Impresii din timpul.. si de dupa..SUPERDIETA(cap7)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Ehe..nu credeam ca vin asa de repede sa va zic ca merit doi porcusori.Dupa o saptamana de concediu in tara macaroanelor si a pizzei, iata ca vin cu coada intre picioare.Acuma na nu ma asteptam sa pun atat...dar oare are ceva daca ma apuc iarasi de dieta?Ma gandeam ca poate nu pun iarasi spe kile in sarcina, mi-e si rusinica.

Gusta bine ai revenit, incerc sa tin si eu psul cu voi.

Mamidestefan, cu intarziere La multi ani din toata inima

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna dimineata.

Babee sa iti fie de bine cu burtica.Eu cu dieta nu stiu ce sa zic ,da daca ai sa incerci sa mananci cat mai sanatos cred ca nu ai sa ai prea multe kg puse.

Ieri m-am porcovit asa ca de azi am sa consider prima zi si am sa pun si biciu pe mine ca vad ca imi lipseste rau vointa de data asta.Sper sa imi revin repede si sa nu ma mai tin de prostii.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

quote:
Originally posted by Babee

Ehe..nu credeam ca vin asa de repede sa va zic ca merit doi porcusori.Dupa o saptamana de concediu in tara macaroanelor si a pizzei, iata ca vin cu coada intre picioare.Acuma na nu ma asteptam sa pun atat...dar oare are ceva daca ma apuc iarasi de dieta?Ma gandeam ca poate nu pun iarasi spe kile in sarcina, mi-e si rusinica.

Gusta bine ai revenit, incerc sa tin si eu psul cu voi.

Mamidestefan, cu intarziere La multi ani din toata inima

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Multumesc mult .

Cit priveste porcusorii ...sa stii ca nu avem -usori pentru gravidutze ...
Te asteptam cit mai des pe la noi sa ne povestesti cum sunteti ...si lasa kg ...ca le dai tu jos dupa ...important e sa fii si tu si bb sanatosi ..

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)/.../www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gusta

Buna dimineata.

Lidia se pare ca ma alatur din nou grupul de aici.Ma poti trece in lista cu 67 kg ca de dupa cura am intrat si am mancat ca o vacuta si targetul e de 60.De azi incep sa vedem daca am aceeasi putere ca data trecuta.

Sper sa intru macar o data pe zi sa va scriu ce fac.

Marilena si Mara Augusta

BINE AI REVENIT

Cam multi -usori ai in dotare ...

Un pic de mobilizare ...cred ca nu ar strica ...Ce zici ??

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)/.../www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mercedes

gusta-normal ca vreau si asteptam si alte doritoare.
Ce fain ca poti sa mananci mere, mie imi plac tare mult dar dupa ce le mananc mi rau dupa ele.
Eu pana la ora asta am baut 1/2 apa dimi , 2 cafele si un grapefruit.Mai am pt pranz un mix de legume( conopida brocoli si morcovi) si 3 kiwi iar pt cina inca nu stiu ce voi manca.

Esti din nou in listutza de luptatoare

Se pare ca se inteteste lupta pentru "podiumul" luptatoarelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dan_ny spune:

aaa...deci -usorii dispar pana la urma...super..si lasa loc floricelelor
eu sper sa-mi fac buchetul mult dorit de 25 de fire
e bine... mai am doar 20

_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller

www.flickr.com/photos/9800913@N03/sets/72157600884782937/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/9800913@N03/sets/72157600885453107/" target="_blank">poze din concedii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Fetelor sunt in concediu, revin luni si o iau de la capat.
Dupa cum ma simt cred ca am mai mult decat la inceputul superdietei.

MAMIDESTEFAN, te rog sa nu te superi ca trebuie sa modifici la minme , dar trebuie sa o iau de la capat si sa o tzin cum trebuie , dara abateri.
toata gasca!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Unde sunteti fetelor???

Eu desi sunt cu rusii pe cap am ajuns azi dimi la 76.8 kg deci se poate sa slabesti si in perioada asta sau poate din cauza faptului ca am luat o pauza cu regimul de 3 sapt aproximativ nu stiu dar cel mai important este ca am inceput sa scad din nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dan_ny spune:

sper ca sunteti undeva unde sa va racoriti si sa va simtiti mai bine, ca ne omoara caldura asta.
fetelor, eu o sa plec in concediu si nu prea stiu cum sa ma descurc cu dieta...dati-mi si mie vreo idee, va rog. eu ma gandeam ca m-as descurca cu niste salate, cu fructe, dar...cam atat. alte idei nu prea am. sper sa nu calc in strachini prea rau. oricum, ma duc in munti la racoare si sper sa fac cat mai multa miscare.

_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller

www.flickr.com/photos/9800913@N03/sets/72157600884782937/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/9800913@N03/sets/72157600885453107/" target="_blank">poze din concedii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nastad

Fetelor sunt in concediu, revin luni si o iau de la capat.
Dupa cum ma simt cred ca am mai mult decat la inceputul superdietei.

MAMIDESTEFAN, te rog sa nu te superi ca trebuie sa modifici la minme , dar trebuie sa o iau de la capat si sa o tzin cum trebuie , dara abateri.
toata gasca!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Doina ...sa stii ca nu ma supar ..fiecare din noi stie ce e mai bine pentru ea ...
si cea mai inteleapta decizie e sa nu fortzezi limitele propriului corp..ca totul se intoarce impotriva ta ..mai devreme sau mai tirziu .
Din experienta proprie ..eu am cam exagerat cu consumului de lamii si alte citrice..si se pare ca inima mea a cam inceput sa ma supere ...mai ales de cind cu caldurile astea ...
asta e si motivul pentru care nu mai sunt deloc restrictiva in SUPERDIETA ...din contra ..maninc si din exceptionale ..chiar daca nu mai dau jos nimic...
cred ca echilibrul meu s-a cam stabilizat la 63.5 ..si orice incercare de a-l trage mai jos ..e fara succes ..
Asa ca ..aveti grija ..in primul rind sanatatea ..si abia apoi scapatul de kilograme...

...si BAFTA TUTUROR LUPTATOARELOR

Mergi la inceput