Stelute de ianuarie-februarie 2007 (31)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

mai vreti o poveste cu soacra? si-a facut obiceiul sa ne sune intre 10.30 si 11, cand doarem copilul si noi ori ne prabusim de oboseala ori savuram un moment de intimitate...iar l-am delegat pe george sa oo lamureasca pe ma-sa la ce ore sa sune..mai, unii oameni chiar nu au pic de educatie.

tre sa ii caut neaparat un produs ceva sa o ia mai usor cu ramolirea, ca in ritmul asta o sa muriiiiim cu zile!

nu v-am mai zis ca o lasasem o data cu bebe, cu un bibe cu lapte muls..si s-a gandit ca nu e destul..sa ii dea si niste ceai..din fericire s-a oprit doar la gandit, ca stiti ce vroia sa ii dea? ceai din paharul meu, chimen, fenicul si anason..deci din paharul din care beau eu de obicei....vai noua daca se ramoleste!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Raluca,esti super draguta!
Iau numarul din lista si te caut cind vin in tara.

Meg,eu stau inca calma si citesc la voi povesti cu soacre,dar parca vad ca merg in tara si ma umplu si eu de draci cu a mea.Tare sunt curioasa ce-o sa-i fete si ei mintea.
Sotul vrea s-o aducem pe soacra-mea la noi in vizita cind ne intoarcem,asa ca tine-te Dano.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

lore, ce marca de mancare uscata... ?

dano, mie-mi vine sa fug de acasa la mesele de lapte...

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

hello, dragele mele, am lipsit si eu azi si am avut de citit vreo 7 pagini ati avut activitate nu gluma...
eu nu am avut o zi prea buna azi, a fost o zi dintr-aia cand totul mi-a mers pe dos, trebuia sa ma intalnesc cu Messa si sa o cunosc si pe Adinush acolo, dar bineinteles ca mi s-au incurcat itzele si nici la ele nu am mai reusit sa ajung...

in rest...am citit dialogul Liudei si al Catalinei care pe mine una a reusit sa ma amuze, insa ma abtin sa-mi dau cu parerea vis-a-vis de barbati, mai ales la ora asta...

am vazut cum flirteaza Anelin al lui Katy cu Lizuca de Miciurin mai da ce "iubire" pe micutzii vostri acolo...sunt niste scumpilici, am ras cand am vazut filmuletzul cum tragea el de hainele ei. barbatii astia, de mic fac ce stiu ei mai bine

Puiutz in privinta incalzirii mancarurilor la cuptorul cu microunde, parerea mea este ca nu trebuie sa iti faci griji sub nici o forma.
Cat despre efectul cancerigen al undelor electromagnetice, as vrea sa iti amintesc ca in ultimii 100 de ani omenirea traieste intr-un mediu superincarcat cu o gama foarte mare de unde electromagnetice ( unde radio cum li se mai spune, de la cele mai joase frecventze circa 100kHz la cele mai inalte de ordinul nHz si puteri de la 0.5w la Mw) si inca nimeni nu a demonstrat sau a spus ca aparitia cancerului se datoreaza acestor unde. Cancerul era cunoscut si in antichitate si se pare ca si inaintea acestei epoci.
asa ca incalzeste-i linistita papa lui bebe ca nu sunt probleme. singurul lucru nasol este ca alimentele se cam dezhidrateaza la CMU.

Ioana te cred, saracutza de tine ca esti intr-o mica depresie daca spui ca a plecat si Raluca de acolo. acum te simti mai singura printre straini. sper sa iti revii repede.

Gio pediatri astia... stii cum sunt...eu asa stiu, asa am citit despre dovlecel...

Shine si pe mine ai reusit sa ma pacalesti cu bona super faza. cred ca e mai buna pustoaica ca orice bona

Loredana multumesc mult de aprecieri foarte frumoase modelele de rochite, mi-ar place sa stiu sa si fac. ma inveti si pe mine sa ii fac lui Erik botosei si caciulite pentru la iarna? de mana mea. plsssssssssss

Marybell si Erik (23 dec 2006)
poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Seara buna!

Azi in timpul discutiiei interminabile dintre Catalina si Liuda eram si eu "de fata" insa bine ca m-am abtinut ca vorba Danei, cine stie ce mai iese. Un lucru este clar Catalina e prea inimoasa pt un forum, iar Liuda cei 6 ani traiti intre acei barbati spun foarte multe despre calitatea acelor barbati... Ca sa nu mai zic ca nu aveti dstula incarcare acasa, nici un Matei kkcios si mofturos, nici o Diana sclifosita la lapte nu va tin timpul ocupat din moment ce voi ati ajuns sa discutati IAR ceva despicat deja la odisee ?! Si atunci tot voi ati umplut paginile (sper sa nu ma lase neuronul chiar in seara asta)

Katy - mi-a placut de Anelin cel insistent.

Sa nu uit ce e mai important d'ale lui Matei
in scaun de imprumut
imi curg balele dupa ceva bun

messa - mi-ai diversificat creierii, mama draga, si io bibilesc tot ce prind, dar nici chiar asa...Bravo tie ca mai poti!
alinuk - bafta la examene!
laura - nici eu nu gatesc in fiecare zi, fac mai mult si pun in borcan de 400 la frigi. De acolo imi scot portia dorita, max 3 zile. Noroc ca acum m-am intors la alaptat simplu...
puiut- si eu incalzesc la micro fara pb...
adela - bine i-ai facut socrelei! Imi amintesc ca si eu am facut-o de multe ori, ca uneori ajunsese sa ia decizii in locul meu, in casa mea...ma simteam ca . V-as mai povesti din cripta dar mi-e super somn si incerc sa telegrafiez cat mai putin.
nadia - e de regretat ca sotul a trecut prin experiente familiale triste, insa asta il va face si mai responsabil fata de familia lui. Eu i-am zis sotului ca daca tot isi gaseste una, macar sa fie mai buna ca mine LA TOATE CATE FAC EU!!! nu doar la pat dar oare e una mai buna ca mine la pat?
megbeng - linkul cu ciresele nu a avut menirea sa te intristeze...
Ioana - vara-i o suzeta in gura la copil si vino sa ne spui pasul...de aia te asteptam noi cu drag de fiecare data?!
tzutzurica - un pletos si un frumos si bb Lucas al tau!
Dumnezeu sa-l ierte pe Adrian Pintea. nu ne-ati spus din ce cauza a murit...aaaa Lore multumesc de amanunte!
aelita - multumim de pozele Anastasiei! Sa ii transmiti Irinei (sigur ca imi amintesc de ea) toate cele bune din partea nostra, ii doresc sa fie in continuare puternica pentru fetita ei si cand mai primesti vesti sa ni le transmiti si noua.
Nadia - Adam nu prea tine discursuri, asa ca am admirat din inima copil frumos si vorbacios
gio - si eu sunt "imaculata" de la lohii incoa...ma astept sa mai dureze (alaptez)
raluca - felicitari prietenei si sa fie intr-un ceas bun!
dana - ca de obicei si eu sunt mai nocturna decat restul... si vorbesc singura pe aici, dar am ceva www.mamaboard.de/" target="_blank">special pentru tine
megbeng - ce zici, deschidem un subiect cu cate ne fac soacrele?! Uneori cred ca exista doar ca sa ne enerveze... mary - eu azi am avut o zi opusa tie: copii treji de dimineata, mancat + iesit afara, intors + hranit toti 3, nani copiii, mami gatit 2 feluri+ salata+ desert, trezit copiii + iasit afara, intors si in 30 min baita la amandoi, apoi papat si nani = ma declar multumita. Zambeste, se putea si mai rau!

destul ca mi se inchid ochii de somn. Noapte buna si nu mai scrieti asa de mult!

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

lilimicule, probabil de atata bibileala nu mananca fi-mea borcanase... hm...

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Buna dimineata dragelor!
Deci am baut azi o cafea si acum n-am somn...am reusit sa va citesc si eu din urma, am avut ce citi un capitol si ceva si ce mi-a ramas in scurta mea memorie a fost discutia dintre Catalina si Liuda, normal ca deh e vorba de barbati. Asa ca imi permit sa ma bag si io. Deci eu zic ca o femeie simte cand barbatul o insala, ca doar femeile au nspemii de simturi... Nu se poate sa nu simti, eu asa zic.
Catalina draga mea eu te inteleg prin ce treci. Eu am avut o stare asa naspa saptamana trecuta, simteam ca nu mai pot, i-am si spus sotului ca daca nu ma ajuta ma mut la mama (clar era amenintare, nu ma mutam nici batuta dar poate cu unii nu poti altfel). Oricum nu am rezolvat mare lucru, dar unu singur sigur l-am rezolvat: m-am descarcat. Poate nu am procedat bine, dar eu asa am simtit in acel moment. Si am renuntat sa mai fac pe femeie casnica. Imi bag picioru in ea de curatenie, cine vine la mine nu vine pentru curatenia mea ci pentru compania mea, clar. Mi-ar place si mie sa fie curat in casa non-stop, dar adca e sa aleg intre curatenie si compania sotzului, clar o aleg pe cea din urma ... si e mult mai bine, parca nu ne mai certam asa des (ca noi ne certam ca nebunii). Menajera nu-mi permit asa ca ... e bine asa cum e. Asa ca sunt convinsa ca si tu vei gasi o cale de mijloc, sa poti sa te bucuri si de clipele petrecute cu sotzu tau. Sper ca nu am zis nimic rau.
Messa esti foarte tare... rad ca nebuna noaptea la ora 2. Sa stii ca si Riana plange numai cand i-e foame, e o fomista ca taica-sau si nu trebuie sa intarziu deloc cu mancarea ca altfel...am concert.
Marinar e bine daca tu poti face sa nu-i dai multa mancare la Emma. Riana maninca dimineata la 10 un mar, juma de portocala si ii mai dau si ceai pe deasupra, ca nu se satura (ma speria fata asta, ca si io aproape ca ma satur).

Gata, mai scriu si maine retsul, ma duc la somn ca nu stiu cine sta maine cu Riana daca ma-sa pierde noaptea pe forum. Oricum maine o sa fiu zombie.

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Neata fetelor, si pt ca tot va ziceam ca sunt obosita, m-a tinut fi-miu treaza de la 4. Ce o fi fost ... el stie. L-am schimbat de pampers pe la 5 ca facuse kk, acu i-am dat si cu ceva pe gingii ca are gingia ca strazile din bucuresti, numa hopuri si ma pregatesc sa ii dau un bibe. Mama, ce m-as fi odihnit si io ... Poate mai prind nitel somn acuma pana pe la 8.

Alinus, ai dreptate cu curatenia. Chiar ii ziceam ieri sotului, bai, astea nu se termina niciodata sa imi bag picioarele. Cand ai de spalat si aspirat si praf, cand vase de spalat, cand mancare, cand calcat ... . Tre sa mai te uiti si in partea cealalta ca nu se mai poate. Si asa am de gand io in weekendul acesta, mai ales ca nici nu ii mai dau lui Matei decat lapte. Poate aflu si unde e petrecerea aia ... si mergem.

fug sa dau bibe si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Lore si eu stiam ca schimbarea laptelul constipa daaaar .... si noi suntem in proces de trecere de la Humana 1 la 2, am ajuns la 4 masuri de Humana 2 azi si vad ca Matei face de doua ori. Azi chiar l-am schimbat de kk la 5 ceea ce n-am mai facut de f mult timp. Cine stie. Tu l-ai schimbat brusc? La fratii mei s-a intamplat diaree la schimbarea laptelui dar era vorba de schimbarea brusca a marcii.

Meg ... fata si soacra-ta asta ... aoleu ce ma enerveaza cand lumea se apuca sa faca ce ii taie capul fara sa se gandeasca la ce instructiuni lasa parintii.

Lili, frumoase pozicile. Si sa stii ca Adam mi se pare tare schimbat, mai grasut. Oau, ce zi ai avut! Pana la urma ce ai gatit? Da si mie idei ca sunt in pana. Ma gandeam la o salata orientala. Merge acuma?

Gata, lesin de somn, ma duc poate ma mai intind nitel. Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Iar am ramas in urma. Sunt la cap. trecut.
Eli, te asteptam cu drag la Mamaia. Nu am de gand sa fac plaja insa mi-ar face placere sa ne plimbam pe faleza
Catalina, frumusel foc Matei! Ii sta bine cu palariuta pe cap'sor. I-am luat si Evei una insa e prea mare pt ea.
Shine, sper ca Andrei sa fie bine. Cum ai citit, mai sunt bebei care au crescut 19 cm la 4 luni. Am apreciat pediatra ta pt ca te-a incurajat, asa ca ai incredere in ea: face bine pt moralul tau.
Crishtinutza, ma bucur tare mult ca totul e OK cu bebelina. Dar tu nu esti pe lista? Cautam cum o cheama pe bebelina si nu te-am gasit.
M-a apucat somnul, asa ca ma opresc din citit. Inainte insa sa va povestesc ceva si despre noi:
Azi Evushka, Matei (megbeng) implinesc 4 luni iar Ayleen, 5 luni!
La control, Eva are 6000g, 66 cm (+ 12 cm de la nastere). Ieri a facut vaccinul. In rest, nu sta deloc fara mine.

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput