Stelute de ianuarie-februarie 2007 (31)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

Marina, cand vii de la electrostimulatre fa si mie o reclama cu cat costa cate sedinte si altele, daca nu te deranjeaza , hai te pup si sa fie cu folos

pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici
Nadia de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta
cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

Shine, ne dai sperante desarte: m- a topit, ce dragalasa e, vreu si eu, si sa vezi faza cand am citit mesajul tau chiar m-am gandit ce bine ca mai trebuie sa alerg si eu dupa acte si alte nebunii si greu gaseasc pe cineva pt cateva ore , si dupa ce am citit mesajul de pe site,,,,, am ramas faca civinte.

pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici
Nadia de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta
cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

am fost azi in cismigiu dar nu am numarul niciunei mamici care se plimba pe acolo, as ma fi intalnint si eu cu cineva..m-am uitat pe la toate carucioarele cu bebelusi mici, da nimic cunoscut..am stat de la 10 la 13...

cu neglijeul, ce sa zic nu prea arat eu de stat in neglije acu..deocamdata ne distram la lumina lampii de veghe cu elefantei a lu bebe.

vaaai, ce mesaj lung si complicat de la messa, despre diversificare...m-ati capiat..sper sa am bona pana ajungem noi la diversificare

mai, in ziua cu boroboatele de care ziceam in capitolul trecut mi-a scazut f f mult, laptele....i-am dat masa de seara un biberon cu ce aveam pus de rezerva in congelator...am reinceput sa dorm mai mult, sa o solicit pe socara-mea sa ma ajute la mici treburi..am revenit la 3 portii de galactogil pe zi, 2 litri ceai chimen, fenicul si anason...acu e mai bine, am iar sanii plini, sper sa tina minunea.

azi e un an fix de la testul de sarcina pozitiv..ce emotii pe capul meu!

m-am uitat si la ciresele de mai-iunie 2006..ar fi trebuit sa fiu si eu acolo daca nu pierdeam prima sarcina, dar tot e bine ca sunt la stelute, nu a fost asa dureros sa vad filmuletul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Mamici care aveti fetite si care mai aveti timp de tricotat si crosetat... Ia uitati ce am gasit eu prin calculator... Sunt de pe vremea cand credeam ca o sa am fetita...
Modele rochitele fetite
Spor la treaba!

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Asa, hai ca m-am adunat si eu in fata calculatorului.

Referitor la chestia cu barbatii nostrii, in principiu "barbatii e niste porci!".
In realitate, ce vorbiti voi de barbati si nu va uitati si la ia o pauzari ca si acolo sunt niste exemplare de fac barbatii de rusine.
Si am mulet exemple ca traiesc in comunitate de navigatori:ori sunt ei aia curvari si stau nevestele acasa saracele si nu stiu de nici unele, ori stau aia plecati cu anii si ele acasa isi fac de cap pe banii lor.
Am exemple cat. Cand lucram la comp de shipping ma ocupam de asigurari si mi-au venit facturile de la doctor pt gonoree. Voiajul urmator tot gonoree acelasi individ. Dobitorul dupa ce a luat-o prima oara s-a mai dus si a doua oara in acelasi port.
De altul stiu a venit acasa si nu i-a spus nevesti-sii, a gasit in bucatarie friptura pe foc, masa pusa, si-a zis: hai , ma astepta. Cand colo aia era cu "nelutu" in baie. Altul a gasit yala schimbata. Si exemple sunt mii. Daca stai sa te gandesti la asta innebunesti.

Asa ca sa traim cu convingerea ca ai nostrii ca brazii nu calca-n strachini si daca ii prindem sa ne razbunam pe masura ( eu l-am amenintat pe al meu ca daca il prin i-o tai si-o pun in cui la intrare)

Iar cu neglijeul, nu merge la toata lumea orice s-ar spune. Unii prefera fara nimik, altii prefera sa munceasca asa ca puneti-va cojoacele

Si mai exista si bromura .

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
poze de la mare

Mergi la inceput

A, si ca s-o faci de 5 ori pe zi iti trebe conditie fizica nu gluma.
Dar ajuta si la slabit ce e drept.

Ma duc sa sun acasa sa vad ce face Bila.

Poze cu Bila
poze de la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

Ce subiect interesant asta cu utza! Bravo! Eu fac parte din categoria "vise " sau "cavaleri pe cai albi" asa ca refuz sa ma gandesc ca sotul meu, pe care il iubesc de mor si care ma iubeste, ar face ceva care sa ma raneasca. si mai cred cu tarie ca exista barbati pentru care sexul nu este totul, care sunt dispusi sa faca mici sacrificii in numele iubirii si pt ca isi doresc la fel de mult ca noi, femeile, o familie.Refuz sa cred ca m-a inselat in ultmile luni de sarcina, dupa cum refuz sa ma gandesc la ca a facut asta in primele luni ale Evei cand cadeam lata, adormeam inaintea lui, si cand nu dormeam ma vaicaream de mama focului.

Adela - esti o scumpa! bine i-ai zis!
Nadia - am vazut-o pe Lidiuta, e dulce foc, si te admir din suflet pt optimism si curaj
Marina - fata, ma oftici! eu ma chinui cu regim si bazine si nimic si tu raportezi blugi cu un numar mai mic?!?! Bai, da' nu mai e pic de solidaritate pe lumea asta...

Acum un mesaj pt Catalina - fetita m-am gandit toata ziua la tine (hai, zi, ai simtit?!? ). Nu imi vine sa cred prin ce cazne treci cu diversificarea, cum te chinui sa-i faci lui Matei retete "gourmet" si el te scuipa cu pireul intre ochi. Eu in locul tau cedam de mult. Numai asta sa fie, si e destul sa ai o perioada mai proasta. Asa ca eu m-am gandit la 2 variante (inca una cu sfaturi, o sa zici, dar ma incumet sa-mi dai cu pireul in ochi):
- varianta "pacalici" - poate lui Matei nu i-a placut prima data cand i-ai dat cu lingurita, poate e fomist si nu are rabdare sa manance. Asa ca exista o tetina la NUK cu gaura in forma de cruce, speciala pt piure. Daca ii place asa, Doamne Ajuta!, il inveti tu lingurita mai incolo
- varianta "back tu basics"- faceti pauza! da-o incolo de diversificare, ca nu o sa ajunga la gradi cu biberonul (cum zicea si Liuda) si nu e nevoie sa manace piure in acelasi timp cu icsulica care, colac peste pupaza, e mai mic decat Matei! (intelegi tu ce vreau sa spun). In felul asta Mateiut revine la biberon si, din scaunel, in brate la mami Catalina, unde ii place cel mai mult, Catalina se relaxeaza 2-3 saptamani, mai scapa de facut mancare si la gupil, si cand s-o simti iar in forta o ia de la capat si poate cu fructe, ca am inteles ca alea i-au placut, dar din cauza burticii v-a zis sa incepeti cu legume fierte. Apropo, sa stii ca poti sa-i dai mar copt, daca ai nervi sa-l faci, ca nu provoaca aciditate si nici scaune moi. Poate te coafeaza vreuna din variante...ca mie tot nu-mi vine sa cred ce patzishi cu Matei - cumintenia pamantului.

Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

Fetelor am filmuletul lui Gabriela la Favorites...:((( si azi l-am vazut iar din intamplare...mi-e dor de voi toate si de anul trecut cand eram atat de feri cu burtica mea...alaturi de voi!
Raluca a plecat, e deja in Ro...:(((

eu sunt cam depresiva, as mai scrie dar urla Mati...:(...ma duc si incerc mai tarziu sa va mai scriu.

Cu drag,

POZE Botez

Ioana, mamica lui Matei Nicholas (25 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

Sraluca - m-a tavalesc de ras. "Si mai exista si bromura ." bravooooooo

Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva

Mergi la inceput

CATA imi pare rau ca ai probleme. Sa stii ca si noi ne-am chinuit tare de tot la inceput, cu plansete de mi se rupea sufletul. Ii dadea tati sa manance si eu ma inchideam in dormitor sa nu il aud cum plange iar matusimea a cedat nervos si nu i-a mai dat decat suc de mere si ii dadeam si 1-2 lingurite de mere pasate adunate din storcator ( cereale binenteles). Pana cand intr-o zi ne-a facut surpriza si a mai vrut mere si a mancat tot. "Cu incetul cu incetul se invata alfabetul " si mancatul. Hai ca am innebunit, am inceput sa vorbesc in proverbe.
De la atata discutii despre utza.

Apropo de ne-utza, ieri ma intreba al meu: mai stii la ce ora am adormit aseara amandoi. La mutra mea tampa imi spune mandru : era 9.20. Asa ca ce utza, in vis. E, eu am o scuza ca am rusii. Dar nu are nici o legatura

Poze cu Bila
poze de la mare

Mergi la inceput