Stelute de ianuarie-februarie 2007 (31)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Da Puiut, ai pus punctul pe i. Nesiguranta naste monstrii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

intru si eu sa nu ma trezesc pe lista celor disparute

cred ca suntem in plin proces de iesit dintii ( nu ma lasa sa-i vad gingia si daca pun mana urla jumate de ora ) e super maraita nervoasa roade tot mi-a inundat toata casa si nu se linistesteste DECAT LA MINE IN BRATE si se uita la mine cu niste ochi mari si geme de-mi rupe sufletul
asa ca nu prea pot sa scriu cu ea in brate ( acum doarme langa mine in carut )

cat despre subiectul zilei deschis de liuda si catalina ( asta vad eu in primele 2 pagini ca nu am apucat sa citesc di capitolul trecut sfarsitul ) avand in vedere ca sunt singuta neutuita de pe aici ar insemna sa-i fac bagajul lui al meu scump sot si sa-l expediez la masa ca ma inseala
dar nu fac asta ( mai am eu unele sperante ca-mi face si el vreo intr-o seara )
cum spune si marina il iubesc si stiu ca ma iubeste si e tot ce conteaza nu cred ca aia cre o fac de 5 ori pe zi sunt mai fericiti ( poate mai relaxati ) daca nu e intelegere si nu poti comunica cu persoana respectiva
in momentul de fata daca m-ar insela cand eu sunt disponibila dar el e obosit si l-as prinde i-as taia jucaria si apoi l-as expedia la masa
mi-au spus mai multe persoane printre care si maica-mia ca nu e normal sa dormim ca fratii de 7 luni si ca precis ma inseala
si sincer e cam dureros si sa ma gandesc la asta prefer sa nu o fac ca na si "maine e o zi" si poate isi fac efectul vitaminele cu care il indop pe sot si nu se stie ......
ei na poate ma vedeti la tradati in dragoste cum dau cu sacosa cu lapte praf si legume in sot

ieri m-am zburlit la socrela ( prima oara de cand ma stiu si clar nu va fi ultima oara ) au venit sa mergem la cumparaturi si cica nu are rost sa mai luam scaunul de masina sa stea copilu chinuit acolo ca o duce ea in brate
i-am expilat frumos ca asa e legea copilu sta in scaun si am intrebat-o la fel de frumos daca-mi moare copilu din cauza ei ce face ?
s-a cam albit la fata
si i-am zis cu ocazia asta sa nu-i mai spuna alexi ca parca e nume de caine ( acum sper sa nu spun vreo prostie si sa ma trezesc cu un sac de rosii in cap de la cele cu fetite alexia daca ii spune careva asa la copil ) ca o cheama alexia si sa faca bine sa-i spuna asa
pai eu m-am chinuit degeaba 9 luni sa duc munca de lamurire cu sotu sa-i zicem alexia ?
ei mai am eu multe sa-i spun dar astept momentul potrivit
acu i-a intrat in cap ca nu seamana copilu cu sotu ( cand toata lumea spune ca e copia lui ) noroc ca al meu nu e chior ca ma mai trezeam naiba cu ditamai scandalu din prostia ei

na hai ca m-am intins

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare

Mergi la inceput

Adela, imi pare rau ... sper sa se redreseze situatia. Si ai dreptate ... intr-o casnicie nu se fac bagajele asa de usor. E greu, uneori iti vine sa iti iei campii dar daca o faci asa toata ziua buna ziua ... ce casnicie mai e aia. Avem o gramada de prieteni care au facut asa si nu stiu UNUL care sa fi ajuns mai bine decat in casnicie. Nu vorbesc de violente casnice ci pur si simplu de lipsa de dorinta de a incerca ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

Cata, multi pupici , draga cum zice Messa am inceput terapie prin utza si chiar functioneaza.
marina, marybell

Lore, m-ai facut sa ma emotionez, mai aveam un pic si plangeam, cred ca prima data cand am stat in spital cu placere a fost cand am nascut-o pe Lidia, a fost ceva de vis, iar sa o aud vorbind in fiecare zi... ma topeste.
De fapt nici nu mi-am dat seama ca astazi e data de 8, am vazut ca ne-a zis Marina (pupaoasi)ca ne-a zis la multe lunite,si-l intrebai pe sotu' ce data e astazi, na ca am facut-o lata.

pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici
Nadia de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta
cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

catalina multumesc. si tie sa-ti traiasca omul si sper ca si matei sa-l mosteneasca.... si s-o ia pe fi-mea de nevasta si uite asa inca o famelie fericita!!!

mai eu cred ca depinde si de om. eu de ex nu sunt geloasa, dar daca as fi fost nu mai eram de mult cu sotul meu, in conditiile in care lui ii suna telefonul non stop, vorbeste cu n persoane barbati/femei, pleaca de acasa la 7 cel tarziu si ajunge la 7 seara cel mai devreme. dar cum sa banui eu ceva cand el vine acasa intins, vorbim la tel de n ori pe zi pt ca i se face dor de noi, cand merge la un client si e in apropiere de casa trage o fuga sa ne vada 2 minute, nu ma intreaba ce bani am in portofel si ce fac cu ei, de ce am mers la coafor in mijlocul saptamanii, etc... si oricum noi am facut un pact: daca se va intampla sa ne plictisim unul de altul trebuie sa fin sinceri, nu sa ne batem joc de tot ceea ce a fost intre noi si sa ne ascundem ca niste pusti de 15 ani. respectul primeaza!!!

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

adela nasol cu socrela. eu am dat-o pe brazda si cel putin cat e cu mine face numai ce stie ca-mi place si ca vreau. cand e singura cu emmi....ea stie ce face dar nu cred ca se abate de la regula ca Doamne fereste se intampla ceva cu fata si stie ca nu o sa mai vada decat in poze pe la vecini.

Mergi la inceput

nadiuta

gata plec la electrostimulare, aerobic, apoi inca o tura de aerobic acasa cu aspiratorul

vb mai tarzior

Mergi la inceput

iar te electrocutezi doamna Marinar? acu ca duduia Adinush nu e prezenta acilishea, putem sa o punem de o incuscrire, ca altfel ... ieri Mateiutzu o tzinu ieri de mana pe dra Ayleen in parc ....

Mergi la inceput

moamaaaa ce i-mi place discutia asta depsre barbati, bey ak meu ma ameninta ca pleaca la altele si eu ca bleaga la inceput ma infuriam si plangeam si i-mi faceam inima rea , iar de cand am ramas insarcinata eu asteptam trimetstrul 2 ca cica atunci din cauza hormonilor femeia insarcinata are pofta nebuna de sex si am tot asteptat ca la mine pofta iok, asa ca m-am resemnat la gandul ca daca se va duce vreodata tot la mine va veni si la copil (aia nu va fi decat o alta trecatoare), asa ca atunci cand mai zice ca i-si face amanta il trimit sa se descarce unde o vrea el (bey totul este in gluma), si acu in serios nu cred ca a fost cu alticineva pt ca asa cum a zis Marina daca se va intampla sa ne plictisim unul de altul trebuie sa fin sinceri, nu sa ne batem joc de tot ceea ce a fost intre noi si sa ne ascundem ca niste pusti de 15 ani. respectul primeaza!!!.

aaaa si m-a AVERTIZAT DACA AM VRE-UN GAND SA MA DUC CU ALTUL VREODATA SA O FAC INAINTE DE-A FACE COPILUL, ca dupa aia sa vreau eu ca nu-mi mai da drumul sa plec nicaieri de langa ei. Il intleg ca a avut o familie dezbinata tocmai din cauza AMANTELOR si s-a ales praful de famile astfel a crescut pe drumuri (vorba vine)si a jurat ca copii lui nu vor suferi, asa sa ne ajute DD.

Nadia de Lidiuta
varsta Lidiuta
cum cresc eu

Mergi la inceput

Adela, , bey tie nu ti s-a rupt rabdaul (cica ar fi un muschi sau organ care te face sa rabzi ), bine ca ai pus-o la punct si nu trebuie sa taci ca tie rau i-ti faci, eu ma intleg bine cu soacra-mea (ca am cunoscut-o dupa un an de la casatoria mea cu fisu', assa ca nu indrazneste) dar... mai i-mi zice: da tu nu-i dai ceai: raspuns copil alaptat pana la 6 luni nu are nevoie isi potoleste setea de la san, se mai calmeaza, apoi la fiecare telefon saptamanal, dar voi nu a-ti inceput divresificare, raspuns: pana la 6 luni copil alaptat la san...bla, bla si cred ca a ajuns la concluzia: da mama, voi stiti mai bine, acum sunt atatea informatii si atat de multe s-au schimbat de pe vremea cand crestea noi copii.
Adela, mama educ-o sa nu te educe eas pe tine

Nadia de Lidiuta
varsta Lidiuta
cum cresc eu

Mergi la inceput