Stelute de ianuarie-februarie 2007 (31)
Raspunsuri - Pagina 9
marinar spune:
da catalina, iar am fost la electro si aerob. mai noi nu ne bagam peste ayleen, dar cum se prea poate se plece peste mari si tari...speram si noi.
nadiuta pe mine nu ma incanta ideea: lasa ca tot la mine si la copil vine, pt ca inainte de a fi nevasta care tre sa spele, sa faca mancare, ec, sunt femeie si am sentimente. dar fiecare procedeaza cum stie. oricum sa dea DD sa nu fim nevoite sa ne gandim la ce avem de facut in asemenea caz concret.
la electro merg undeva ff aproape de casa. preturile difera de la salon la salon asa ca mai bine mergi tu si intrebi concret ce si cum tot undeva aproape de casa.
sraluca 
lore hai ca mi-ai placut. da vrfeti sa schimbati patul?!![]()
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
loremunteanu spune:
Marina, noi n-avem ce schimba ca nu-s ale noastre.

Singurele piese de mobilier pe care noi le avem sunt: o comoda de tv (care acum sta in cutie din lipsa de spatiu), o masuta mica pe care tin diverse (servetele, picaturile lu' bb, biberonul cu ceai...) si patutul lui Roni... Tot mobilierul apartine proprietarului... Daca ne mutam, dormim toti in patut...
Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici
Catalina spune:
fata ce rau imi pare de adrian pintea ... saracul om, era de o seama cu mama. adica tanar.
din ciclul cat de idioata pot fi, maine suntem invitati la o petrecere dar stiu eu oare unde, la ce ora si daca tre sa ducem ceva? nuuuuuu! stiu ca e undeva in floreasca si mergem dupa masa .... sunt varza
ca sa fiu si mai si, am zis sa ma bag in baie ca sigur ma inviorez. acu, dupa baie, ma tarai ... dar tot mai am energie sa scuip la teve ca iar ii da la stiri pe manelisti.
Messa spune:
liuda, a mea nu urla decat cand vreau sa-i dau lapte. deci pot utza oricand, numa cand ii dau sa manance, nu
Al naibii copchil, a ras 200 ml de piure. PIURE! Mama lui de lapte.
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.
Catalina spune:
Messa, hai sa facem schimb, o zi Matei, o zi Arianna ... ca vaz ca sunt pe invers fiecare.
loremunteanu spune:
Sunt in urma cu un capitol la raspunsuri...
Messa, nu stiu daca ti-am mai raspuns... Pisica papa ca de obicei, mancare uscata si umeda, la conserve (e tinuta la frigider si nu strica)... Nu stiu ce are... Poate de stres...
Marybell, am vazut capusorul... Mie mi se pare ca arata foarte bine. Am vazut si baietelul cel mare... Ai copii frumosi.
Am vazut filmuletul cu cei patru puiuti care rad de numai pot... Si ce l cu partuletul... Si Roni mai face cateodata ceva de genul asta... Cand il schimb si-l dau cu pudra mai trage cate un partisor de zboara pudra...
Aelita, am vazut pozele. Ce frumosi sunteti toti. Sofia, nu mai vorbesc.
Lili, super faza cu sechestratul in casa... Am vazut si filmuletul...
Shine, tu rai cu centrimetri... Cum am scris si pe prima pagina, Roni a crescut 18cm... Noi am luat calciu in fiecare luna (1, 2, si 3), cate 5ml/zi 10zile /luna + 2picaturi de vigantol zilnic... Asa ni s-a zis asa am facut... O sa intreb acum la 4 luni, cand mergem la vaccin, daca-i mai dau sau nu calciu... Din spital imi spusese sa-i dau calciu in primele trei luni (asa am retinut) si dr pediatra a nostra ne-a zis sa-i dam... ma rog... dozele au fost diferite..
Livia, eu am mancat de toate, inclusiv fasole si verde si uscata si mazare, si ceapa, si afumat ... Bebe n-a avut nimic...
Catalina, nici eu nu mai sterilizez de vreo luna... Le spal bine cu apa si detergent de vase si le tin in sterilizator la scurs si atat...
Aelita, multumim de urari. Suntem maricei. Acum astept sa creasca, sa se duca la gagici si apoi daca-mi cere si o sa vrea si ta-su o sa-i dau voie sa-si puna si cercelus...
Legat de Adrian Pintea, ziceau astia la stiri ca era bolnav, o ciroza veche si peste asta, probleme cu inima, plamanii, rinichii... A murit la spital...
Sa stii ca si la tine m-am gandit cand am gasit rochitele...
Conchita,
Spor la treaba! Am intrat sa cercetez link-ul cu pricina...
Eu folosesc cuptorul cu microunde cand ii fac suplimentul (cand e nevoie). Tin apa fiarta intr-un ibicel si atunci cand trebuie sa-i fac laptic, numai ce-o incalzesc la temperatura optima si-l prepar si i-l dau...
Cred ca am terminat... 
Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007
Poze mami aici
loremunteanu spune:
Intrebare:
Am trecut de pe Milumil 1 pe Milumil 2. Pe cutie scrie ca de la 4 luni se da 2... Roni a facut diaree (asa pare). Credeti ca are legatura cu laptele?
Nu sunt panicata... Face de cateva zile de mai multe ori (4-5 ori) si mai moale ca de obicei... Pana acum facea o data pe zi...
Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007
Poze mami aici
gio spune:
Buna fetele,
daca nu era postarea Messei poate nu ma lua cheful de scris, da' a fost prea pe inima mea sa nu raspund. m-ai dat pe spate cu cate ii prepari tu bblusei, eu deocamdata pot sa zic ca mai mult de un mar dat prin "rozatoare" n-am facut
, dar te inteleg ff bine la faza cu curatenia si sunt pe aceiasi lungime de unda. chiar ca nu mai stiu cand am sters praful in anumite zone si eu oricum fac pe rand in ce camera nimeresc asa ca e o varza mai mereu. in rest incerc sa petrec timp de calitate cu copiii, mai ales ca la taisia se vede timpul petrecut aiurea cu diverse bone...iar eu acum incerc sa reduc efectele...asa ca poate sa stea oricine in cap ca nu-s eu cine stie ce gospodina, al meu oricum nu pt asta sta cu mine si nu pt asta s-a casatorit, pana una-alta am numarul de la azzurro pe televizor si prefer sa comand acasa o fripturica si sa pictez cu taisia decat sa fac poale-n brau
.
hai sa mai citim...
Laura, si eu asa intentionez sa fac cu piureul de legume. noi momentan papam doar fructe, marea majoritate de la borcanas, am introdus si azi pt prima oara morcov + cartof, iar cand voi introduce toate legumele pe care le vreau - intentionez 5 legume, ca la fructe avem tot 5 - voi face piureul o data pe sapt si-l voi pune la conge, tot fierbinte, ca asa scrie in capraru si asa am facut si la taisia. ca recipiente am de la avent de la pompa si mai voi folosi borcanasele de sticla.
meg, mi-ai adus aminte, nu ca as fi uitat vreodata...eu as fi fost la iulie-august, si acum imi vine greu sa intru acolo..ma tot gandesc ca as fi avut acum un bb de un an. asta-i viata, n-as fi avut-o pe eva daca aveam un bb de un an acum...
fetele, am primit un e-mail, cica am castigat la concurs la pampers un bax de pampersi si sevetele umede
. astept confirmarea ca e real, tot nu-mi vine sa cred. bafta e a evei, oricum.
liuda, lasa-ne fata cu barbatii ca ne isterizam aici in masa. si daca au calcat pe alaturi, mai bine spune-ne cum sa ii prindem...
si legat de rusi, fetele, eu am ramas singura de caruta nevizitatat pana acum???? eu inca mai alaptez, in limita a 100 ml pe zi, deci mai am ff putin si nici urma de ei...chiar sa ma fi dereglat atat de tare?? hmmm. mai e una ca mine???
lore, nu vad de ce ar face diaree de al lapte. altceva mai papa, un aliment nou>?
eu m-am pus pe comandat borcanele - e o tipa pe forum care vinde aduse din germania. vroiam sa o intreb pe dana, ca- smaimulte firme pe acolo - bebivita e buna? ce alta firma de borcanase in afara de hipp imi recomanzi? la voi borcanasele de 4 luni au 190 gr? ca la tipa asta asa am vazut ca sunt.
marybell, stai ca acum citesc in urma. eu ii dadeam dovlecel taisiei in regimul pt diaree. asa mi-au recomandat mai multi dr. ca vazui ca ai scris ca e laxativ, hmm.
pup fetele, mai revenim
loremunteanu spune:
Gio, papa san si cateodata, supliment foarte putin...60ml... sau cand plecam la plimbare, papa lapte praf....
Am zis ca pare a fi diaree pt ca e moale (mai apos ca de obicei) si se absoarbe in pampers dar pe ici pe colo mai are si niste granule..........
Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007
Poze mami aici
sraluca spune:
Sa va zic ce bucurie, m-a sunat prietena mea cea mai buna din bucuresti si mi-a zis ca e insarcinata in 3 luni. Uraaaa. Si ea isi facea planuri de nunta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ca eram suparata ca nu am tras piciorul la nimeni, uite ca pana la urma tot s-a luat. Chiar radeam ca prin martie am fost la bucuresti si am mancat impreuna o pizza si de acolo s-a luat![]()
![]()
![]()
Cu problemele astea cu barbatii nu v-am mai povestit de Bila ce vraji a mai facut:
- ieri a scuipat-o pe matusica cu piersica;
- se chinuie din greu sa se ridice in 4 labe, si trebuie sa ii cumparam pat ca in asta cica l-a gasit ta-su ridicat in maini si cu capul mai avea putin si in scotea peste gard;
- si nu mai stiu acum ca sunt excitata de vestea pe care am primit-o
Va pup si va mai scriu. A am si niste poze noi dar sa vad cand am rabdare sa le pun pe undeva. in yahoo photos mai merge oare???
sraluca
Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
poze de la mare