Mamici de iulie-august 2007 (61)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Andicu multumesc de aprecieri...
... vreau si eu la mare! in locul tau as mai fi stat cu picioarele in apa de la malul marii de fapt numai acolo as fi stat, insa acum inteleg perfect si partea cu sezlongul... dar dupa ce scapam de burtik putem sta numai in apa?

... si mai am o misiune de indeplinit... am promis ca ma uit la pozele cu camera bebelushului tau... uite-acuma fug

karligutza

sapt.36 cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

karligutza din pakte nici eu nu mais htiu data exacta a um...shtiam k imi vine regulat... dupa creieri mei ar fi pe 14.10.2006..... acu cand nasc nici asta habar nu am ( este strigator la cer shtiu dar bebe e cu 2 saptamani inainte!si asa a fost mereu plus k mi.a zis k e si cam lunguletz...asha k nu se shtie kt vrea sa stea in cuib!)dupa UM acum am 34 dupa ecografie 36)DOAMNE CE APROAPE SUNT oricum dupa instinctele mele eu nu cred k va mai sta mult in burtik da cine shtie

fetele intrebare...credeti k e vre.o problema dak ash vrea de ex sa nasc la un spital la kre se ajunge cam greu din cauza traficului?! mai exact cam o ora jumatate ??

p.s. mi s.au umflat gleznele:(((

Mergi la inceput

Andicu gataaaaaaaa... scurt pe doi! am vazut tot! m-a incantat tot!
si am de facut o precizare! am mai vazut si un loc pentru bebe 2
l-ati vazut si voi, asa-i?
camera cu tot ce e in ea.... (cu tonurile de culoare din peisaj... felul in care ati amenajat toate lucrusoarele....) e f.spatioasa, aerisita, curata, minunata! tot ce trebuie unui copil mic si apoi mare! bravo mey parinti frumosi si iubitori! o sa fie Filip un baietel rasfatel si cumintel... eheeee...

karligutza

sapt.36 cu la purtator

Mergi la inceput

mamii asa e, esti f.aproape de final, fie dupa UM, fie dupa eco... si ce e si mai bine e ca ai 21 de ani si ca o sa nasti foarte usor (asa se zice, ca nasti mai usor cand esti mai tinerica... si la 21 de ani esti 'ptiu' sa nu fii de deochi... tinerica!!!!) insa fiind la prima sarcina o sa dureze un pic pana chiar iese bebe afara, asa ca 1 ora jumatate pana la spital nu mi se pare chiar mult (uneori si in Bucuresti poti sa faci 2 ore pe un drum pe care la orele fara trafic mergi in 15 minute)... fii curajoasa si optimista!

karligutza

sapt.36 cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Hielou frumoaselor,

Sunt pe aici, va citesc din umbra.

Aseara am avut niste contr cam dureroase de m-a luat cu transpiratii si tremurat numai la gandul ca s-ar putea sa nasc. S-au calmat dupa o pastiluta minune (care da palpitatii si tremuraturi) dar cred ca incep sa dezvolt o teama irationala de nastere si nu stiu daca voi putea s-o tin sub control la mom respectiv. O sa vorb cu dr sa vedem ce zice, daca ma poate ajuta cu ceva.

La ultima vizita l-am intrebat pe dr despre celule stem si s-a mirat ca nu stiam deja ca se face in belgia. Pai de unde sa stiu, scrie in stele? Deci se poate face donarea de sange din cord ombilical fie catre o banca comuna (si asta e gratis, va fi folosit de primul pacient compatibil) fie catre o banca privata unde va fi pastrat pt noi (iar asta e contra-cost, destul de scump dar facibil).
Eu inclin s-o facem pe cea privata, sotul inca se mai gandeste dar we acesta trebe decidem. Din pacate suntem la limita cu timpul, mai ales daca nasc imediat dupa de-cerclaj, nu stiu daca vom avea timp sa primim kit-ul si toate actele si mi-ar fi ciuda sa ne hotaram ca vrem si sa nu o putem face din lipsa de timp, ar fi stupid.

Jadi, imi pare rau ca te simti naspa, sper sa fie ceva trecator. eu sunt asa de la inceputul sarcinii, deci te intelg perfect.

Valen, bine ati venit acasica, asteptam pozele cand ai timp. Pupam fetele frumoase, cuminti si curajoase.

Luna, distractie placuta cu Cosmin. Neplacuta situatie, baiatul acela nu a zis si de ce nu vrea sa se mai joace cu el? Intrebati-l si pe Cosmin ce ar prefera ca e suficient da mare sa inteleaga ca voi nu vreti decat ce-i mai bine pt el, plus ca se simte bagat in seama si-i creste increderea in sine.

Alina, felicitari pt bb Elisa care creste bine, bravo. Tie iti doresc cat mai putine contr si rabdare multa.

We placut in continuare,

Anto 35 cu siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

karligutzanu imi e ink frik pt k am visat k nasc ushor ...dar incep sa cred k ma inshel din cauza kilogramelor acumulate ....ma ingrash shi respirand! spitalul e langa vatican acum depinde knd ma apuca sa nasc! pt k acolo nu numai k e trafic e efectiv blocat in unele zile etc etc.....Am uitat sa specific ca (scz cacofonia)caruciorul este bleu
Si acu chiar dak imi e frik nu ca mai pot da inapoi sper doar sa fac fatza fara epidurala Doamne ajuta!ma sperie acu ala in spinare:(

Karligutza vad k si tu esti pe aceeasi unda cu mine poate nashtem in aceeashi zi

off off mai mai....o seara placuta la toata lumea eu il ashtept pe tati sa ma scoata la inghetzatzoaie

p.s mama la prima nashtere a nascut in 4 ore cu toate contractiile cu tot travaliu cu rupt apa ...Poate o moshtenesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

eu scriu si pierd tot ,fac o incercare

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 33+
poze Iosua

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

de ce nu-mi apar mesajele???????????????????

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 34+
poze Iosua

Mergi la inceput

ma scuzati,au aparut,da ce dureaza atat,domle?
Valen,bine ai revenit acasa,refacere usoara si bebita cuminte si papacioasa....povestea nasterii tare frumoasa,si emotionanata...si eu am nascut cu peridurala,si acum am hotarat acelasi lucru,asta in cazul in care bebe se intoarce,daca nu tot peridurala,dar cezariana...
ANTO,SANATATE MULTA,HAI CA MAI E PUTIN,ASTEPTA TE RUGAM LA RAND

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 34+
poze Iosua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Deni sorry ca te simti rau ...ti-o fi cazut ceva greu la stomac...sau o fi de la caldura (se mai intampla si de-astea). Uite un mare si apasat, sa treaca!

Alina.a ce bine ca bb Elisa s-a hotarat sa mea zabovesca cu nasterea

Oana ...se vad!

Anto si succes cu de-cerclajul.

Pe mine ma incearca sentimente "amestecate" cand vad ca va apropiati de nastere....Norocul meu ca-s mai pe la mijlocul listei si o sa fiu doza de povesti de nasteri (da voi sa scrieti frumos, sa nu se teama nimeni...partea urata a nasterii o s-o povestim noi cand trecem la scutece,ok?

Simona 32+ Matei Hisham

Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.

Mergi la inceput