Mamici de iulie-august 2007 (61)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Valen bine ati venit acasa, sa fiti sanatoase si iubite Felicitam si proaspatul tatic, asa ca sa nu se simta neglijat si pupici si lui Sarah - sunt sigura ca se va obisnui cu surioara ei si cu locul 2

Oana nu e vorba de scoala aia pe care o stii si tu, D fere', brrr. E vorba de o scoala la care am lucrat 3 ani, "I. Holban", si de o clasa pe care am luat-o dintr-a noua si am lasat-o chiar inainte de bac M-a impresioant si m-a uns la suflet reactia lor de aseara cand am intrat in sala de festivitati (= cantina scolii ) - incepusera toti sa vocifereze, desi onorabilul domn director tinea un discurs

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Valen, bun venit acasa! Felicitari pentru frumoasa Ines, cu siguranta ea si Sarah fac o pereche grozava!

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 8 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Buna dimineatza . Valen, foarte frumoasa si emotionanta povestea lui Ines . Bine ati venit acasa si sa dea DD sa fie bine si de acum inainte.

30+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

welcome home girls

goood morning everyone 3 in 1 slab anyone???=))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

salutare.
azi am schimbat si eu prefixul si sunt cat se poate de fericita. in sfarsit am si eu 30 de saptamani. daca bb-lina mai sta in burtica inca 8 e foarte bine.
ma duc sa citesc din urma sa vad ce ati mai facut

nico30+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Buna dimineata!

matinala si eu si bebe... parca am avea puricei la picioruse... si eu m-am fatait un pic prin casa de dimineata, dar si bebe in burtica...

va spuneam de concluziile cu care am plecat ieri de la consultatie;un lucru e clar: daca nu se intampla nimic pana pe 6 iulie, pe 6 iulie ma prezint frumusel pt.inducere! placenta e maturata in gradul 2 spre 3, bebe a crescut frumos, are femurash de 7.01 si capsor de 9,09 cm... deci creste frumusel 4 saptamani si daca vrea sa vina ea mai repede, mami e pregatita, daca nu, ii facem invitatie speciala pe 6 iulie.

am emotii, dar sunt confuze... amestecate! si bucuroasa, si fricoasa.... intr-un cuvant englezesc care mi se pare mai cuprinzator decat "emotinantul nostru" ... "i'm a little bit nervous" etc... stiti voi sentimentele... ca doar nu vorbesc cu taticii cu toate ca si taticutzul intelege prin ce trec si ma soarbe din ochi sa ma inteleaga si mai bine; dragul de el !

karligutza

sapt.36 cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

karligutza si tati meu e emotionat....:) si ma intelege si el cum poate de 'i'm nervous about it' dar knd il intreb bine te duci tu sa nashti?! stramba din nas=))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Valen bun venit acasa! Multumesc de povestea incurajatoare, faci totul sa para usor si simplu (desi se stie ca nu-i chiar asa , dar eu una asa sunt, trebuie sa ma duc acolo cu inima deschisa, sa STIU ca totul va merge bine, ca altfel satu acasa si imi plang soarta)...asa, ce zicea,?

Si nu te speria de reactia Sarei, e o schimbare majora si pentru ea....si uite Tudu al lui Gabi ...pana la uram s-a transformat in baby-sitter, desi initial vroia sa scoata ochii juniorului.

Un pup mare si apasat!

EDIT: Otilia da un "enter" printre aia care arunca flori, ca s-a latit pagina ca o placinta! Placinta....yummmm

Simona 32+ Matei Hisham

Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.

Mergi la inceput

valen ma bucur ca esti acasa. mi-a placut tare cum ai povestit. parca eram si eu acolo asa ma prins povestea. de fapt cred ca nu mai am rabdare. asi vrea sa treaca saptamanile mai repede si sa-mi vad si eu fetita mea. sarah isi va iubi surioara dar it trebuie si ei ceva timp pana se obisnuieste. sa fiti fericiti si sanatosi toti patru.

nico30+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

mai am si eu o problemuta si poate ma ajutati. uneori ma simt destul de bine si incerc sa fac putina miscare. adica ies afara. aseara am iesit cu sotul si copilul la cumparaturi, cu masina, deci am mers doar prin magazin si m-am miscat ca melcul. au inceput sa ma doara tare picioarele desi nu sunt umflate. la urcatul scarilor ma tin de balustrada ca sa pot urca. alex a ajuns in casa, iar eu eram doar la etajul 1 asa ca saracul s-a intoars dupa mine sa-mi dea mana ca ma dor picioarele si nu mai ajung acasa. m-a dat gata piciul, dar tot nu inteleg de ce nu pot sa urc si eu trei etaje. mai pateste cineva asa?
si dimineata m-am trezit cu picioarele amortite, ca sa nu mai vorbesc de carcei. de azi incep sa iau magneziu poate ajuta.

nico30+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput