am obosit
Raspunsuri - Pagina 2
violeta69 spune:
Elise,de unde ai atata energie?!
mai da si pe la altii!!! de ce esti egoista?
pupici multi ingerasului tau!sper ca nu a fost ceva grav si nici sa nu mai fie nimic niciodata....
azi e ziua lui Mihnea...nu ma laud,da' zic!!!-prieteni stiu de ce!!
a facut 7 anisori.....
of si la cat ma oboseste pe mine copilul asta,seara cand il privesc cum doarme ca un ingeras mi se duce toata oboseala...ce oboseala?! uit cu totul......si as lua-o de la capat de mii de ori!!!!
chestia asta ma face cu adevarat fericita!!!
de la Mihnea pt voi toti!!!
Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
iulissa spune:
quote:
Initial creeata de notquiteso
si nu cred ca e doar lipsa de vitamine sau de somn. s-au adunat multe. pur si simplu am obosit. seara abia astept sa adoarma copilu' ca sa am un pic de timp doar pt mine. timp in care zac. sau citesc pe net. nici la filme nu mai am chef sa ma uit. ultima carte citita a fost o tampenie siropoasa despre o virgina de 30 de ani. da, uite ca citesc si d-astea. am obosit de tot, daca nu era grasa nu stiu ce ma faceam, cred ca o luam razna mult mai rau. am obosit si de relatia mea cu masculul cu care impart apartamentul, si de singuratate, si de lipsa de o gramada de chestii care inainte imi erau la fel de esentiale ca apa sau aerul. uite, pana si acuma abia imi misc dejtele pe taste.
voi nu obositi?
POZE
Mami de Dora-Maria (30.09.2006)
Ai o frumusete de fetitza!
sa-ti traiasca si sa fie fericita si iubita cum merita orice femeie!
E normal ce ti se intampla, nu esti singura...si cred ca nici ultima..
Poate ai nevoie de un pic de pauza...cateva ore/zile...numai pentru tine, o mica vacanta de un sfarsit de saptamana, fara bebe, fara griji..in care sa te rasfeti..sa te ingrijesti, sa mergi la cumparaturi...sa faci ceea ce te binedispune.
Daca iti iubesti sotul si vrei sa aprinzi din nou fracara...ramaneti impreuna singurei..povestiti de zilele in care erati indragostiti,plimbati-va, ascultati muzica preferata, faceti chestii romanticoase, iubitiva...nush orice crezi ca v-ar aduce un rambet pe fata...
te-am pupat
carolinah spune:
quote:
Originally posted by carmen123
de unde ai luat ceai oolang????????? de mult intreb de unde il pot procura
Ceainaria Rendez-Vous (Bucuresti)
Str. Tudor Stefan nr. 7-9, (zona Dorobanti), tel: 0721 280 415
Str. Edgar Quinet nr. 8-10 (zona Universitate), tel: 0723541998
Calea Floreasca 102 (Piata Floreasca), tel: 0720 070 286
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
notquiteso spune:
iulissa, cre' ca tu vorbesti de sotul altcuiva :)) pe al meu nu reusesc sa il conving nici macar sa vorbeasca cu mine, d-apai sa mai si puna mana sau sa zica ceva dragut.
nu sunt deprimata, sunt pur si simplu obosita. doar eu ma ocup 24/24 de grasa, care tre sa recunosc: e un inger, da' doar pe dinafara :)), acuma ma chinui sa o invat sa bea lapte formula, pt ca ea nu a acceptat niciodata biberon si nici un alt lichid in afara de laptele meu, a inceput sa se tarasca prin toata casa si linge parchetul si mobila (ceea ce inseamna ca am de 10 ori mai multa treaba decat inainte, ca acu' tre sa spal nenorocitul asta de parchet pana ramane carpa alba. si tot asa..
flaviutza spune:
Draga mea...esti atat de tanara si frumoasa...ai un copil superb si chiar toata viata inainte!
rupe-te de durerea de a sta cu el....meriti ceva mult mai bun!
Mi-am permis sa-i arat lui barbatu-miu pozele tale....mi-a spus ca e un prost ala care nu te apreciaza...
Apropo de oboseala...sa sti ca , atat timp cat esti fericita nu o simti!
si eu ma ocup exclusiv de bebea de 3 ani, dau licenta..o sa am un bebe2,sotul vine noaptea...
dar nu simt nimic, e o placere imensa sa trag pentru familie...
Asa ca rezolva-ti partea psihica, fa-ti curaj si treci mai departe, iubeste-te pe tine mai mult decat orice ...si fi fericita alaturi de copilul tau...
Nu-i o vorba aiurea ...NU TE MERITA!
Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale
DOR spune:
Am fost obosita, extrem de obosita! Se adunasera atatea pe capul meu, stres la job, insatisfactii salariale, oboseala de acasa, stresul pt sanatatea sotului...Ma suparam usor si eram la pamant.
Pe 20 mai , intr-o duminica i-am avertizat pe toti ai casei ca nu mai pot..ca trebuie sa iau o pauza si probabil doar in spital ma voi odihni.
Ceea ce s-a si intamplat, a 2-a zi am ajuns la perfuzii, m-am trezit cu ameteli cumplite. O zi pauza, iar marti la job, de unde m-am dus la spital pt inca o runda de perfuzii. In final, dupa EKG-uri, ecografie a cordului, analize care mi-au confirmat ca stau bine cu calciul si magneziul, iata-ma-s din nou pe baricade.
Cand nu vrei sa te opresti organismul ia singur o pauza.
Merg in continuare la dansuri (salsa, samba), nu stiu daca o sa schimb pt tae bo (sper c-am scris corect)si incerc sa nu mai pun la suflet toul si sa o iau mai usor.
Bineinteles ca energia proaspat redobandita mi-am consumat-o intre timp, pt ca somnul nu-mi ajunge, iar cu 2 copii nu-i usor.
Asa ca mi-am propus sa iau o pauza in 2: un we in doi, ca sa ne incarcam bateriile, sa ne regasim unul in bratele celuilalt, sa nu adormim la picioarele copiilor, ci unul langa altul.
Suntem parinti, dar nu trebuie sa uitam sa fim si soti, iubiti.
florinutza26 spune:
quote:
Originally posted by carolinah
Asa ca sfatul meu la final: nu mai lua nimic in tragic, concentreaza-te numai pe lucrurile care trebuie neaparat facute, ocupa-te si de tine (ce daca citesti ceva siropos, cand inainte citeai Faulkner, asta este), fa sport, cat de putin, ajuta, ia vitamine si minerale (macar un magne B6), mananca multe fructe acum ca tot e vara, iesi cat poti cu copilul afara. Si dupa ce iti mai revine cat de cat cheful de viata, ia si marea decizie: mai stai cu masculul sau il lasi balta. Numai tu poti decide asta. Si dupa ce iei decizia, asuma-ti-o, oricare ar fi, ca tu ai luat-o si deci e cea buna pt tine.
Mult succes!
Carolina, cu Alina si Ana... si tati, evident
SUBSCRIU SI ADAUG:
Mai imparte sarcinile si in stanga si in dreapta ,nu le mai fa tu pe toate!ca daca nu asa patesti!
notquiteso spune:
mltumesc flaviutza. stiu ca nu ma merita, tembelul, insa nici altcineva nu ma atrage. bine, stand non-stop in casa cu grasa, ar fi si greu sa ma atraga cineva. mi-e sila sa o iau inca odata de la capat. mi-am pus o gramada de sperante in relatia asta, eram atat de fericita la inceput, pana sa imi faca tot felul de faze.. dupa care m-am mintit spunandu-mi ca o sa se schimbe, pt ca el asta spunea mereu, ca vrea sa se schimbe. sunt o fraiera cu F mare.
acum mai e la mijloc si puiul asta pe care eu il iubesc cu fiecare celula, si iar ma mint, spunandu-mi ca un copil tre' sa creasca langa tatal natural. probabil ca sunt doar lasha. mi-e teama sa o mai iau de la capat, mi-e groaza de intalniri cu oameni care nu-mi spun nimic, intalniri cu oameni care imi plac foarte mult dar carora nu le spun eu nimic..
ufff. nu mai stiu. acum sunt cumva pe hold. astept sa mai creasca un pic grasunaca, sa o pot lasa cu cineva si sa imi vad de job. si lasatul cu altcineva e iarasi o problema. nu am pe nimeni apropiat care sa stea cu ea in mod regulat, si in straini nu am incredere. oi fi paranoica, dar cand ma gandesc sa petrec 8 ore departe de ea, fara sa stiu daca persoana care are grija de ea ii da destula apa, pt ca ea nu bea decat o picatura odata, nefiind obisnuita cu biberoane si cu alte lichide in afara de laptele meu.. daca o schimba la timp, daca o lasa sau nu sa urle, daca are grija sa o culce chiar daca fi-mea e fitzoasa si decat sa o culci mai bine o tii nemancata..
si inainte sa vina careva cu ideea sa o las cu bunicii, va spun de acum ca e absolut exclus. din motivele mele bine-intemeiate, refuz sa o las cu bunicii. sora-mea e plecata din tara si frate-meu da acuma bac-ul, chiar nu am cu cine sa o las.
m-ar ajuta mult cineva care sa vina sa ma ajute la curatenie. numa' ca io sunt nebuna si vreau ca lucrurile sa fie curatate bine, intr-un anumit fel, adica nu sa spele cada si wc-ul cu acelasi burete, asa cum a incercat ultima femeie venita la curatenie, sau sa lase vasele pline de zoaie asa cum a facut. lingurita cu care mancasem nutella era murdara de nutella, cana in care bause dimineata cafea barbata-miu, avea urme de cafea..a doua oara nici n-a mai venit :)) deci daca stiti vreo persoana care sa nu fie complet retardata, si care sa fie dispusa sa vina odata pe saptamana la curatenie, dati-mi PM, va rog. multumesc.
Qamar spune:
quote:
Originally posted by florinutza26quote:
Originally posted by carolinah
Asa ca sfatul meu la final: nu mai lua nimic in tragic, concentreaza-te numai pe lucrurile care trebuie neaparat facute, ocupa-te si de tine (ce daca citesti ceva siropos, cand inainte citeai Faulkner, asta este), fa sport, cat de putin, ajuta, ia vitamine si minerale (macar un magne B6), mananca multe fructe acum ca tot e vara, iesi cat poti cu copilul afara. Si dupa ce iti mai revine cat de cat cheful de viata, ia si marea decizie: mai stai cu masculul sau il lasi balta. Numai tu poti decide asta. Si dupa ce iei decizia, asuma-ti-o, oricare ar fi, ca tu ai luat-o si deci e cea buna pt tine.
Mult succes!
Carolina, cu Alina si Ana... si tati, evident
SUBSCRIU SI ADAUG:
Mai imparte sarcinile si in stanga si in dreapta ,nu le mai fa tu pe toate!ca daca nu asa patesti!
florinutza, dar ce te faci cand nu ai cu cine sa le imparti?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"
**teamu' care a facut buildingu' la Moeciu**
notquiteso spune:
am mai zis odata: nu e vorba de lipsa de chef de viata! ies in fiecare zi afara cu copilul, ma joc cu ea, chiraim toata ziua, merg pe jos cel putin 3 km zilnic, iau vitamine dar nu cred ca sunt de-ajuns la cata oboseala am acumulat, mananc fructe si legume, de fapt aproape numai asta mananc. am grija de mine chiar daca uneori ma trezesc cu unghiile netaiate de o saptamana sau neepilata de cateva zile. nu ca ar avea cine sa vada..
iar sarcinile nu am cu cine sa le impart. poate doar intre personalitatile mele multiple :))