Stelute de ianuarie-februarie 2007 (31)
Raspunsuri - Pagina 6
sraluca spune:
Pai sa va zic programul meu: ma trezesc pe la 5-6 functie de bila, mai fur si cate-o juma de ora de somn, plec la drum, merg o ora si aproape jumate cu masina. La servici complexul are aproape 6000 mp cu casute insirate pe care le vizitez si alerga de colo colo: vin-o sa vezi si asta, si asta , etc. Deocamdata pe la 4 o tai spre casa unde ajung pe la 6 ca ma ami opresc sa mai cumpar una alta. Mananc, il iau pe Bila in primire, ne jucam, baie, manca, culcat. Pe la 8.30 doarme Bila ocazie cu care ma prabussc intr-un fotoliu la tv ( a cateodata ma ami duc si cu bobi pe plaja la plimbare dar asta e relaxare) si mai apuc sa vad si eu un serial idiot si .... Daca ma duc sa vad serialul in dormitor precis adorm la jumatatea lui.
Cam asta e programul zilnic.
Ce parere aveti?
sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
poze de la mare
Tzutzurica spune:
Fetelor, va multumesc din suflet pt. toate sfaturile primite .
Lucas a umplut un pampers de kk . Se pare ca s-a rezolvat problema.
I-am dat ieri decat o masa solida si in rest lapte putin mai diluat dupa cum zicea Daconst si f. mult suc de mere si prune (100ml) intre mese.
Desi nu prea postez pe forum, va citesc aproape in fiecare zi. Chiar daca unele dintre voi sunteti la primul copil ca si mine de altfel care mai tot timpul ma sperii de la fiecare fleac...stiti atatea chestii de parca ati fi crescut vreo 5 bebei. Daca vreodata va voi putea ajuta cu vreun sfat, cu siguranta voi posta.
Pe noi ne puteti vedea www.supereva.ro/displayimage.php?pos=-1840" target="_blank">aici
loremunteanu spune:
Legat de sex... Al meu nu rezista cu ispita langa el si daca din diverse motive (lene, oboseala, lipsa chef) nu primeste p... rezolvam problema altfel... ori se rezolva singur, ori il ajut... Metode sunt diverse, imaginatie mai trebuie sa avem...
Noi suntem impreuna de 12ani, 7 am stat eu la Bacau, el in Bucuresti (in camin, studente, etc); de 5 stam amandoi in Bucuresti... Nu m-a inselat niciodata si nici nu o va face... Suntem si noi tot din aia cum zice Marina... daca se va intampla sa ne plictisim unul de altul trebuie sa fim sinceri, nu sa ne batem joc de tot ceea ce a fost intre noi si sa ne ascundem ca niste pusti de 15 ani. respectul primeaza!!!.
Pana la urma depinde de firea fiecaruia... daca e sa se intample, se intampla din varii motive, nu neaparat din lipsa de ceva... Totul e sa vrei sa se intample...
Mie mi-e ciuda pe mine... Inainte sa nasc m-a luat si pe mine cheful si initiativa de doua ori si am fost refuzata... Nu mi-a venit sa cred ca nu ma vrea... Si ce m-am suparat... Ii era frica sa nu nasc mai devreme... Si de oftica, i-am promis ca dupa ce nasc, rup patul cu el... Uite ca am nascut de 4 luni si paturile sunt intregi... Nu ma laud cu prea mult chef...
Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici
nadiutapm spune:
laura
Lore, mami pai ce astepti macar puteai sa faci o rochita pt nora-ta, iar cercelusii lui Roni sunt bestiali si daca voiai din spital ii faceai intr-o ureche si ii puneai ata pana cumparai cercelul ssiii daca ne spuneati de intentiile voastre serioase , facea mama pe al in 4 dar ii imprumutam un cercelus pt SmSmecheras.
Tzutzurica, ce baiat ai, o frumusete
Raluca, frumos program, noroc ca evadezi din poluare si stai pe malul marii.
Cata,sa stii ca si eu m-ama gandit la ceva variante pt tine gen ceea ce ti-a propus Laura, diversificarea asta nu e o tragedie o luam pash-pash pash-pash, si ajungem noi la capat cu ea, de fapt toata viata va fi o diversificare de acum in colo si pe toate fronturile.
pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici
Nadia de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta
cum cresc eu
Liuda spune:
mai fetelor - eu nu zic ca barbatii traiesc cu cineva doar pentru sex, sau se gandesc doar la asta. catalina cred ca tu ai zis ca viata e trista daca e asa! Eu nu zic ca e asa, si cred ca cand intr-adevar exista situatii ca nu se poate, omul care iubeste, vorbesc de barbati (nu impotenti, nu violenti, nu mameluci...) o sa inteleaga. Si zic ca e si normal asa intr-o familie, in o relatie puternica si bazata pe ceva cladit in spate... Insa in cazul in care trec luni si nu se intampla nimic... e o problema! Nu zic ca sexul e tot si nici sa-l faci de 3 ori in zi, sau numai asta e baza... dar si asta conteaza. Sexul in orice relatie (de familie) trebuie sa existe.!!!! Cand dispare sexul intre barbat si femeie intr-un pat si intr-o casa... e ceva in neregula!!!
si nu zic ca se duc la stanga si la dreapta... dar ar trebui sa faca femeia ceva sa-i fie placut si sa vina cu placere in casa nu cu gandul "of, hai ca ma duc s-o ajut cu copilul..." ca si ei obosesc, si ei vor o diversificare in viata, o placere. Si femeia la fel!
loremunteanu - exact de asta ziceam si eu - femeia TREBUIE sa fie ispita in casa pentru barbat , nu parte din partament, sau pe post de mobila, sau "mama la copilul meu"! In primul rand trebuie sa fie amanta lui!!! daca nu are chef... se poate rezolva si altfel, posibilitati sant, imaginatie sa ai, dar daca lasi... si lasi... si lasi.... ispita ? ce se intampla cu ea? se schimba barbatul? nu mai vrea o ispita doar ca intelege oboseala?
bei si hai si altfel.... doamnelor mai dati din fund ca mai slabiti si voi !!! E gratis - "electrostimularea" cu propriul sot. si dupa asta parca si miorlaitul copilului nu e atat de inervant!
Catalina spune:
Laura, Nadia, Raluca va pup ca v-ati gandit la mine. E naspa. Azi a fost tragic. A mancat vreo doua, trei lingurite de piure doar cu lapte in el dupa care s-a pus nene pe un urlat de nu va pot spune. Am mai stat nitel, am mai incercat, am mai stat, am mai incercat, NIMIC. Urlete si atat. Nu, nu l-am facut ca sa il omor. Declar deschis (si multumesc fetelor de sugestii suntem pe aceeasi lungime de unda) ca in acest moment ma opresc. Laura, apropos de bibe, nu mananca piureul ala nici din bibe, am incercat dar cand ma voi reapuca de piure, iau si o tetina din aia de care zici tu sa am in casa.
Fac pauza pana luni, poate pana atunci ma mai reglez si io nitel la cap si luni sau mai incolo ii dau cu nitele fructe. Vedem cum merge treaba, cum e Matei, ma decid mai incolo daca ii dau de luni.
Laura, nici mie nu imi vine sa cred cum ma chinui, la ce mancau era Matei mai demult. S-a schimbat la 180 de grade. Asta e ... mama zice ca exact asa faceam eu. Acuma mananc orice mai putin fois gras si icre de manciuria (se vede ca sunt dresata, astea nu imi plac ...haha).
In alta ordine de idei, Laura, cum mai stai cu ideea ca la 1 iulie mergi la munca. Mie mi se face parul maciuca numai cand ma gandesc. Si io ma duc doar o luna ... tu in schimb ... . Sper sa ne mai vedem pana atunci.
Si ma bucur mult fetelor ca nu sunt singura care inca mai crede in basme. :)))
loremunteanu spune:
Nadia, nu stiu ce astept... De fapt stiu... Toata ziua la calculator, pe langa pui si tot asa... I-am inceput o jachetuta de vara (pt seara, cand e mai racoare) si m-am impotmolit... mai am manecile si jumatate de laterala fata (e cu nasturei in fata)... Parca vad ca se termina vara si eu n-o mai termin... Iar rochitele alea sunt mortale... Vorba ta, poate ar fi cazul sa ma apuc sa-i fac ceva lu' nora-mea...
Aaaaa tu de ce voiai sa-i dai suculet? Ai de gand sa incepi diversificarea deja? Cu bibe poti sa incerci s-o pacalesti... cand suge la san, ii scoti usor sanul si-i bagi bibe... Eu am facut invers... in momentele de crize cand n-a vrut sanul, i-am dat bibe si in timp ce sugea de zor cu ochisorii intredeschisi, l-am pacalit...
Fug la pui ca tre sa pape...
Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici
Tzutzurica spune:
multumesc nadiutapm...toti bebelusii sunt frumosi...in special cei de ianuarie-februarie 2007 ;)
Catalina spune:
Auzi Liuda, da, viata unei femei tre sa fie impartita intre a nu mai sti cum sa creasca copilul sa ii fie bine si a nu mai sti cum sa stea protap ca vine barbatu si vrea diversificare. Da' pe ea cine o mai intelege mai ca oboseste si ea si poate are nevoie sa o inteleaga cineva? E uite, asta cred eu ca e vital intr-o casnicie, intelegerea, nu patul. Desigur ca nu se poate fara asta dar nu tre sa fac chiar asa un caz. Si nu ma refer la sex pt ca sincer mie imi place sa ii spun "a face dragoste". Sex mi se pare altceva.
Pe mine asta ma umple de nervi zilele astea: se pare ca si noi intre noi, avem de la noi doar asteptari. Eu una da, vreau sa vina barbatu acasa gandind "of, nu am chef dar hai sa stau si eu nitel cu copilu cand ajung ca i-o fi ajuns si ei ... si apoi poate ii mai arde si de altele". Nu sa te astepte sa termini toata treaba, copilul de spalat, mancat si pus la culcare si apoi sa te vrea in neglijeu gata de actiune pt ca eu una nu pot. Ferice si brava de cele care pot.
Liuda spune:
catalina - ca sa-ti dau un sut in fund asa spre barbatu-tau (sper sa intelegi gluma - ca eu sant aia care nu o zic niciodata cu rau doamne fereste si plus imi place la urma sa si transform in gluma) ... sa-ti zic ceva... fato sa stii ca dupa o varsta nu mai duteaza o patrida de sex 2 ore!!! Zi mersi sa fie cu imbracari- dezbracari si spalari si cerut iertare (sper ca stiti bancul) un 20 de minute!!! Exact cat ar fi sa hranesti si sa schimbi copilul...daca s-ar trezi copilul- te ridici din pat - il hranesti si il schimbi, dar daca i se trezeste lu' barbatu-tau - esti obosita? Nu nene! bataie la fund!!! Lasa fata daca adormi cu douj' de minute mai putin nu se intampla nimic, dar iti garantez ca a doua zi o sa zambesti si parca si culoare la kk lui Matei o sa fie buna si o sa primeasca si mancarea "pregatita de manuta lu' mami pentru diversificare" si tati o sa radieze!!! I-a incerca si imi zici daca adoua zi dupa o utza nu a fost o zi mai buna!!!
banc cam vechi cred ca il cunoasteti
unu se lauda - bai am facut eri cu una 2 ore!!!
altu - hai ma chiar atat!!!
raspuns - pai da - o ora m-am rugat de "el", apoi o ora mi-am cerut iertare!!"