Impresii din timpul.. si de dupa..SUPERDIETA(cap7)
Raspunsuri - Pagina 24
fee spune:
Buna fetelor,
Duminica am descoperit si eu subiectul acesta si de luni am inceput cura .La mine merge extraordinar de bine.
L=82.9
M=81.9
M=81.2
J=81
Avem voie orez fiert nature?
Acum ma pregatesc sa fac dovlecei cu usturoi si suc de rosii la cuptor? Avem voie dovlecei?
mersi
Monica et Daniel (04.11.2005)
ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>
dan_ny spune:
mamidestefan multumesc de modificari...uaauu!!am si-un porcusor...hmmm! numai eu...dar ma cumintesc. cum e cu saptamanile? 85.1 nu trebuia trecut la w2? ca eu acum sunt in sapt.3
pupici
_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by dan_ny
mamidestefan multumesc de modificari...uaauu!!am si-un porcusor...hmmm! numai eu...dar ma cumintesc. cum e cu saptamanile? 85.1 nu trebuia trecut la w2? ca eu acum sunt in sapt.3pupici
_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller
Ai dreptate ...Sorryyyyyyyyyy

LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)/.../www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by danamiha
Fetelor tin aceasta dieta de 3 zile, dar nu am baut apa dimineata. Acum nu stiu ce sa fac, iau de la inceput prima sapt, sau de maine beau apa si mai am 4 zile din prima sapt (schema A) Ce ma sfatuiti?
BINE AI VENIT

Esti in listutza .
Parerea mea
...continua SUPERDIETA ..dar adauga si APA "in program "
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)/.../www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by fee
Buna fetelor,
Duminica am descoperit si eu subiectul acesta si de luni am inceput cura .La mine merge extraordinar de bine.
L=82.9..M=81.9..M=81.2..J=81
Avem voie orez fiert nature?
Acum ma pregatesc sa fac dovlecei cu usturoi si suc de rosii la cuptor? Avem voie dovlecei?
mersi
ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>
BINE AI VENIT

Esti in listutza .
Orezul este la categoria CEREALE ...asa ca e permis abia din saptamina a 4-a .
DOVLECEII ...sunt OK ...numai sa nu fie prajiti
LIDIA si
ghibuadina spune:
Buna fetelor,
DANAMIHA, eu zic sa continui si sa nu mai uiti"apa".
FEE ma bucur sa stii ca asa am slabit si eu.Am inceput de luni, cd aveam 66 si azi dim aveam 64.Deci am mai slabit un kil.Am 64 acum....Nu pot spune ca n-am calcat si stramb, dar n-am pus nimic la loc si m-am dus tot in jos...
Buna idee cu dovleceii!!!Detaliaza aici reteta...te roog!
Ne mai auzim apre finalulsapt ca sa declar cat am dat jos in prima sapt( care imi pare cea mai grea, pe bune)
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
fee spune:
Buna,
V=80.8KG
Dovleceii i-am taiat rotund , un pic mai grosi , i-am pusa intr-o tava de teflon ( un pic mai inalta) , am adaugat rondele de ceapa si i-am bagat in cuptor (la chaleur pulsée, adica caldura dintr-aceia care intra prin legume , astefel ele lasa apa si se coc in aceasta apa).I-am lasat 10 min si apoi am adaugat suc de rosii cu usturoi si la urma un pic de patrunjel verde .Au fost un deliciu.
oooPPS , eu am mancat marti un pic de orez de la fiu miu (nature), imbecila de mine nici nu m-am gandit ca sunt cereale
va pup
ÉPICTÈTE
<VIII p.1114>
danamiha spune:
Fetelor, sunteti niste dragute!
Am baut apa dimineata si consider ca tin dieta de azi.
Mi-am facut o ciorba din legume permise si am mancat mult pepene verde.
E ok pepenele verde?
danamiha spune:
Am hotarat sa tin Monti asa ca nu vreau sa va incurc, va rog sa ma stergeti de pe lista.
Mult succes la slabit!
vikky spune:
Buna fetelor.Am intrat in a treia saptamana de superdieta si imi este foarte bine,stomacul mi s-a micsorat si nu mai pot manca asa mult ca inainte.Am bagat iaurtul dietetic,si azi vreau sa-mi fac la pranz un gratar de pui.Mi se pare ca acum slabesc mai greu,apropo dimineata aveam 75,deci pana acum 4 kg.As vrea sa slabesc mai repede,dar asta e.mamidestefan LA MULTI ANI!