Impresii din timpul.. si de dupa..SUPERDIETA(cap7)
Raspunsuri - Pagina 25
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by fee
Buna,
V=80.8KG
Dovleceii i-am taiat rotund , un pic mai grosi , i-am pusa intr-o tava de teflon ( un pic mai inalta) , am adaugat rondele de ceapa si i-am bagat in cuptor (la chaleur pulsée, adica caldura dintr-aceia care intra prin legume , astefel ele lasa apa si se coc in aceasta apa).I-am lasat 10 min si apoi am adaugat suc de rosii cu usturoi si la urma un pic de patrunjel verde .Au fost un deliciu.
oooPPS , eu am mancat marti un pic de orez de la fiu miu (nature), imbecila de mine nici nu m-am gandit ca sunt cereale
va pup
Monica et Daniel (04.11.2005)
ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>
Multumim de reteta

LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)/.../www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by danamiha
Am hotarat sa tin Monti asa ca nu vreau sa va incurc, va rog sa ma stergeti de pe lista.
Mult succes la slabit!
Mult bafta ..cu MONTI

Te pastram in listutza de PRIETENE
...si te mai asteptam cu noutati ..in 'ale slabitului
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)/.../www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by vikky
Buna fetelor.Am intrat in a treia saptamana de superdieta si imi este foarte bine,stomacul mi s-a micsorat si nu mai pot manca asa mult ca inainte.Am bagat iaurtul dietetic,si azi vreau sa-mi fac la pranz un gratar de pui.Mi se pare ca acum slabesc mai greu,apropo dimineata aveam 75,deci pana acum 4 kg.As vrea sa slabesc mai repede,dar asta e.mamidestefan LA MULTI ANI!
FELICITARI

...4 kg in 2 saptamini ...e cam mult aaaa...si nu uita ...e foarte important sa reusesti sa fii perseverenta pina la capat ...
ca sa se modifice punctul de echilibru ..pe noi coordinate

Multumesc de urari
..
LIDIA si
diplodocus spune:
FETELOR, pic si eu ca musca-n lapte la topicul vostru...dar din disperare face omul orice... E vorba despre sotul meu care de 2 luni e in terapie intensiva in urma unui accident rutier...Daca aveti citeva minute, cititi aici
Va multumesc din suflet pentru intelegere 
Luca-Mihnea Cel Voinic
gusta spune:
Buna dimineata.
Lidia se pare ca ma alatur din nou grupul de aici.Ma poti trece in lista cu 67 kg ca de dupa cura am intrat si am mancat ca o vacuta si targetul e de 60.De azi incep sa vedem daca am aceeasi putere ca data trecuta.
Sper sa intru macar o data pe zi sa va scriu ce fac.
Marilena si Mara Augusta
dan_ny spune:
raportez: 83.2 kg...si de azi sunt in concediu
si mi-e frica....o sa am cam mult timp liber. sper sa n-o dau in balarii...
_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller
www.flickr.com/photos/9800913@N03/?saved=1" target="_blank">poze
Mercedes spune:
Am revenit cu forte proaspete si de ieri m am apucat de superdieta am acum 78 de kg.Targetul meu este sa scad sub 70 deocamdata. Inca nu m am hotarat pe ce schema merg dar daca rezist inclin sa merg pe schema B, am inca timp sa ma decid.
gusta spune:
Buna.
Mercedes atunci ne tinem companie .Daca vrei?
Prima zi a fost crunta dar a trecut sper sa scap repede de pofta de dulce ca dupa mi se pare super usor.
Meniu de ieri
cafea
3mere
ciuperci
salata de rosii cu castraveti.
sper ca azi sa mi se para mai usor.
Marilena si Mara Augusta
Mercedes spune:
gusta-normal ca vreau si asteptam si alte doritoare.
Ce fain ca poti sa mananci mere, mie imi plac tare mult dar dupa ce le mananc mi rau dupa ele.
Eu pana la ora asta am baut 1/2 apa dimi , 2 cafele si un grapefruit.Mai am pt pranz un mix de legume( conopida brocoli si morcovi) si 3 kiwi iar pt cina inca nu stiu ce voi manca.
dan_ny spune:
si mie mi-a fost f greu in primele 2-3 zile dar m-am obisnuit repede, spre surprinderea mea, am scos-o la capat cu mancarica la cuptor,din legumele permise, cu rosii ,fara ulei, cu usturoi, ceapa, ceva ierburi aromate, sa iasa cat mai gustos, m-am orientat si dupa retetele din prima pagina. iese f bun, eu mancam si rece ca-mi luam la servici la borcan. asta in primele zile, ca mi s-a luat repede, dar a fost suficient sa ma obisnuiesc...apoi am trecut pe salate- varza cu morcovi, telina cu morcovi, rosii, castraveti, ardei... cat despre pofta de dulce...cred ca de la fructe nu pre a fost cazul, eu mananc mere si portocale, ca nu prea le aveam cu fructele.
dar am avut o zi in care am simtit nevoia de dulce, simteam ca lesin daca nu manac ceva dulce, ma apucase si tremuratul...si am mancat. cred ca am avut o cadere, ceva, eram in perioada cm si luasem si calciu si magneziu dar degeaba, pana nu am mancat dulce nu mi-am revenit. oricum, avand in vedere ca am mai calcat si stramb, imi merge f bine...nu ma asteptam sa slabesc asa usor, si sunt f fericita.
pup fetele curajoase si luptatoare 

_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller
www.flickr.com/photos/9800913@N03/?saved=1" target="_blank">poze