Stelute de ianuarie-februarie 2007 (31)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

puiut, doctorita ta a auzit zvonuri si le-a crezut, dar daca o intrebi din ce sursa stie, n-o sa iti poata raspunde; daca zice ca stie ea, ca a primit nushce mail, e clar ca habar n-are; serios acuma, microunda e ok. Uite: http://www.cancerhelp.org.uk/help/default.asp?page=8774 Ba, mai mult, o tehnologie bazata pe microunde e folosita ca sa trateze cancerul: http://www.sciencedaily.com/releases/2007/01/070129153727.htm
In rest, e cum zice laura, ca la microunda se incalzeste tare continutul si poti sa nu simti prin vas, ca ala nu se incalzeste, si risti sa oparesti copilul.

Cata, io cred ca al tau nu te-a inselat cu vreo femeie, dar cu dreapta... hai, macar o data! ............. Auleo, nu da!!! (Am simtit cum vajaie o rosie prin vazduh!)

Nadiutza, TERAPIA functioneaza! Traiasca utza!

Shine, nu mai fa misto cu babysittereeee!

lore, cred ca aelita o sa fie lipita de linkul ala. vad ca si conchita

sralucoooo, fugi fatou cu bromura ta, era sa ma intind pe jos de ras! In alta ordine de idei, cam najpa programul tau! Dar cred ca are acelasi efect ca bromura!

aelito, atata tz-ar trebui suparare

"Mofturele" meu tocmai a mancat un biberon (ciudat, plin!), asta dupa ce a facut scandal cat casa scarii (cred ca se auzea pana la vecinii de sus de tot) si cred ca a speriat-o ori pe Ayleen, ori pe Adinush cu ragete de leu care a inghitit heliu... ori pe amandoua. In fine, a fost o "criza" de reflux, a trecut cu Maalox-ul pe care il am in casa pentru urgente, probabil de aia a si reusit sa inghita 180 ml de lapte... Acuma doarme. Drace, cred ca ma culc si eu. M-a epuizat urlatoarea!

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Aelita, v-as admira si eu, dar nu stiu unde sa va caut.

Nadiuta, asta-i linkul:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=99530
a zis si Messa ca vine si nu veni.:-))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

CONCHITA,
tu nu ai contul comun si parola??
la mamicile_ianfebr2007

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by aelita

CONCHITA,
tu nu ai contul comun si parola??
la mamicile_ianfebr2007

S.

acolo deci? mi le daduse Lili pe PM, dar pana sa salvez eu, s-au sters pm-urile pe dc. si Alinuk pe email, dar in zapaceala mea nici de la ea nu le-am salvat. iar dupa aia mi-a fost jena sa le mai cer odata.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Aelita, multumesc de vorbele tale. Stiu ca mereu mi-ai vorbit si iti multumesc. Dar ce vrei, in scris, cand nu auzi sau vezi omul, vorbele se mai si interpreteaza si asa sunt io defecta la interpretare. Cand cineva mi se adreseaza nu pot sa o iau decat personal. Cum sa o iau altfel, daca voi vorbiti cu mine, sa cred ca vb despre altcineva?
Dar nu m-am suparat, am facut si eu misto. Vedeti cum se interpreteaza tonul? :)
Exista da cateva chestii care ma enerveaza adica generalizarea "experienta mea si ce stiu eu e valabil pt toata lumea". Daca ati observat, incerc sa vb despre mine, sa spun ce merge la mine, ce cred eu, fara sa fac din astea reguli general valabile.
Asa cum am zis eu si atunci cand cu discutia noastra cu diversificarea, daca nu mi-ar pasa de voi nu m-as ataca. Dar tre sa recunosc ca au fost cateva shuturi in cur pe care le-am luat de-a lungul timpului pe care io nu as fi avut tupeu sa le dau.
Buna faza ta cu mersul la bere cu tati. Ai mai zis tu si nu te-am ascultat. Tre sa fac si eu. Dar vorba ta, imi trebe si mie niste ore de somn. Acum de ex ma simt sfarsita!

Liuda, haide ma ca nu m-am suparat. Cine te-a mintit? Doar ca am plecat de la mama si a mai durat pana am postat ca a trebuit sa ajung acasa sa fac salata etc. Fata, io nu ma supar ca fiecare traieste viata cum vrea el. Bravo tie ca poti sa fi asa mistocara de toate alea. Io sunt mult prea serioasa de aia o sa si mor repede. Toata lumea imi zice ca parca am 50 de ani ... ce sa fac frate daca asta sunt, mai inveti cal batran in buiestru (ma mai intreba si nepoata-mea azi asa naiva "cata, auzi, tu esti batrana?" de imi venea sa o iau de par).

Messa, haide ma, bine, daca vrei tu sa crezi, poate si o dreapta si o stanga nu l=am intrebat dar hai sa zicem. Sau poate vrei sa il intreb dar mi-e frica ca imi da interzis la forum.

CUM MAI A MURIT ADRIAN PINTEA?????? Doamne, dar ce e anul asta? Cati au murit ... Dumnezeu sa il ierte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Aelito - mersi de sustinere
macar tu ai inteles ca eu nu stiu sa vorbesc serios... dar in fiecare gluma stiti voi e si adevar (hai ca iar glumesc) !!!
se kk copilul - oare ce culoare o fi avut?!!! ma duc sa suflu copchilu' in fund!!

messo - cum e fata cand inchizi usa sa nu se auda copilul si tu esti in ... haina aia care ascunde sunca!!! ca pe mine ma dispera daca o aud... asa ca mai bine o culc!!!

aelita nu ai parul taiat al Sofiei - sa-l trimiti la mine? ca a mea e chiala si eu sidper s-o vad cu par mai ales crlleeettzz!!! Si tu esti o rea si il tunzi Sofiei, uite unde e dreptatea, eu nu am si vreau - Aelita are par pe capul copchilului si il da jos!!!

piut 85 j eu mai jolosesc microundele - adica de 2 ori pana acum - dar am auzit ca nu e bine... dar sant o lenoasa , sincer nici nu prea exagerezi ca telefoanele mobile care le am in numar de 3 bucati numai eu si tati inca 2 le tinem in casa... ca daca o iau dupa ce se zice arunci toate electrocasnicele din casa!!!

stirilizez odata pe saptamana - daca nu uit!!!

am plecdat sa vad culoarea la kk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

CATAincearca sa ii dai niste lapte inainte ca noi asa faceam. stai ca incet incet imi amintesc. Deci intai bibe cu lapte ca sa umplii burtica, pe la jumatate te opresti si bagi niste lingurite, cat merge, dupa care termini cu laptele. Sau bagi tot laptele si il ametesti dupa aia cu niste lingurite. Vezi cum merge mai bine. Daca dai din prima cu lingurita si ii e foame .... mamaaaaaa ce scandal. Am trecut si eu prin asta. Tot ca tine, am inceput intai cu lingurita si am luat-o si eu. Dupa care am intors-o pe toate partile. Dupa cum scrie mai sus.
Stii cum e chestia asta: incearca, incearca,incearca,...... si vei reusi

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
poze de la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

bei a mea nu a mancat azi seara la 18 cerealele facute de masa!!! dar le-a mancat masa - ce bune mai erau!!! In schimb a baut sucul... oare de ce? ca il bea masa si pe ala , ca e buuunnn!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Ce chestie cu ADRIAN PINTEA.

Apropo,

AM AJUNS ACASA, SUNT IN WEEKEND OFICIAAAAL, MAINE MA RUPE BILAAA
TATI INCA NU A AJUNS ASA CA NO UTZA (HA HA MAI AMA PANA IMI TREC RUSII ASA CA ORICUM NU )

Apropo de program abia cand am citit ce am scris m-am ingrozit si mi-am dat seama cat alerg. Sper sa nu ma demoralizeze. Dar stiti care e chestia ca imi place ce fac asa ca nu ma simt obosita. Mai nasol e iarna cand ma bat de musca. Atunci ajung mult mai obosita acasa. De atata stat.

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
poze de la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

m-am uitat la poze.

Nadia - e scumpa foc Lidiuta , iar Sofia de Aelita e de coma cu perishorul ala al ei. Maria Irina - sa-ti traiasca printesa Anastasia.

ma tot uit la pozele din albumul comun. bai, adriana, daca mai spui ca fiica-ta e uratica te bat! am vazut mutritele Evei de Mihacarm (postate din aprilie, dar eu acum m-am invrednicit), l-am vazut pe BILA , am vazut-o pe Rihana de Romaria, pe Arianna si pe Messa gravida , dar mai sunt poze si in alta parte ca nu prea am vazut recente,cu copii de 4-5 luni?

Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva

Mergi la inceput