Mamici de iulie-august 2007 (61)
Raspunsuri - Pagina 19
X-ray spune:
simo cica m-am hotarat sa nasc la 40 de saptparca ar fi dupa mine...
alina 33+ cu bb Elisa
asa crestem noi
otim spune:
Simo - upsss , nu mi-am dat seama , data viitoare voi tine cont ( la mine arata normal asa ca dau vina pe mozilla )
nma - nu esti singura , noi stam la etajul 4 si aproape la fiecare etaj ma opresc sa-mi "trag sufletul " cam la fel patesc si daca fac o plimbare mai lunguta .
jadi - nu am apucat sa citesc bine mesajul tau ca si la Timisoara cerul s-a innegrit si a inceput cu traznete si fulgere de mi s-a inchis calculatorul ( mi-a si fost teama ca s-a dus pe apa sambetei , dar din fericire nu ) si atunci sa ma vedeti ca aveam si haine intinse afara pe sarma .... (desi la noi e interzis ca altfel ne amendeaza politia comunitara ) , bineinteles ca ai voie sa te plangi aici la noi ca sa incercam cat de repede sa te inveselim
alina.a - felicitari pentru astfel de rezultate si DD sa-ti asculte rugamintile ca bebe Elisa sa mai stea in burtica cel putin 3 saptamani iar apoi sa vina pe lume sanatoasa si voioasa .
mamii - si nu te lauzi cu ce vizite aveti ..??? Cum cine Bush ???
Otiliainceput 31+Laurentiu
andicu spune:
Hello .
AM facut o mica pauza de preparari ca facem un gratar mic ( si culmea culmilor! nu prea mi-e foame ).
Alina, ma bucur tare ca stai bine la capitolul burtik si Elisa a crescut cum trebuie! la mai bine si la mai mare!
Karligutz, dupa ce nastem si eu sper sa stau cat mai mult pe langa/prin apa! multumesc de aprecieri!
Mamii, plimbare placuta si pofta buna la inghetata!am citit din urma si ...moaammaaa ce tanara esti! bravo tie! o sa fii o mamica tanara si frumoasa si prietena cu copilul tau!
Deni, vorba Karligutzei, de la tine eu cer numai voie buna si veselie! asa ca, fa bine si revino-ti la normal! si ca sa te incurajez ( ca ma incurajez si pe mine acum..), hai ca mai e putin si scapam de greu! ..si dam de un greu mai mare, da' mai frumos!
Andicu 35+Filip Gabriel
AMR 19 zile
Ultimele poze cu burtik
Camera bebe Filip
otim spune:
quote:
Originally posted by andicu
Hello .
AM facut o mica pauza de preparari ca facem un gratar mic ( si culmea culmilor! nu prea mi-e foame ).
Andicu 35+Filip Gabriel
AMR 19 zile
Ultimele poze cu burtik
Camera bebe Filip
si sa intelegem ca ne chemi si pe noi in ajutor la mancat gratare ...venimmmmm
Otiliainceput 31+Laurentiu
karligutza spune:
alina.a... eu-s cam zapacita... dar m-am gandit si eu la tine de cand ai scris ultimul mesaj insa nu am apucat sa iti zic nimic. Stateam si ma gandeam ca inainte ca sa te internezi de urgenta in saptamanile trecute, erai f.bine si vesela si optimista, nimic nu parea a fi in neregula sau cel putin nu ne-ai transmis nici un pic de panica... tocmai de aceea cand am auzit ca ai ajuns de urgenta la spital eram socate pe aici si ingrijorate. Acum ca tu singurica spui ca esti mai bine si ca bebe va sta acolo pana la 40 de saptamani nu ne face pe noi restul decat sa credem si noi mai departe in evolutia ok a bebelushului pana la termen. Sunt intr-adevar probleme in sarcina, dar nu multe dintre noi au ajuns la urgenta, asa ca eu zic ca de la voi putem lua tot optimismul si curajul si sa nu mai plangem degeaba pentru stiu eu ce probleme minore. Bine ne zicea mami de Anya, suntem gravide, nu bolnave!
Eu te admir si iti doresc sanatate si bucurii ca din poze esti o fire f.vesela! si chiar asa ar trebui sa ramai si in secunda in care nasti. Pana la urma nasti natural? sau cezariana, sorry, dar am uitat...
karligutza
sapt.36 cu la purtator
andicu spune:
Oti, veniti mama, ca se gaseste pt toate! acum am cam terminat ce-am facut azi, dar la putina curte e rost de gratar in fiecare zi!
Andicu 35+Filip Gabriel
AMR 19 zile
Ultimele poze cu burtik
Camera bebe Filip
jadi spune:
Neata, eu iar sunt coapta de somn, mi-a facut baiatul aseara o mica reprezentatie, ce inseamna sa fii baiat obraznic sa te scoli din somn si sa nu dormi 2 ore de la 1 la 3 si sa nu stii ce vrei sa faci.
Deci nu ma mai plang, sunt bine, am avut o pasa mai proasta ieri si atat! Vad ca m-ati certat asa ca m-am cumintit!
Alina.a ma bucur ca sunteti bine si ca a crescut cea mica. Dupa cum zicea si dr. mea, copii astia cresc pe paliere si se pare ca ai nostrii au avut paliere mai slabe .
Andicu roaga-te sa fie vreme frumoasa si mergem si la plaja! Pun la dispozitie dusul si toaleta din camera .
Ma duc sa fac lista de cumparaturi si astept sa se trezeasca sotul si sa dam o fuga pana la carrefour!
Deni & Vlad & Tudor
lorinaoo1 spune:
Meeeyyy, da' numai la mine se intampla? Ieri dupa 12 nu am putut deschide forumul, frate... desi alte pagini pe net se puteau deschide
Mada vad ca si la tine e la fel, adica de dimineata tot cu picioarele umflate ne trezim. Poate dupa o folosire prelungita ne mai remediem
Eh, imi amintesc de intalneala cu iesencele mele dragi, cand inca purtam verigheta si chiar nu era nicio problema sa o scot de pe deget si sa o pun la loc... ce vremuri...
Deni ai inteles, da? Tu nu ai voie sa fii plangacioasa sau demoralizata, nu de alta da' rastorni ordinea pe forum
Alina.a important e ca printesica ta creste nestingherita, e o luptatoare, ca neplacerile si necazurile trec pe langa noi si vom pastra doar o vaga amintire cand ne-om vedea cu mogaldetele langa noi. Pupici tie si printesei.
Lunita eu cred ca nu trebuie sa-ti faci probleme in ce-l priveste pe Cosmin. S-ar putea sa fie asa de ocrotitor cu cea mica si un ajutor de nadejde de ai sa ramai surprinsa.
Eu cred ca sunt "dusa" cu capul , dar de cand am venit de la eco simt asa o dezamagire si o ingrijorare. Adica ma ingrijoreaza faptul ca a luat putin in greutate (inainte era la zi cu greutatea), ca masuratorile craniului sunt in urma cu vreo 3 sapt (inainte era in urma cu 1 sapt si jumatate) si, colac peste pupaza, nu era dr mea acolo sa-mi explice sau sa ma linisteasca, abia maine poate ma primeste in spital, cand e de garda Poate nu e nimic, dar mi-e totusi teama sa fie creierasul insuficient dezvoltat. Acu' eu stiu cum e sa lucrezi cu copii cu handicap si fizic si mental, 3 ani de zile am colaborat cu ei si am incercat sa-i inteleg, sa le inteleg nevoile. Mi-e asa o teama
Si mai de ras un pic... ieri am fost la veterinar si am tuns cainele pana la piele. Acu arata ca un soarece . Are un bot ascutit si niste labute ca niste bete, ce mai... e caraghios Era asa de vioi dupa ce a scapat de blana
Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 35+
jadi spune:
Lavinia, nu cred ca trebuie sa te impacientezi, la varsta asta deja toate masuratorile ecografice nu stiu daca mai sunt relevante, copilul este mare, e inghesuit si este greu sa masori exact. De exemplu la mine la 32 de saptamani statea lipit cu fata de uter, l-a sucit dr pana a reusit sa masoare craniul.
Eu in continuare sunt in urma fata de DPN dar nu mai disper, e copilul mai mic. Si nici Vladut nu a avut capul mare, avea o gamalie de cap, ma speriasem in spital, erau copii cu niste capete pe langa al meu si sincer, nu ca ar fi copilul meu dar e dezvoltat mental.
Si mai este si un secret, la masuratorile ecografice trebuie sa fii expert sa masori din gri in gri, daca ciupesti un pic mai mult din contur iese copilul mai mic .
Deni & Vlad & Tudor