Stelute de ianuarie-februarie 2007 (31)
Raspunsuri - Pagina 3
Liuda spune:
A Catalina stai asa ca sa ne intelegem ca poate nu am inteles eu bine... Nu ati avut voie, inteleg, sarcina, copil, dupa la fel - probleme, dar asta nu inseamna ca nu exista si alte modalitati pentru a fi apropiati!!! Si pentru a ajunge la "sfarsitul utzei" ! Daa in cazul asta nu te contrazic deloc, asta e situatia nu se poate acolo, dar se poate altfel, sa zic asa! Insa daca zici ca nici asta - atunci -mai bine tac ca sa nu intram in polemica! Dar nu sta un barbat nici o luna fara... crede-ma si revizuieste. Aminteste-ti daca inainte de a ramane gravida avea nevoie? cat de des? acum de ce nu?
gata tac ca e prea complicat!
Liuda spune:
Lore scuze - adica am citit mesajele de la tine, dar am citit lista cu mamici si nu stiu de ce te-am bagat si pe tine la "evadati" !
Catalina spune:
Liuda, nu e nevoie sa taci. Asa cum am spus in nenumarate randuri, fiecare este liber sa se exprime si sa spuna exact ce gandeste. Dar, cel mai bine este intotdeauna, zic eu, sa vorbim doar in nume propriu. Eu asa am invatat. Eu una ma feresc de generalizari. Nu sunt benefice nici pt cei care le fac si nici pt subiectii lor. Ca barbat nu mi-ar conveni sa ma creada cineva animal, asa cum ca femeie nu mi-ar conveni sa ma creada cineva curva (pt ca din partea unor barbati am auzit si generalizarea asta, apropos, voi cum va simtiti sa auziti asa ceva despre femei?).
Nu mi-as permite de exemplu sa iti compar sotul cu anumiti barbati pe care ii cunosc eu si care sunt asa cum spui tu, doar pt simplul fapt ca si el este barbat. Nu il cunosc, nu l-am vazut in viata mea si nu imi permit. Pe mine asa m-a invatat mama.
Eu nu te contrazic in ceea ce spui, asa cum ziceam, depinde la fiecare de ce barbati am cunoscut si ce experienta avem. Eu am cunoscut un singur barbat si, desi experienta mea e limitata, e de asemenea diferita.
Uite eu refuz sa cred ca sotul meu s-a dus in stanga si in dreapta cand eu am fost gravida. Cum o fi posibil asa ceva? E basm? Cum crezi tu ... eu nu cred ca e basm si cred ca il cunosc pe barbatul cu care sunt de peste 15 ani. Probabil ca o sa ziceti ca sunt proasta. Asa o fi. Dar pana la proba contrarie, chiar nu am ce sa zic din acest punct de vedere. El chiar s-ar supara daca l-as banui asa aiurea.
Daca descopar intr-o zi ca ai dreptate Liuda, am sa iti spun. Sper sa nu. Deocamdata, in ceea ce ma priveste pe mine ... nu ai. Restul ... e tacere ... vorba lu sheicspir. :)))
Catalina spune:
Si daca tot a deschis Liuda subiectul, fetele care ati mai stat pe bara mai mult de doua saptamani, asa cum a trebuit sa stau eu? Si voi credeti ca sotii vostri au cautat oareshce in alta parte? Si va impacati ok cu chestia asta? N-aveti nici o problema?
As vrea sa stiu asa ca fapt divers. Sa stiu daca sunt deplasata. :))
Pupici
marinar spune:
ma bag si eu in seama: in sarcina nu am avut interdictii la utza dar nici nu a mai fost ca la inceput, mai ales in ultima perioada. noi comunicam destul de bine si la un moment dat i-am spus ca daca el simte nevoia de altceva sa mearga unde stie dar sa nu vina cu stiu eu ce paraziti acasa. si mi-a zis ca sunt nebuna, ca ma iubeste suficient de mult incat sa stea langa mine atat cat trebuie. suntem o familie si asta conteaza cel mai mult!
ufff, mai am de spus dar plange emmi. ideea e una: am un sot de milioane, il iubesc si stiu ca sentimentul e reciproc. nu mi-a trecut nici o secunda prin cap ca ar putea merge la alta femeie si nici nu o sa cred asta decat atunci cand o sa vad cu ochii mei...sper sa nu se intample!
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
Messa spune:
laura, pe bune facem o afacere - tu faci curat, eu iti gatesc un vagon de supe pasate cu etichete pe fiecare cu instructiuni, pe zile, pe ore, ca pastila de nefacut copii. Si sa stii ca si io gatesc o data pentru o saptamana intreaga. Vivat congelatoru'. In pungi sau de-alea de facut gheatza.
alinuk, 'aidi fatou ca nu-i ashea greu! Vii la mine si-ti arat! Cum fu, te dusheshi la examen? (scuzatz aliteratzia...)
sraluca, pe matusa o tremitzi la piatza sa caute o leguma care nu se gaseste si spui ca trebe neaparat la gupil; garantat lipseste trei ore. Asta merge in weekend. In timpu' saptamanii o tremitz' la plimbare cu gupilu' si-i zici pe sleau - tushico, meri cu gupil afar' ca io am treaba cu barbatu'! Se face tusha rosie toata, se fastaceste, da' pleaca cu gupilu' sh-avetz casa la dispozitie!
Catalino, nu lashi tu balta casa, catzel si purcel, soacra si socru azi? Ia-ti Mateiu'n marsupiu si suna la Adinush ca vine az' pe la mine si venitzi amandoua!
Liudo, al' de sta doo saptamani si doarme ca ursu' langa mu[ie]re in majoritatea cazurilor (sunt exceptii, slava domnului) ori se duce la altele ori, daca e baiat de treaba si nu vrea sa-nshele nevasta, ii trage-n tzeasta la chelios dimineatza la dush. Al de nu face una din astea e batran si nu mai poate sau e dus des la biserica. Dupa doo saptamani de lipsa turbez io, dar un barbat (da' io nu-s dusa la biserica si pe deasupra n-am nici toate tziglele pe casa)! Nu zic de cazurile in care sta omu' (daca e baiat din ala de treaba) fiindca doamna inchide poarta si arunca cheia, ca gravida, ca obosita, ca alea-alea, dar el ar vrea, saracu', numa' ca nu capata.
Catalina, stii carei femei ii zice un barbat ca e "curva"? Lu' aia care se culca cu oricine, numa cu el nu
La intrebarea cu "Si voi credeti ca sotii vostri au cautat oareshce in alta parte? Si va impacati ok cu chestia asta? N-aveti nici o problema?" io sunt calma si impacata, n-avea cum. Doftoru' a zis pauza de dansa-ntr-insa, nu de altele asa ca ne-am descurcat Eh, si daca nu ne "descurcam" era ok, nu-i genul care sa calce pe alaturi. Se mai uita el la cate o tzatza sau un cur de mu[ie]re, da' nu ar merge mai departe de "mama ce buna de ...utza e asta".
M-atz facut sa vorbesc porcos. Sa va fie rushine obrazului.
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.
Catalina spune:
Ia fi atenta Marina, ca suntem doua unicate! :)
Sa stii ca chiar ma gandeam la tine, ca stiu si eu ce sot ai din povestile tale. Mai rar! Sa-ti traiasca!
Catalina spune:
Iti multumesc de invitatie Messa. Sunt o companie f proasta, nu as vrea sa va inoportunez. :)
Catalina spune:
Acuma vorbind serios, mi se pare o lume tare trista in care chiar am ajuns sa credem ca barbatii pe care ii iubim pretuiesc mai mult sexul decat o relatie. Poate tocmai pt ca atat de multe dintre noi cred ca eu vorbesc din carti acuma fac si ei asa ... care fac.
Nu Messa, indraznesc sa spun ca ai omis o categorie. A sotilor care isi iubesc nevestele si rabda. Insist ca al meu e asa. Credeti ce vreti ... eu asa zic.
puiut85j spune:
Catalina si pe mine ma cam speriat Liuda.Eu stiu ce am acasa dar...nu as baga mana in foc.Daca ar fi asa,ar mai fi si alte semne pe care eu nu le-am vazut inca.El a lucrat mult timp,cu multe femei si nu ar fi deacord cu multe conceptii de-ale lor ,si tocmai el sa-mi faca asta?Doamne fereste.Am mai avut discutia asta pe forum si in alta parte,i-am spus sotului si el mi-a spus:"crezi ca toti barbatii sunt disperati dupa sex zi de zi?"si m-am mai linistit.
In alta ordine de idei:Si eu incalzeam la micro,pana mi-a zis o doctorita sa evit asta,macar pt bb,ca nu e sanatos deloc.Voi ce parere aveti?
elena