Stelute de ianuarie-februarie 2007 (31)
Raspunsuri - Pagina 10
sraluca spune:
lore, iar va mutati? offf ce nasol e. si cu ala mic.
sraluca
Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
poze de la mare
loremunteanu spune:
Ralu, nu ma mut inca...
Ziceam ca doar n-am mobila... Daca ai rabdare sa citesti din urma ai sa intelegi ce-i cu patul...
Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici
Daconst spune:
Doamne cit ati scris azi!!!Nu stiu cum fac ca eu mereu lipsesc cind se scrie mult si apoi raman singura pe aici vorbind singura.![]()
Poate mai bine ca n-am fost la discutia de azi ca cine stie pe cine mai suparam.
Catalina,mama,nu destul aveai diversificarea pe cap,acum ti-a mai dat Liuda ceva de gindit.
Eu o inteleg pe Liuda,pentru ca pretind ca o "cunosc",cum spunea si Aelita,dar la fel te inteleg si pe tine pentru ca la fel imi dau seama ce fel de persoana esti.Poate exact opusul Liudei,dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa intelegeti de gluma fiecare.
E un sambure de adevar in ce spune Liuda,dar exista barbati si barbati.Nu se poate generaliza,parerea mea cum si situatiile sunt diferite,cind un barbat inseala.
Nu mai fac si eu teoria utzei ca prea ati umplut 6 pagini,dar pot spune ca eu sunt norocoasa la faza asta ca daca cumva uita el sa traga de mine,am eu grija sa-i amintesc.![]()
Messa,cind am citit ce scrii despre gatit mi-a trecut subit foamea si pofta sa mai diversific.Nu stiu fata cum ai rabdare ca eu fugeam de acasa de mult.
Eu nu ma omor nici cu gatitul,nici cu curatenia,dar incerc sa le echilibrez pe toate sa n-am reclamatii.
Sraluca,nici tu nu ai toata tigla pe casa.
Fata da ce program mai ai si tu.Nu te invidiez deloc.
Vroiam sa te intreb unde lucrezi (daca vrei poti sa-mi dai PM) ca parca in august as trage o fuga pina la mare dar fara gupil.
Aelita,multumim pentru poza cu Anastasia.Transmite-i gindurile noastre bune Irinei si ca o asteptam sa ne mai scrie.Eu,una m-am tot gindit la ea,cum s-a descurcat cu bebelina,daca tatal a mai ajutat-o cumva.
Lore,frumosi cercei,dar mie mi-ai facut pofta de cireseeee.
Cum prepari Milumil 2?La fel ca 1?Noi ne-am cosntipat de la numarul 2,dar il fac acum cu mai multa apa si e iar ok.
Mary,mersi de explicatia cu pay-pal.Tu ai facut-o mai clar decit mine.
Gio,gind la gind.Chiar azi vroiam sa-i spun Cristianei,despre borcanasele de la Babivita ca sunt la fel de bune,dar mai ieftine.Am cumparat si eu,ca am gasit la oferta ceva orez cu legume si carne de pui.
Uite aici un link cu ce exista si ceva preturi.
Asa e,la noi sunt borcanasele de 190g,ca de aia spuneam ca asta e cantitatea aproximativa pe care o va manca bb la o masa daca i-am inlocuit o masa de lapte.
Nadiuta,m-am topit si eu dupa Lidiuta,ce discursuri tine ea.
Tzutzurica,ma bucur ca Lucas e bine si ca ti-a folosit sfatul meu.
Ca par mare aveti,vai si noi suntem tare cheliosi.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
Daconst spune:
Gio,preturile la borcanase sunt pentru 6 buc,cum se vede in poza.
Asta sa nu cumva sa va speriati.![]()
Schmbati de jos paginile ca mai sunt sortimente.
Raluca,moama ce nazdravan e Bila.oare asta ma asteapta si pe mine?
Tu nu poti muta salteluta mai jos?Habar n-am cum e la patuturile de pinza.
Katy,am vazut pozele si filmuletul si am murit de ras si eu si sotul.Ce insistent era Anelin la fata.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
Daconst spune:
Ce va spuneam ca atunci cind apuc eu sa scriu,nu mai e nimeni si vorbesc singura.
Shine,uitasem,mi-a placut faza cu bona.Am pus toate botul pina ne-am uitat la poza.![]()
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
sraluca spune:
Nu pot ca am un patut metalic. Salteluta fixa.
a, de lucrat, dau cu sapa la un complex de casute in saturn. Casute de o stea cu baie comuna si niste vilute cde 2 stele cu bai, tv, frigi. Nu prea sunt grozave, dar daca vrei iti pot cauta in alta parte. Ce e frumos e ca e o curte mare plina de verdeata. Si casutele sunt haioase, au niste curti tare frumusele dar sunt micute camere si nu au bai.
Lore sorry dar nu cred ca o sa reusesc sa citesc din urma. Am citit vreo 2 pagini in diagonala, cred ca acolo ai scris ce e cu patul.
Hai ca va pup si am duc sa rup patul ca mi se inchid ochii.
Pe maine!
Apropo, maine ce tema interesanta avem de tocat ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sraluca
Poze cu Bila
poze de la mare
sraluca spune:
DAnutza misto site-ul, dar eu unde ma uit? Ca niht sprache, d-apoi citeste.
sraluca
Poze cu Bila
poze de la mare
sraluca spune:
stai ca m-am prins. ce desteapta sunt si ce mi-au murit laudatorii
sraluca
Poze cu Bila
poze de la mare
monu spune:
Loredana, schimbarea laptelui nu da in nici un caz diaree. eventual poate constipa.
mami de Alexia si Antonia
megbeng spune:
quote:
Originally posted by Catalina
Auzi Liuda, da, viata unei femei tre sa fie impartita intre a nu mai sti cum sa creasca copilul sa ii fie bine si a nu mai sti cum sa stea protap ca vine barbatu si vrea diversificare. Da' pe ea cine o mai intelege mai ca oboseste si ea si poate are nevoie sa o inteleaga cineva? E uite, asta cred eu ca e vital intr-o casnicie, intelegerea, nu patul. Desigur ca nu se poate fara asta dar nu tre sa fac chiar asa un caz. Si nu ma refer la sex pt ca sincer mie imi place sa ii spun "a face dragoste". Sex mi se pare altceva.
Pe mine asta ma umple de nervi zilele astea: se pare ca si noi intre noi, avem de la noi doar asteptari. Eu una da, vreau sa vina barbatu acasa gandind "of, nu am chef dar hai sa stau si eu nitel cu copilu cand ajung ca i-o fi ajuns si ei ... si apoi poate ii mai arde si de altele". Nu sa te astepte sa termini toata treaba, copilul de spalat, mancat si pus la culcare si apoi sa te vrea in neglijeu gata de actiune pt ca eu una nu pot. Ferice si brava de cele care pot.
Catalina, mamica de Matei (31.12.2006)
nu am citit tot ce s-a scris azi pe tema asta, dar catalina, cu postul asta al tau sunt 100% de acord..asta voorbeam si eu cu sotul..si el vine seara obosit, si eu sunt rupta dupa o zi cu bebe-si noi inca nu ne jucam cu borcanele, supele, biberonele...il cred ca e obosit, ma crede si el pe mine..de obicei iesim la o plimbare seara cu caruciorul(cu bebe in el, desigur
)..si asa suntem toti 3, apucam sa vorbim ce am facut peste zi..apoi baita de seara si apoi, de la 10-10 jumate..timp pentru noi..sexul nu mai e asa des ca inainte, clar..dar o data pe saptamana tot ne nimerim amandoi la fel de disponibili..uite, sambata seara, dupa curatenie, sta el cu BB si eu fac o baie de aia de o ora in cada, cu spume, cu muzica, rasfoiesc o revista...si dupa aceea e numa-bine de un sexutz, oriuat de mic..aa..si daca mai plange bebe il putem ignora(na, la noi e destul de nasol ca e garsoniera, da merge totusi..)