Mamici de iulie-august 2007 (61)
Raspunsuri - Pagina 20
karligutza spune:
buna dimineata
e cam tarzior, asa-i, dar daca eu acum am facut ochi, asa va salut ragusita in glas de somn ...
spor la cumparaturi dna. jadi si cred ca Vladutz o fi fost mai agitat pen'ca s-a gandit ce face el la mare pe plaja fara o partenera de joaca ca Anyutza... normal bietul cavaler sa-si faca ganduri d'astea, ce numai tu sa ai emotii cateodata? si sa nu poti dormi noaptea?
Lavinia sa stii ca n-a mers forumul nicaieri. Deci nu ai avut probleme locale... ci la toata lumea s-a intamplat asa, stiu eu... am verificat la mai multe persoane .... apoi avem si noi o rugaminte la
Dragii nostri ADMINISTRATORI de FORUM
macar anuntati cu putin timp inainte (o zi/o ora) orice intrerupere/nefunctionare a forumului intre orele xx.00 si yy.00
corect?
si inca ceva mey Lavinia, nu cauta nodul in papura taman acum. De ce nu esti tu cuminte? Lasa prostiile si gandeste-te ca atata timp cat tu te simti bine si papi sanatos, bebe ia de la tine tot ce ii trebuie, cat ii trebuie si doar nu vrei neaparat sa faci vreo dolofana, ce asa un pic mai "slim" nu merge? o sa o aibe in vizor nishte flacai ca Vladutz mai incolo'sha... Sanatosi sa fie, ca grasi nu e chiar o lauda! (asta o stiu de pe pielea mea... si evident eu zic "grasa si frumoasa" dar cel mai bine e sa fim sanatoase!)
pupicei
karligutza
sapt.36 cu la purtator
karligutza spune:
asa, ma duc si eu un pic pana la piata... rosii, castraveti, morcovi (ca sa mai am ce rontai...) si mai vad eu.
dar am o curiozitate, unde sunt mey toate fetele? restul fetelor? ce chiar toata lumea e in weekenduri la munte si la mare? hmmm, voi cred ca ne pacaliti si de fapt trageti toate cate un pui de somn zdravan ... harnice nevoie mare in timpul saptamanii, dar in weekend cele mai lenese... o fi din cauza ca e balonul asta portocaliu ?????
karligutza
sapt.36 cu la purtator
Ashera spune:
Buna dimineatza burtici . Duminica e o zi foarte frumoasa ptr noi, ptr ca SCHIMBAM SAPTAMANA ! Va pupicesc si fug sa citesc din urma.
31+
Christian
lorinaoo1 spune:
Deni, Karli uite de asta va iubesc eu pe voi si pe toate fetrele care gasesc un cuvant bun de spus Va multumesc pt vorbele bune. In sinea mea stiu ca aveti dreptate si chiar eu sunt cu ideea ca un tipar nu trebuie sa fie ca patul lui Procust pt cei ce nu se incadreaza, suntem unici, asa, gata, mi-am revenit Aveti un tort de inghetata de 2 kg de la mine , numai sa stiti ca am ciupit si eu putin din el
Anya cred ca a ajuns esenta de bucle si ochi albastri + gurita dulce-dulce si la mine, cel putin in vis, pt ca mi-am visat bebelina, sau cel putin asa credeam eu, ca e bebelina mea
Karli celelalte fete cred ca s-au refugiat la umbra, la aer curat pe undeva sau s-au dus la apa marii, ca Andicu
Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 35+
mamii spune:
neatza fetele.....
eu am avut pana acum o zi si o seara foarte nasoale
am facut si eu ieri putintik mishkre am ieshit la inghetzata dupa cum prea bine shtiti ...si knd am ajuns aks poc ma loveshte o durere de coaste... dupa asta knd ma pun in pat poc imi intepeneshte spatele si dupa toate astea ma dureau si picioarele kre erau umflate k 2 butuci ! Acum ma simt k si cum ash veni de la sapa...dar makr nu mai am picioarele umflate.
Pheewww sa avem un weekend placut toate
p.s multumesc de comlpimente fetelor
p.s.2 colac peste pupaza mi.a reaparut si candida
Simo78 spune:
...nu-s lenesa da am dormit prost tare din cauza festivalului (azi e ultima zi )
Lavinia eu am pus la capatul patului, sub cersaf o patura-impaturita in mai multe...e mai bine, nu ma trezesc cu ele chiar de caprioara, dar macar pot pasi fara sa vad stele verzi. Acu caut o metoda si pentru palme, ca sunt asa umflate degetele incat nu mai pot inchide pumnii. N-ar fi o tragedie, dar ma deranjeaza cand tin mouse-ul
O zi buna si linistita va doresc!
Simona 32+ Matei Hisham
Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.
AndraZ spune:
Neata neata pe racoare!
Am reaparut dupa o absenta indelungata si partial motivata. De cand nu ne-am mai "auzit" am intrat in prenatal si am stat cumintica la pat ca incepusem iar sa o iau razna cu umflatul, dar a trecut. In plus, vreo saptamana am fost plecata la mama la Buzau, caci sotul a fost intr-o delegatie.....iar in tot acest timp ne-am reparat laptopul, dar am acces la el din an in paste pt ca sotul meu este in sesiune si are nevoie de el. De saptamana viitoare incep sa renovez dormitorul (care e si camera lui bebe), iar peste 2saptamani mergem la control si apoi la eco. In rest suntem ok: si eu si bb crestem: ea in greutte eu in burta .
Alina.a ma bucur ca esti acasa si ca totul este bine. Nici nu ma gandeam ca poate fi allfel. Cat despre bebelina ta, vb cu ea si explica-i ( cel putin eu asa fac) ca tre' sa stea in burtica pana intra in saptamana 38...apoi poate sa iasa linistita. La mine vad ca functioneaza treaba ca asa tot vb cu ea de vreo 7 saptamani si vad ca ma asculta
Lavinia, grijile tale sunt normale in aceasta perioada a sarcinii asa ca trateaza-le ca atare. Si eu am cosmaruri de genul asta, dar imi trec repede cand ma andesc ca daca ar fi fost ceva s-ar fi vazut pana acum la ecografie si ca dr nu s-ar fi riscat sa nu souna ceva. asa ca hai fii optimista ca totul va fi bine si ca bebelina va fi sanatoasa.
Karligutza, uite ca eu incerc sa ma tratez de leneveala. Sa vad cat ma tine
Andra
34 s Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
Mara Teodora
andicu spune:
'Neata si de la malul marii! n-am ajuns inca la plimbare pe acolo pe ziua de azi, dar mai e pana diseara!
Eu in we intru mai rar ca am sotul liber si sunt fericita ca nu mai stau singura toata ziua, drept pt care ma lipesc bine de el si precum umbra il urmez peste tot!
Lavinia, eu zic sa nu te mai ingrijorezi, ca daca era ceva serios ti-ar fi spus dr de datile trecute! si apoi nici ecograful ala nu mai citeste asa bine spre sfarsitul sarcinii. Am inteles ca dau erori mai mari pe ce creste bebe. Eu sunt sigura ca bebe e bine si tu relaxeaza-ti si gandeste-te ca mai ai putin si o sa-ti tii comoara sanatoasa in brate!
AndraZ, . Ma bucur ca sunteti bine!
Deni, sigur o sa fie vreme frumoasa! si am noroc ca noi avem birourile in Mamaia, asa ca al meu sot ma poate aduce cand e nevoie!
Vorba lui Mamii, asa ma simt si eu, de parc-am fost la sapa aseara! ma doare salele , si abia ma misc. M-am cam ingrijorat aseara, de fapt, ca ma durea mijlocul cam ca la ciclu, dar mai usor si fara sa mi se intareasca burta. Am luat un no-spa si am uitat. In schimb, am visat ca eram in baie si pierdusem dopul gelatinos . Culmea era ca ma simteam calma si stiam ce an de facut! Sper sa fie asa si in realitate de s-o intampla!
Andicu 35+Filip Gabriel
AMR 18 zile
Ultimele poze cu burtik
Camera bebe Filip
oaana spune:
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 34+
poze Iosua
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
AndraZ spune:
Andicu, bine v-am regasit! Vad ca mai aveti putin pana la marea intalnire asa ca eu cred ca tre' sa vb cu Filip sa stea cumintel in burtik pana la data stabilita Apropo, am vazut pozele cu camera lui bebe...superba.....ce mi-as dori si eu o camera doar pt bebe....insa momentan nu se prea poate. peste vreo 2 ani sper sa avem si noi asa ceva. speranta moare ultima!
Andra
34 s Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
Mara Teodora