asha mult mananc normalsi totul se depune!....vreo idee cineva?
Simo78 spune:
Luna....copii pot fi foarte cruzi uneori, fii alaturi de Cosmin, sa stie ca acasa e tot favorit
Si daca el se simte mai bine in colectivul de la cealalta scoala, nu cred ca il zapacesti daca il muti.
Simona 32+ Matei Hisham
Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.
Luna1 spune:
Fetelor va multumesc, am sa va spun cum am rezolvat pana la urma.
Acum ma strofoc sa gasesc o modalitate sa-l "mituiesc" azi, adica sa-l duc prin locuri care ii plac si sa-i cumpar ceva care sa-l faca fericit. Acum e la inot cu sotul meu si sper sa se simta bine. Binenteles ca asa imi spal si eu constiinta si ma simt mai bine.
Va pup pe toate.
Luna 30 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
Is the final countdown!!!