Stelute de ianuarie-februarie 2007 (31)
Raspunsuri - Pagina 7
Catalina spune:
Multumesc Liuda ca m-ai luminat, ce ma faceam fara tine. Cu alte cuvinte, decat mult si fara rost mai bine putin si prost. Super!
Liuda spune:
hai mai catalina de ce te superi
sa nu zici niciodata "viata unei femei TREBUIE sa fie..." da nu trebuie draga nimic... nu mai fii suparata - eu am vorbit mai mult in gluma tu vad ca te superi... nu fii asa suparacioaica... ca nu trebuie sa faca femeia nimic, doar sa se steseze toata ziua cu curatenia, mancarea, copilul (care creste si pleaca) spalat calcat... pai si femeia cand mai traieste? Eu ma uit mai simplu la ideea "de a creste un copil" ... vreau si eu sa simt ca traiesc, acum nu pot pleca, sant arestata la domiciliu ca avem un bebe, dar asta nu inseamna ca chiar sa nu am placerea de la o zi (inafara de a cea unica placere de a tine gaza in brate) !!! Nu mai fii suparacioaica, ca nu am vrut sa te supar, nici sa te inervez, doar o discutie care te-a inervat!!! Mai lasa si tu din treaba ca nu vine inspectia... hai impacare impacare...
loremunteanu spune:
Fetelor, a murit Adrian Pintea. Mie mi-a placut tare de omul asta...
Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici
Liuda spune:
chiar imi cer iertare de la tine Catalina daca te-am suparat!!! nu am vrut si nici nu te-am avut ca tinta... dar sincer zic ca viata nu a etat de urata si grea si obositoare atunci cand sant 1000 de probleme cu bebica in casa daca stim noi femeile sa ne facem timp si pentru noi, chiar si cu un "facut de dragoste" sau sex, de ca nu conteaza denumirea ca e acelasi procedeu!!!
obosesc eu de vaicarelile mele ca nu manaca, ca nu a facut kk nu stiu cum, ca a bocit, ca nu a vrut supa, ca s-a oparit... hai ma ca si maine la fel, ba nu se kk, ba nu mananca, ba nu vrea afara sa stea in carut!!! dar cand vine tati - zic doar ca a fost bine si nu mai incep cu bocetele ca se satura nene!!! Si mergem mai departe...
pupici daca ma ierti...
puiut85j spune:
Feteloooor,dar se scrie nu gluma ,aici.Am inchis comp.cateva ore si deja 3 pagini?Mamaaaa,activitate nu gluma.
Nu v-ati dat cu parerea despre incalzitu la microunde,as fi vrut si eu sa mai aud pareri.
elena
laura ionescu spune:
Liudo - esti de coma, fata. ce tare e asta cu "impacare impacare".
bravo catalina! pauza, fetita ca nu se mai poate! pai ajungi la balamuc daca urla asa copilu. mi se zbarleste paru' pe mine!
puiut85j - eu nu am auzit nimik rau despre microunde. stiu doar ca mamele sunt sfatuite sa nu il foloseasca la bebelusi fiindca se incalzeste coninutul f tare si recipientul ramane rece, se formeaza particule foarte fierbinti si se poate arde gupilu..
Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva
conchita spune:
quote:
Originally posted by Catalina
Si daca tot a deschis Liuda subiectul, fetele care ati mai stat pe bara mai mult de doua saptamani, asa cum a trebuit sa stau eu? Si voi credeti ca sotii vostri au cautat oareshce in alta parte?
nu. :-)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)
aelita spune:
multumesc ,fetelor,pt aprecieri,marinar,catalina,daconst,lilimic,gabriela,rali,liuda,cristiana70.
da,Sofía are parul cret,si am tuns-o(intreba daconst) pt ca i se rarise foarte mult,ii ramasese atat de inegal ca parea un mic lautar.pe la spate era tocat,cu cheliute, si in fatza zbarnei,asa ca am "egalat-o".nu a fost pt a i se face parul mai des,haha,nu cred in asemenea prostii,nici pe mine nu m-a tuns nimeni la chelie.am luat doar cu foarfeca si am egalat.in curand o sa aiba iar zulufei.
ochii cred ca nu sunt ai mei..nu stiu,icna sunt plumburii,dar cred ca se vor face caprui daca nu s-au clarificat pana acum.pt ca vad la copilasii vostri cu ochi albastri ca deja se vede clar.
mama are aproape 60 de ani .
nadia,brava pt cum scrii si gandesti!
sterilizare: eu sterilizez inca biberoanele inainte de fiecare folosire.catalina intrebai unde se usuca,eu le las in aparat .
castroane ,blender,etc vor merge la masina de spalat .
lingurita de silicon o bag la congelator,asa scrie pe instructiuni.
catalina,noi alalataieri am iesit cu tati la bere,sa se intalneasca cu doi baieti,si am stat la terasa pana la 12 noaptea.
de ce nu te duci si tu cu el?
eu nu m-am tinut scai,iti dai seama,dar el nu poate fara noi si ne anunta din timp sa ne imbracam
nu iese niciodata fara noi,asa suntem obisnuiti dintotdeauna.
loremunteanu,felicitari pt 4 lunisoare si pt greutate!hahaaaaaaaa eu chiar ma gandeams a vad cerceii !! si cand colooo CIRESE!!! ce frumoos!
inniciun caz nu e problema ca daca ii pui cercel se face smekeras si i se urca la cap,ca nu are de.a face in caracterul sau educatiwa lui.doar ca la copii mici nu prea e frumos ,cercel la baietel.sau nu prea am vazut si de-aia mi se pare,dar e totusi destul de rar.asa ca mai bine acnd se face mai mare.dar maaare,nu la 3 ani.
liuda,uite o idee misto la messa,ca tu ziceai ca Diana nu mananca lapte suficient.amesteca in fiecare piure lapte praf,si asa ,cu mancarica pe care i-.o dai tu si ei ii place la nebunie,faci cantitatea necesara de lapte !
sraluca,vaaai,ce cazatura,bine ca nu ti-ai rupt ceva! ai vergheta larga? cum naiba ti-a sarit asa? bine ca ai gasit-o !
laura ionescu eu cred ca nu e nimic daca bagi la congelator.dar asa fierbinte,cum? o bagi asa? las-o sa se raceasca in recipiente,cu capacul nepus complet,si apoi congeleaza.
eu am gasit la farmacie niste recipiente mici,cu capacele,speciale pt bebelusi,si cand o sa incep diversificarea ca lumea o sa le bag pe astea la conge.ca sa nu pun diiitai cutia!
liuda
quote:
Stiam care cu cine, unde a fost, cum o avea berberita
quote:hai,ma,ca nu or fi toti asa .
Si inca ceva... sper sa nu va sperii, dar daca barbatul doarme langa o femeie doua saptamani si nu trage de ea, nu are nici o nevoie, nu este pentru ca va intelege ca santeti obosita, stresata cu copilul casa si curatenia.... pentru ca isi satisface nevoile in alta parte! Suna cam nasol, dar e adevarat!
or mai fi si impotenti
catalina,in sarcina,boala,etc,nu se pune problema de mai sus a liudei
messa
quote:moooooooooor aiciiiiiiiiiiiiiiici !!
ii trage-n tzeasta la chelios dimineatza la dush.
quote:
Catalina, stii carei femei ii zice un barbat ca e "curva"? Lu' aia care se culca cu oricine, numa cu el nu
quote:haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Doftoru' a zis pauza de dansa-ntr-insa, nu de altele
adela ce sa mai zici de soacra care vrea sa ia copilul in barte? e de inteles,ca pe vremea lor,noi,toti copiii mergeam in spate in dacii fra centuri fara protectii.si ele nu au suficienta informatie acum.ce sa zic de soacre cand mamici tinere nu leaga copiii in scaun???sau ii dezleaga in mers,sau le da sa suga...
eu o tin NUMAI LEGATA .dca plange rau,orpim,ca nu alergam nciaieri sa ajungem la ora fixa!
ioana,de ce esti depresiva?mai vino pe aici si descarca-te!
liuda
quote:
bei si hai si altfel.... doamnelor mai dati din fund ca mai slabiti si voi !!! E gratis - "electrostimularea" cu propriul sot. si dupa asta parca si miorlaitul copilului nu e atat de inervant
catalina,numai vede asa o tragedie cand nu mananca Matei tot,si o sa vezi cum se regleaza.cu cat esti tu mai stresata,cu atat e el nervos.iti spun eu,ca a mea cam tot timpul mananca putin si cand are chef,si eu stau toaaata ziua cu biberonul dupa ea..daca expira fac altul si tot asa,noi nu avem ore,pt ca nu e chip.dar o vad ca nu vrea,gata,ia mai du-te-n p ma-tii ca nu-ti mai dau pana nu ceri! ei,nu astept eu sa ceara,.ca nu prea cere decat rar, o incerc iar,dar nu ma agit.
si daac tu vezi tragedie ca Mateiut e maricut si grasunel,eu ce sa maizic,sa ma dau cu capul depereti ca nu are nici 7 kile? e sanatos? e vioi? pai ce-ti trebuie altceva?
ia calmeaza-te si lasa-l in ritmul lui!sunt si ei ca si noi! eu azi pana la ora 16 30 tii ce am mancat?? doo oo ! de ce? de lene,de nechef! asa si ei ! vino sa imi bagi mie acum pe gat,crezi ca pot?
T e rog eu relaxeaza-te si nu o mai lua si tu personal tot ce ti se spune aici,ca eu din cate vad Liuda glumeste in stilul ei,ea nu spune chiar ce intelegi tu acolo si te superi...De ce o iei as apersonal,si cu diversificarea,si cu tot ce spunem noi sau ea?
eu nu am inteles niciodata de ce,cand te-am sprijinit aici toate de fiecare data(mie cel putin cred ca nu imi scapa pe vremuri nici un mesaj de-al tau fara sa iti raspund, si sincer nu stiam cum sa fac sa te inviorez,si o faceam de drag nu ca sa ma bag in seama) tu te-ai simtit atacata nu de putine ori si ai luat sfaturile sau raspunsurile ca pe ceva dur la adresa ta.
eu mereu am spus,am pretentia ca ne cunoastem bine,de un an si ceva ,nu am sa inteleg nicodata certurile si cu atatmai putin NU AM SA INTELEG NICIODATA CAND CINEVA INTERPRETEAZA ALTFEL CEEA CE SCRIU EU.
daca vreodata nu scriu suficient de clar,ca deh,oboseala,am pretentia ,cum am spus mai sus,ca ne cunoastem stilurile de scris si stim cam ce vrea sa spuna fiecare.
nu am cum sa ma supar niciodatape Liuda,ca ii cunosc stilul si e pusa pe shotii mereu.
sau pe messa.
in fine..luati-o cum vreti fiecare.
cine stie ce mai iese din asta.
eu sunt tare obosita,abia astept vinerea sa vina tati sa stea cu copilul si eu sa mai dorm,dar weekendul asta e nevoie de el de dimineata pana seara,asa ca nu am incotro decat sa ma descurc singura.
si nu e rea,mandra,doar ca inca se trezeste noaptea sa manance,doua nopti nu stiu ce a avut ca s-a trezit din ora in ora.adoarme la loc,dar pe mine MA CAPIAZA.azi am adormit langa ea 40 de minute,imi venea sa o vand cand s-a trezit.
AM NEVOIE DE 12 ORE DE SOMN URGENT !!!!!!!!!!!!!!
CINE-MI VINDE SI MIE????????
cum asa a murit ADRIAN PINTEA???????? DE CE????
shine hahahaa eu chiar te-am crezut cu bona !!pana am vazut pozele!1 cine e scumputa? ce responsabila este !!! asa e si nepoata-mea !
aveti aici poze cu Anastasia , bebe de Maria Irina,care mi le-a trimis prin mail .Va mai amintiti de ea? E o mamica singura,o luptatoare care a reusit sa mearga mai departe si sa isi creasca micuta fara nici un ajutor .Anastasia s-a nascut la o zi dupa ce am nascut eu,pe 3 ianuarie,in Spania.
Ea nu are net acum si intra cand poate si pune cate un mail.
S.
conchita spune:
quote:
Originally posted by loremunteanu
Mamici care aveti fetite si care mai aveti timp de tricotat si crosetat... Ia uitati ce am gasit eu prin calculator... Sunt de pe vremea cand credeam ca o sa am fetita...
Modele rochitele fetite
Spor la treaba!
Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici
uoaaaa, ce mijtooo, vino sa te pup, mi-ai facut ziua.
am deschis io topic de botosei la Casa noastra, daca va intereseaza sa vorbim despre lucrusoare pentru bebe.
Nadia, am vazut discursul, am lesinat de ras, imi vine s-o pap pe Liudiuta ce scumpica e.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)
nadiutapm spune:
Conchita, si in momentul asta sta in pat si vorbeste singura, e o placere sa o ascult. AAaaaa si unde ziceai ca ai deschis subiect cu botosei hai da-mi si mie link.
Aelita, sunteti niste frumoase iar ochii tai.... si nu te superi pe mine dar... creata i-mi placi mai mult
pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici
Nadia de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta
cum cresc eu